Který termín porodu je směrodatný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7213
19.8.11 08:34

tak ja cekam prvni,takze po me vse nove,nezname…

ja bych maleho nevyhanela,ale mam sileny bolesti,nespim a jsem docela hotova…pritom me strasili od 30tt predcasnym porodem,musela jsem lezet,ale maly je krasny klistatko a ted uz se mu ani nechce :mrgreen:

uklid nezabira,ale prochazky jsou prijemny a tuleni-proc si neuzit,kdyz to pak bude vselijake…ale zas nejsem takovy odvazlivec,abych zkousela nejake odvary apd…me mudr rikal,ze od 38tt masmysl dlouhe prochazky a jemne milovani :-)

astejne se rika,ze kdyz miminko neni pripravene,tak s nim nic nehne :mrgreen: a ten pohyb asex jsou preci prirozene cinnosti,tak uvidime :wink:

Příspěvek upraven 19.08.11 v 08:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
19.8.11 08:35

Cernus - dala bych království za rozběhnutí porodu :twisted: :lol: :lol: :lol:
Já měla první termín - dle UZ minulou středu, dle MS tuto středu a na indukci si mě pozvou až zase další středu :zed: :roll:
malej byl o týden dřív - bez jediného varování a potíží :srdce:
V tomto těhu mi tvrdne břicho pořád, od 32.tt mám CS5 a malá se rozhodla zabetonovat a nevylést :cert: :twisted: :twisted:
Poznámky okolí jsou opravdu horší než samotné čekání :roll: Pevné nervy a rozumné mimininko :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
19.8.11 08:43

Radana, to tak nekdy byva, ze to vypada na predcasny porod a mimco se pak zabejci a drzi se jak pribyte. :lol: Mam spoustu kamaradek, co je strasily predcasnym porodem a nakonec prenasely. Ale vy to zvladnete do terminu nejdele, neboj. :palec: :wink:

Ja bych taky nesla do nejakych lektvaru a tehlech pochybnych veci. A taky si myslim, ze proste kdyz se mimcu nechce, tak s nim nehneme, i kdybychom se staveli na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
19.8.11 08:47

Evculindo, mas ale tvrdohlavou holcicku v brisku. Tak to ti budu drzet palce, aby se umoudrila do toho vyvolani.
Ja mela prvniho take driv, tak jsem myslela, ze ted to bude take tak, ale chyba lavky. :roll:
Rozhodne to ale bylo fajn, porodit driv. Maly byl akorat donoseny a hlavne jsem byla vdecna, ze odpadlo to cekani a netrpelivost, kterou si ted zrejme vynahradim. :roll:
Taky preji pevne nervy a rozumne mimco. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
19.8.11 08:56
cernus píše:
Mmonnika píše:
Já měla 4020 :lol:
Neboj, říká se, že u 2. to jde jednodušeji, i kdyby byl větší :wink:
Tim se uklidnuji, dokola procitam denicky a rychlych snadnych porodech. :mrgreen: Dr. me uklidnuje, ze sice bude druhe mimi vetsi nez to prvni, ale ze to nebude nic, co bych nezvladla a ze urcite nebude mit pres 4kg. Tak jsem zvedava, spis si myslim, ze milosdrne lze. :mrgreen:

Klid, já rodila jako prvorodička kluka 4490g. A absolutně v pohodě a bez problémů během tří hodin. Byla jsem v porodnici tak trochu za raritu, že by mě měli dávat vzorem. :mrgreen: Jinak se řiď termínem dle UTZ. ve 12.týdnu, ten je směrodatný a nejpřesnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
19.8.11 08:56
cernus píše:
Radana, to tak nekdy byva, ze to vypada na predcasny porod a mimco se pak zabejci a drzi se jak pribyte. :lol: Mam spoustu kamaradek, co je strasily predcasnym porodem a nakonec prenasely. Ale vy to zvladnete do terminu nejdele, neboj. :palec: :wink:Ja bych taky nesla do nejakych lektvaru a tehlech pochybnych veci. A taky si myslim, ze proste kdyz se mimcu nechce, tak s nim nehneme, i kdybychom se staveli na hlavu.

jedina utecha je ,ze vuli tehu cukrovky me nenachaji prenaset,takze to jedine vim jiste :-D a proste kazdy den bude zajimavy,napinavy,ze kdy prijde to prekvapeni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
19.8.11 08:57

Tak nejpřesnější se bere uplně ten první ultrazvuk myslím, že z 12.týdne ...........jinak miminko si stejně vybere ten svůj termín až se mu bude chtít na svět ;-)

mě se kluci trefili - u prvního syna sem měla 1.tp 27.1. a 2.TP 30.1. a trefil se přesně na 27.1. (měl 3600 g) :-)

• u druhého jsem měla 1.TP 8.3., 2.TP 10.3 a 3.TP 20.3 a malej se narodil 13.3. :-) (a jako směrodatnej brali toho 10.3., jelikož už sem měla napsanej na 15.nástup na hospitalizaci, kdybych do té doby neporodila) ..

tak přeju lehké a rychlé porody, at´je vše v pořádku a máte krásná a zdravá miminka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
19.8.11 09:11

brumdinko,dekujem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
19.8.11 09:40

Tak to máme skoro stejný TP. Já mám podle MS 26.8 a podle UZ 22.8. Taky jak už psalo víc lidí přede mnou spoléhám na dnešní bouřky. Už poslední dobou melu z posledního.
Jinak u obou dětí jsem nerodila na termím. Dcera byla po termínu(a ještě vyvolávaná) a syn 2 týdny před termínen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
19.8.11 10:44
gabi.design píše:
cernus píše:
Mmonnika píše:
Já měla 4020 :lol:
Neboj, říká se, že u 2. to jde jednodušeji, i kdyby byl větší :wink:
Tim se uklidnuji, dokola procitam denicky a rychlych snadnych porodech. :mrgreen: Dr. me uklidnuje, ze sice bude druhe mimi vetsi nez to prvni, ale ze to nebude nic, co bych nezvladla a ze urcite nebude mit pres 4kg. Tak jsem zvedava, spis si myslim, ze milosdrne lze. :mrgreen:
Klid, já rodila jako prvorodička kluka 4490g. A absolutně v pohodě a bez problémů během tří hodin. Byla jsem v porodnici tak trochu za raritu, že by mě měli dávat vzorem. :mrgreen: Jinak se řiď termínem dle UTZ. ve 12.týdnu, ten je směrodatný a nejpřesnější.

Gabi, tak to tedy smekam klobouk, na fotce vypadas jako peknej hubenour. :-D Pani, poprve takoveho poradneho kluka, fakt jsi jednicka.
Tvuj chlapecek se jmenuje stejne jako se bude jmenovat ten muj, tak doufam, ze se kluci neschodnou i na te vaze. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
19.8.11 10:49
RadanaH píše:
cernus píše:
Radana, to tak nekdy byva, ze to vypada na predcasny porod a mimco se pak zabejci a drzi se jak pribyte. :lol: Mam spoustu kamaradek, co je strasily predcasnym porodem a nakonec prenasely. Ale vy to zvladnete do terminu nejdele, neboj. :palec: :wink:Ja bych taky nesla do nejakych lektvaru a tehlech pochybnych veci. A taky si myslim, ze proste kdyz se mimcu nechce, tak s nim nehneme, i kdybychom se staveli na hlavu.
jedina utecha je ,ze vuli tehu cukrovky me nenachaji prenaset,takze to jedine vim jiste :-D a proste kazdy den bude zajimavy,napinavy,ze kdy prijde to prekvapeni :mrgreen:

Tak alespon jedno pozitivum na cukrovce, ze te nenechaji prenaset.
U nas se uz bouri, ale podle radaru tu bude spis jen prset, bourka nam max. lizne krajem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
19.8.11 10:50
Gret píše:
Tak to máme skoro stejný TP. Já mám podle MS 26.8 a podle UZ 22.8. Taky jak už psalo víc lidí přede mnou spoléhám na dnešní bouřky. Už poslední dobou melu z posledního.
Jinak u obou dětí jsem nerodila na termím. Dcera byla po termínu(a ještě vyvolávaná) a syn 2 týdny před termínen.

To jsme na tom opravdu skoro stejne. Tak schvalne, ktera to zvladne driv. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
19.8.11 12:10

cernus,ja cekam na bourku a Olomouc hlasi slunecno…ale bourky mam rada,ale jen doma…krasne se pri tom spi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
19.8.11 12:49

Ahoj,
ja mam jen jeden termin a proto jsem se na to ve stredu ptala se dr. A rikala ze druhy termin se dava pouze v pripade ze se mimi lisi nejak velikostne nebo co. A pak je smerodatny ten z UZ. Jinak pry normalne podle posledni MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
19.8.11 14:08
RadanaH píše:
cernus,ja cekam na bourku a Olomouc hlasi slunecno…ale bourky mam rada,ale jen doma…krasne se pri tom spi

Taky mam rada bourky, teda kdyz jsou normalni a jsem doma. Tady jen lilo, jinak nic. :roll: Rysujou se dalsi, ale u nas asi nebude. :roll: Jestli jsi od Olomouce, tak to taky vypada, ze k vam nic nedojde. Blesky jsou spis jen na severu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí