Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
cernus,vcera rychla prochazka,pak tuleni,v noci jsem mela posliky jak blazen,ale preslo to a porad 2v1,tak proste musim vydrzet,asi malej ven jeste nechce
bobek jeden ![]()
Petrajan píše:
Pro zasmání přidám jednu perličkuPřed porodem mi tvrdlo břicho,jenže já jakož to prvorodička vůbec nevěděla,jaký to je pocit,když tvrdne břicho a tak jsem manželovi vždycky v ten moment říkala:Jéé,malej zase hrbí záda…a už zase…to se snad protahuje,né
No a až v porodnici jsem se dozvěděla,že to nebyl hrbící se Áďa,ale tvrdnutí břicha
Teď už to vím a při druhým mimi se nebudu tak divit
Tak te muzu uklidnit, protoze ja si myslela to same.
Bricho mi u prvniho tehu netvrdlo a ted jsem si taky dlouho myslela, ze se mi Maty v brisku protahuje a ono to je uplne neco jineho. ![]()
Radu,ja taky nic, stale mam plny pupik. Jen mi teda zacina hodne klesat bricho, mamka se dnes upne lekla, jak se to od vcera zmenilo.
No, prvorozeny odjel s babi a dedou na do zitra pryc, tak bych to mohla do zitra zvladnout. ![]()
cernus a nebo pokud to do zitrka neklapne,tak si podelas jeste co potrebujes a pak odpocines,to taky neni k zahozeni ![]()
dneska budem delat na zahrade,tak uvidime,jestli to maleho nechytne
takovy maly zahradkar ![]()
ale aspon sviti slunicko,tak to vypada na hezky den
Jj, dnes to vypada na pekny den. Slunicko sviti, ale neni zatim parak, je prijemne.
Tak rozeni zdar.
Uvidime, co nam vikend prinese.
Dneska bylo krásně ![]()
Zvládla jsem vymalovat v domečku ložnici ![]()
A odchází mi hlenová zátka
Jsem zvědavá, co mi řeknou zítra na kontrole… Mmch, vůbec bych se nezlobila, kdyby už nebyla
![]()
evculinda píše:
Dneska bylo krásně
Zvládla jsem vymalovat v domečku ložnici
A odchází mi hlenová zátkaJsem zvědavá, co mi řeknou zítra na kontrole… Mmch, vůbec bych se nezlobila, kdyby už nebyla
![]()
![]()
![]()
![]()
Evco, tak ta zatka je dobre znameni, vid?
Zitra dej urcite vedet, jak bylo na kontrole. Ja jdu v pondeli, tak jsem taky zvedava. Hlavne uz nejdu ke svemu dr., ale uz do porodnice. Coz se mi moc nechce. ![]()
Ahoj holky..já mám teda termín jen jeden podle ms a to jak zakladatelka 24.8. takže za 4 dny
ale strašně se to táhne a už to chci mít za sebou.Ani včerejší bouřka nic nerozjela a už sem z toho čekání celá unavená a protivná
jestli to brzo nepříjde asi se zblázním.
evlulido,tak drzim pesti a ukaz se tu az tak za par dni s krasnou zpravickou,ze je broucek venku a v poradku ![]()
cernus,ja jdu taky v pondeli do porodky,tak jsem zvedava co nam reknou,snad uz pozitivnejsi zpravicky ![]()
dobrou noc ![]()
itulenkaa píše:
Ahoj holky..já mám teda termín jen jeden podle ms a to jak zakladatelka 24.8. takže za 4 dnyale strašně se to táhne a už to chci mít za sebou.Ani včerejší bouřka nic nerozjela a už sem z toho čekání celá unavená a protivná
vitam te do klubu nedockavych tehul,mam uplne stejne pocity ![]()
itulenkaa píše:
Ahoj holky..já mám teda termín jen jeden podle ms a to jak zakladatelka 24.8. takže za 4 dnyale strašně se to táhne a už to chci mít za sebou.Ani včerejší bouřka nic nerozjela a už sem z toho čekání celá unavená a protivná
Itulenko, tak to muzem soutezit, ktera z nas driv.
Dnes jsem se vzbudila a ZASE NIC.
Pritom uz musi byt maly v brisku opravdu na tesno, ale ne a ne jit za maminkou na svet. Asi to bude peknej palicak, po mamince bohuzel. ![]()
RadanaH píše:
cernus,ja jdu taky v pondeli do porodky,tak jsem zvedava co nam reknou,snad uz pozitivnejsi zpravickydobrou noc
Taky bych rada nejake zmeny k lepsimu. Urco si dame zitra vedet. Ja tam mam byt na desatou, tak doufam, ze v tom vedru co ma byt, tam nebudu dlouho cekat.