Který termín porodu je směrodatný?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
276
21.8.11 10:20

Taky chodím večer spát s tím,že snad v noci něco začne a ráno se budím zklamaná,že opět nic :nevim: už se pomalu smiřuju s tím,že před termínem to nebude.V úterý jdu na kontrolu tak sem zvědavá jestli se to nějak hnulo.Kdo má to břicho tahat když je teď takové horko :roll: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
21.8.11 14:01

jojo,holky to vedro je sileny…

cernus,ja mam poradnu na 9hodinu,ale bydlim na vesnici,tak nez se dostanu pak domu,tak to chvilku potrva :mrgreen: :mrgreen:

jiank po vcerejsi drine poslikove jak blazen,ale presli,tak si rikam,ze uz zbytecny resit,tak normalne funguji,vse nachystane,.tak to snad musi brzy prijit,v nejhorsim pak vyvolani v poslednim tydnu srpna,ale verim,ze si Maxik da rict normalne

holky opatrujte se,jdu neco delat,at na to tak nemyslim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
21.8.11 16:23

Radu, ja to mam ve meste, ale taky nez se tam dostanu a zase zpatky, bude nejaky ten cas trvat.
Tak snad nas zitra potesi. :wink:
Na drinu se vyprdni, spis odpocivej, at mas sily na porod. Ja jsem minuly vikend silela, ze budu cely cely tvrde uklizet a makat a nakonec jediny vysledek byl, ze jsem byla totalne vyrizena a jit rodit, tak snad nezvladnu. :roll:
Urco ale jsou ty nase klistatka rozumny a nedovoli, aby nam porod vyvolavali a pekne pujdou ven prirozene, bez tablet a bez kapacek oxitocinu. :wink:

Copak asi Evca, mela jit dnes na kontrolu, tak jak je na tom. Dnes tu jeste nebyla, tak ze by se neco delo? :dance:

Ja jsem se dnes desne prejedla, tak se jen tak poflakuju a cekam, az se vrati prvorozeny z vikendu. Je mi priserny vedro, ale koukala jsem na radary a mohlo by sprchnout. :dance: Jesteze jsou noci fakt chladny, to se da docela vyvetrat po ranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
21.8.11 17:16

ja jsem si vzpomela na evcu,ze se neozvala,ze by? :nevim: :-D

cerus,ja prave,kdyz odpocivam,tak nad vsim moc premyslim a uz mi z toho sibalo :mrgreen: ,takhle mam aspon dobry pocit,ze jsem neco podelala a hlavu mam v trapu…ja skoro cely tehu prolezela na spalkach,tak kondicka sla do prd…,takze nahanim na porod ted nejake 3tydny,co jsme se nastehovali po rekonstrukcich domu,je tu porad co delat,pak jak bude svist,tak budu mit jine straosti :mrgreen: a at to tu mame hezky :palec:

pekne mi natekaji kotniky,ani jednou v tehu jsem nemela problem,ale ted par dni,je mam jak kuly :mrgreen: ,tak snad budu mit i bilkovinu v moci ok :nevim:

sis aspon odpocinula na synatora,tak budes mit enerie na rozdavani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
21.8.11 18:40

To mas pravdu, ze kdyz clovek nic nedela, tak akorat vic premysli, kdy uz. Ja se pak porad pozoruju, jestli se neco deje, nebo ne.
Je, to ti zavidim, bydleni v novem, finalni zarizovani a posledni dodelavky. My se taky stehovaly do noveho, ale u prvniho tehu. Sice to bylo trochu zmateny, protoze posledni noc, kdy jsme spaly ve starem, mi temer tri tydny pred terminem rupla voda. Ja nemela nic nachystane, ze mam jako jeste mooore casu. Takze nastal docela chaos. :mrgreen: No, Stepa se asi taky tesil do noveho, tak si na svet pospisil. :-P Za to ted Maty, tomu se moc nechce. :roll:

Neboj, zadna bilkovina v moci nebude. Urcite to mas z tepla, tak hod nozky nahoru a bude to O.K..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
21.8.11 19:06

ty jo,rupla voda,nic nachystaneho,ses dobra,ze jsi to zvladla…tohle byla ma nocni mura…

jak jsem se zacala otevirat,tak jsme narychlo zabalili tasku,sbalili pro maleho zakladni veci a potreby… a vidis,ztrasili me zbytecne…tak jsme vse dodelali,nachystali,na kocar se prasi a ja si ho vozim leda tak po pokoji :mrgreen: :mrgreen:

ty a ni nebylo zavidet,co…trosku jsme to tu predelali,at tu ma malej lepsi podminky,byla tu hromada prace,vse uklidit a pak prisli maliri a komplet uklid nanovo :zed: na zahrade jsme nebyli pres 2mesice,tak byla tady dzungle,ale fakt drsna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ,ale uz nejak fungujem,porad dodelavame a asi dlouho budem,ale pak to bude skrz Maxika na priteli,ja budu mit prijemnejsi starosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
21.8.11 21:15

Radu, za sebe muzu rict, ze s prichodem mimca se prace zastavi. Alespon teda u nas to tak bylo. Nema dodelanou chodbu, ktera je priserna, ale jeste se za tri roky nenasel cas a zatim ani asi nenajde. :roll: Na zahrade postupne pracujem taky cele ty tri roky, uz se ale zacina pomalu rysovat.

Moc dobra nejsem, museli to zvladnout vsechny okolo. Ja byla v porodnici a ostatni museli dodelat, na co ja mela porad „dost casu“. Ted jsem byla vyucena, vsechno na hromade uz pomalu dva mesice a ONO PORAD NIC. Mozna, kdybych se na to vyprdla, uz by byl Maty na svete. :mrgreen:

Pujdu asi pomalu chrupkat, tak se ti preji celou prospanou noc a zitra na kontrole jen same dobre zpravy. Dame si pak vedet, jak jsme dopadly. :wink:

Tak zatiiiim dobrou :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
21.8.11 21:20

hmmm,toho se bojim,proto pomaham,dokud to jde,pak vim,ze budu mimo hru…

jojo,dnesek byl narocny,taky preji zitra hodne stesti a urco pisnem,paaaaa a dobrou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
22.8.11 12:17

ahojky cerus,tak ta bilkovina v moci nebyla a i tlak byl v pohode,tak ty otoky muzu vypustit z hlavy :palec:

jinak nalez nepostupuje :zed: ,melej je v poradku,ale nejak se na svet zatim nezene,proste se nejak sprajcl a nechce se hnout :mrgreen: ,takze pokud do pondeli neporodim,tak se bude domlouvat vyvolavacka :-( ,tak uvidime…snad jsi poridila lepe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
22.8.11 13:40

Radu, tak ani ja nemam nic moc zpravy. :roll: Samozrejme, ze maly je take v poradku, ale jinak to pry vubec na to, ze jsem druhorodicka, na porod zatim vubec nevypada. Takze pristi tyden na kontrolu. O vyvolavani zatim dr. nemluvila, ale vzhledem k tomu, ze pristi tyden uz budu mit po obou terminech, na to rec prijde.
Ch jo, ja se tesila, ze mi oznami, ze se uz neco chysta.
Jinak teda musim rict, ze od sveho dr. jsem vysetreni vubec necitila, ale ted jsem v nemocnici narazila na doktorku a to bylo maso.

Tak jsem na nas zvedava, jak nakonec dopadnem. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
22.8.11 14:09

tak me vysatreval nejaky docent docela intenzivne,mela jsem pocit,ze do me hrabl celou rokou,pry vy jste tak stahla,poradne ty nohy dejte od sebe a dychejte zhluboka,at se poradne uvolnite :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no cucim,ze po tom nekrvacim…

jinak me mrzi,ze ani ty nemas dobre zpravy…az na to,ze jste taky ok…musime verit,ze to zvladnem tento tyden a na kontrolu uz nedojdem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
22.8.11 19:59

Ja uz to vzdala a pocitam s tim, ze zatim nic. :roll: Tento vikend ma u nas byt posviceni, tak bych se na nej rada podivala se Stepou. Koupila si nejakou tu mnamku, a tak. Navic v nasi nemocnici je fakt pekelne vedro, tak byla radsi, kdyby se mi na porod ochladilo. Podarilo se nam vycistit zelenou vodu v bazenu, takze se zase muzu koupat. :dance: :dance: :dance: A to je lepsi, nez se varit ve spitale. :mrgreen:
Tak, jsem si to naplanovala a ve skrytu duse doufam, ze mi ty plany Maty prekazi. :-P

Jak jsi prezila dnesni parny den? Na Seznamu psaly, ze maji byt tropi do 27., pak by mela prijit studena fronta. Tak se budem modlit, aby to tak bylo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
22.8.11 20:08

ahojky,no prezila neprezila…v tom vedru se mi nechtelo nic delat,tak jsem byla jak lemra lina a delala po kouskach…snesla jsem po castech knihy z pudy do knihovny a nejake veci,tak jsem pak mela co delat :mrgreen:

bazen ti teda zavidim,hned bych se schladila,to musi byt bozi se tam rochnit :mrgreen:

je pravda,ze nez byt v tomto paraku v neklimatizovane porodce,tak cokoliv jineho,ale zalezi na prtatech jak si to rozhodnou,tak jsem zveadava :mrgreen:

:-P tesim se ted do vany,jsem spocena jak svina,na pudu zamnou litala nse fenka,nahoru ji to jde,ale po schodech se musi snaset,tak jsem se se svinkou malou natahala,ona vzdycky na krajicek si stopla a knukla,toz nech ji tam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
22.8.11 20:14

Tak se dojdi vykoupat k nam. :wink: Je to fakt neuveritelna uleva, jestli mate zahradu, tak jdete do bazenu. :palec:

Copak mate za pejska? My mame sedmiletou fenku mopse. Takove specialni zviratko. :mrgreen:

Jinak teda behani po schodech, noseni veci, to by mohlo Maximka rozhoupat k ceste za maminkou. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
22.8.11 20:29

to jo,vsak me pekne boli brisko a mam mirne stahy,ale nic pravidelneho,tak uvidime…

zitra mame rodinou oslavu,tak jsem to tu chtela nejak v ramci moznosti zvelebit a zutulnit,zitra pak velky peceni sladkeho,masove spizy a tak…pro 10-12lidi,tak pokud neporodim dnes,tak ze zitku me jebne urcite :mrgreen:

jinak mame fenku krizence teriera,brali jsme si ji z utulku ve 4mesicich,je to dabel,roztrha co je po ruce a nebo prohrabe zeleou zahradu,tak ses ni clovek nenudi :mrgreen: mam ji na te fotecce ,to stocene a chlupate :mrgreen:

Příspěvek upraven 22.08.11 v 20:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky