Který termín porodu je směrodatný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7213
19.8.11 14:12

tak brobehla bourka,ale tak 15minutova,najednou cerno a chcanec jak svina :mrgreen: a uz je zas klid :mrgreen:

delala jsem tzaziky,snedla tak pul kila a funim,chodim od niceho k necemu,mam trosku roupy,ale to po porodu zmizi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
19.8.11 14:16

U nás se to honilo a vypadalo to i na konec světa :twisted: přišlo i mi několik SMSek, že na mě všichni myslí :twisted: A co myslíte - normálně se během 40 minut vypršelo a tase prd :cert: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
19.8.11 14:27
evculinda píše:
U nás se to honilo a vypadalo to i na konec světa :twisted: přišlo i mi několik SMSek, že na mě všichni myslí :twisted: A co myslíte - normálně se během 40 minut vypršelo a tase prd :cert: :twisted: :twisted:

mas dobry ,ze si na tebe nekdo vzpomel,po me ani pes nestekl,bych podle rodiny mela rodit az nevim za jak dlouho…reknu,ze jsem mela silny posliky a ze em presly,ze je to skoda a pry proc?at je malej jeste v brisku,at si tam jeste lebedi jak bude chtit,asi tchyne a babicka zapomela jaky to v zaveru je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
19.8.11 15:02

Radu - moje okolí je ve střehu od 33.tt a poslední měsíc úplně, takže čekají na jakýkoli můj signál :twisted: :twisted: :twisted:
Silný poslíky nedávám najevo a jen doufám, že nepřejdou - zatím marně :lol:
V neděli mám kontrolu, tak jsem opravdu zvědavá, protože bolesti v podbříšku už jsou dost nepříjemný a 14 dní non stop…
Jinak se pomalu modlím, aby si to slečna rozmyslela a do středy top spolu zvládly bez indukce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
19.8.11 15:16

evculinda…ja verim,ze to musi byt neprijemne,tak ty uz mas metrik o neco dal,ale i tak…ja se cisaru,vyvolavani bojim jak cert krize,tak porad verim,ze to zvladnem prirozene,ale pokud malej bude tvrdohlavy,tak nic nenadelam :mrgreen:

jinak bolesti mam taky poradny,mam za sebou hodne brisnich oparci a tim plyne hodne srustu v brise a hodne velka jizva na brise,tak docela trpim a citim snad vse,proto se tak trepu,az budu mit maleho v naruci a me se ulevi,mozna sobecke,ale nejsem z kamene :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
19.8.11 16:35

Je to důležitý,který den?Já ze zkušenosti na termíny moc nevěřím.Měla jsem 10.2. a malý se narodil už 30.11.Takže nějaký den sem nějaký den tam by mě teda nerozházel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
19.8.11 20:07
Petrajan píše:
Je to důležitý,který den?Já ze zkušenosti na termíny moc nevěřím.Měla jsem 10.2. a malý se narodil už 30.11.Takže nějaký den sem nějaký den tam by mě teda nerozházel :mrgreen:

Pokud bys čekala, tak bys mluvila jinak… Taky jsem to nechápala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
19.8.11 20:16
evculinda píše:
Petrajan píše:
Je to důležitý,který den?Já ze zkušenosti na termíny moc nevěřím.Měla jsem 10.2. a malý se narodil už 30.11.Takže nějaký den sem nějaký den tam by mě teda nerozházel :mrgreen:

To samozřejmě chápu,že už je to dlouhý.Podle mě když se přenáší,tak to počítaj podle posledního data,čili 26.Nechci strašit,ale moje kolegyně přenášela měsíc.Ale pravda,že to bylo před 20lety.Jinak z okolí max.14dní,pak vyvolávali.Nějak se mu nechce prďolovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
19.8.11 20:37
evculinda píše:
Radu - moje okolí je ve střehu od 33.tt a poslední měsíc úplně, takže čekají na jakýkoli můj signál :twisted: :twisted: :twisted:
Silný poslíky nedávám najevo a jen doufám, že nepřejdou - zatím marně :lol:
V neděli mám kontrolu, tak jsem opravdu zvědavá, protože bolesti v podbříšku už jsou dost nepříjemný a 14 dní non stop…
Jinak se pomalu modlím, aby si to slečna rozmyslela a do středy top spolu zvládly bez indukce…

Evculindo, mala si da urcite rict, uvidis. :wink: Budu drzet palce, aby ti na nedelni kontrole zdelili nejake zpravicky, ze uz je to na ceste. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
19.8.11 20:39
Petrajan píše:
evculinda píše:
Petrajan píše:
To samozřejmě chápu,že už je to dlouhý.Podle mě když se přenáší,tak to počítaj podle posledního data,čili 26.Nechci strašit,ale moje kolegyně přenášela měsíc.Ale pravda,že to bylo před 20lety.Jinak z okolí max.14dní,pak vyvolávali.Nějak se mu nechce prďolovi :mrgreen:

Tak to zaplatpanbuh, ze jsme se narodily do dnesni doby. To snad ani neni mozny, prenaset mesic. To uz ani snad nemuze fungovat placenta, ne?
Jsem slysela, ze v nasi porodnici nechavaji prenaset 11 dni, takze snad teda nejdele do 6.9. bude Maty na svete. Ale ta predstava me fakt desi, takova doba. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
19.8.11 20:40

Holky, jak se po dnesku citite? Me dost od rana tvrdne bricho, sem tam i s bolesti, ale vzdycky to prejde. A jsem nejaka fakt otravena, protivna, nastvana. Az mam na sebe vztek, ale vubec mi to nejde prekonat. :oops: Asi je to vedrem, nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
19.8.11 20:41

hmmmmm,to je fakt silene,zlata dnesni doba-myslim v tomto :mrgreen:

bourka u nas byla nekolikrat a nic se nedeje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
19.8.11 20:51

U nás nechávají přenášet 14 dní…
Já mám rozdíl mezi termínama týden, takže nejpozději příští středu bych měla nastoupit na indukci…

Jinak docela bolestivý poslíčky mám už víc jak měsíc - nic příjemnýho a ještě když vím, že jsou k ničemu…
No, uvidíme v neděli :twisted:

Holky, snad se prckové umoudří :srdce: :mrgreen: ven musí, to je jasný, nic jinýho jim nezbývá :twisted: :lol: :lol:
Akorát se malej bojí, aby té slíbené holčičce nedorostl šulínek, když je tam tak dlouho :think: :lol: :lol: :lol: brácha by mu totiž bral dinouše, ségra ne :andel: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
19.8.11 20:54
cernus píše:
Petrajan píše:
evculinda píše:
Petrajan píše:
To samozřejmě chápu,že už je to dlouhý.Podle mě když se přenáší,tak to počítaj podle posledního data,čili 26.Nechci strašit,ale moje kolegyně přenášela měsíc.Ale pravda,že to bylo před 20lety.Jinak z okolí max.14dní,pak vyvolávali.Nějak se mu nechce prďolovi :mrgreen:
Tak to zaplatpanbuh, ze jsme se narodily do dnesni doby. To snad ani neni mozny, prenaset mesic. To uz ani snad nemuze fungovat placenta, ne?
Jsem slysela, ze v nasi porodnici nechavaji prenaset 11 dni, takze snad teda nejdele do 6.9. bude Maty na svete. Ale ta predstava me fakt desi, takova doba. 8-o

Taky bylo mimčo hrozně velký,Iva je malá a drobná,takže jí to dalo zabrat,dřív se s tím moc nepárali.A mimi bylo od hlavy k patě plný varhánků,jako když se vyleze z vody.Prý že takové varhánky v životě neviděla :lol: Tobě přeju hlavně zdravé mimi,pohodový porod,ať se už dočkáš…to počasí je na blbou náladu jak dělaný-nejdřív vedro,pak liják jak blázen a pořád dokola u nás :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
19.8.11 21:01

Pro zasmání přidám jednu perličku :mrgreen: Před porodem mi tvrdlo břicho,jenže já jakož to prvorodička vůbec nevěděla,jaký to je pocit,když tvrdne břicho a tak jsem manželovi vždycky v ten moment říkala:Jéé,malej zase hrbí záda…a už zase…to se snad protahuje,né :mrgreen: No a až v porodnici jsem se dozvěděla,že to nebyl hrbící se Áďa,ale tvrdnutí břicha :mrgreen: Teď už to vím a při druhým mimi se nebudu tak divit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí