Který termín porodu je směrodatný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7213
20.8.11 07:35

cernus,vcera rychla prochazka,pak tuleni,v noci jsem mela posliky jak blazen,ale preslo to a porad 2v1,tak proste musim vydrzet,asi malej ven jeste nechce :-? bobek jeden :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
20.8.11 07:55
Petrajan píše:
Pro zasmání přidám jednu perličku :mrgreen: Před porodem mi tvrdlo břicho,jenže já jakož to prvorodička vůbec nevěděla,jaký to je pocit,když tvrdne břicho a tak jsem manželovi vždycky v ten moment říkala:Jéé,malej zase hrbí záda…a už zase…to se snad protahuje,né :mrgreen: No a až v porodnici jsem se dozvěděla,že to nebyl hrbící se Áďa,ale tvrdnutí břicha :mrgreen: Teď už to vím a při druhým mimi se nebudu tak divit :dance:

Tak te muzu uklidnit, protoze ja si myslela to same. :mrgreen: Bricho mi u prvniho tehu netvrdlo a ted jsem si taky dlouho myslela, ze se mi Maty v brisku protahuje a ono to je uplne neco jineho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
20.8.11 08:42

Radu,ja taky nic, stale mam plny pupik. Jen mi teda zacina hodne klesat bricho, mamka se dnes upne lekla, jak se to od vcera zmenilo.
No, prvorozeny odjel s babi a dedou na do zitra pryc, tak bych to mohla do zitra zvladnout. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
20.8.11 09:56

cernus a nebo pokud to do zitrka neklapne,tak si podelas jeste co potrebujes a pak odpocines,to taky neni k zahozeni :-D

dneska budem delat na zahrade,tak uvidime,jestli to maleho nechytne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: takovy maly zahradkar :-D

ale aspon sviti slunicko,tak to vypada na hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
20.8.11 11:20

Jj, dnes to vypada na pekny den. Slunicko sviti, ale neni zatim parak, je prijemne.

Tak rozeni zdar. :palec: Uvidime, co nam vikend prinese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
20.8.11 14:00

taktez rozeni zdar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
20.8.11 20:27

Dneska bylo krásně :dance:
Zvládla jsem vymalovat v domečku ložnici :mrgreen:
A odchází mi hlenová zátka :pankac: Jsem zvědavá, co mi řeknou zítra na kontrole… Mmch, vůbec bych se nezlobila, kdyby už nebyla :jazyk: :twisted: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
20.8.11 20:32
evculinda píše:
Dneska bylo krásně :dance:
Zvládla jsem vymalovat v domečku ložnici :mrgreen:
A odchází mi hlenová zátka :pankac: Jsem zvědavá, co mi řeknou zítra na kontrole… Mmch, vůbec bych se nezlobila, kdyby už nebyla :jazyk: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Evco, tak ta zatka je dobre znameni, vid? :dance: Zitra dej urcite vedet, jak bylo na kontrole. Ja jdu v pondeli, tak jsem taky zvedava. Hlavne uz nejdu ke svemu dr., ale uz do porodnice. Coz se mi moc nechce. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
itulenkaa
20.8.11 21:29

Ahoj holky..já mám teda termín jen jeden podle ms a to jak zakladatelka 24.8. takže za 4 dny :lol: ale strašně se to táhne a už to chci mít za sebou.Ani včerejší bouřka nic nerozjela a už sem z toho čekání celá unavená a protivná :-? jestli to brzo nepříjde asi se zblázním.

• Citovat
  • Upravit
7213
20.8.11 21:48

evlulido,tak drzim pesti a ukaz se tu az tak za par dni s krasnou zpravickou,ze je broucek venku a v poradku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
20.8.11 21:49

cernus,ja jdu taky v pondeli do porodky,tak jsem zvedava co nam reknou,snad uz pozitivnejsi zpravicky :mrgreen:

dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
20.8.11 21:58
itulenkaa píše:
Ahoj holky..já mám teda termín jen jeden podle ms a to jak zakladatelka 24.8. takže za 4 dny :lol: ale strašně se to táhne a už to chci mít za sebou.Ani včerejší bouřka nic nerozjela a už sem z toho čekání celá unavená a protivná :-? jestli to brzo nepříjde asi se zblázním.

vitam te do klubu nedockavych tehul,mam uplne stejne pocity :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
21.8.11 08:44
itulenkaa píše:

Itulenko, tak to muzem soutezit, ktera z nas driv. :lol: Dnes jsem se vzbudila a ZASE NIC. :evil: Pritom uz musi byt maly v brisku opravdu na tesno, ale ne a ne jit za maminkou na svet. Asi to bude peknej palicak, po mamince bohuzel. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
21.8.11 08:45
RadanaH píše:
cernus,ja jdu taky v pondeli do porodky,tak jsem zvedava co nam reknou,snad uz pozitivnejsi zpravicky :mrgreen:dobrou noc :mavam:

Taky bych rada nejake zmeny k lepsimu. Urco si dame zitra vedet. Ja tam mam byt na desatou, tak doufam, ze v tom vedru co ma byt, tam nebudu dlouho cekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
21.8.11 08:46

Jinak se hlasim porad cela, coz vam asi doslo. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie