Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
to jo,vsak me pekne boli brisko a mam mirne stahy,ale nic pravidelneho,tak uvidime…
zitra mame rodinou oslavu,tak jsem to tu chtela nejak v ramci moznosti zvelebit a zutulnit,zitra pak velky peceni sladkeho,masove spizy a tak…pro 10-12lidi,tak pokud neporodim dnes,tak ze zitku me jebne urcite ![]()
Pani, tak to jsi sikula. Ja uz bych asi pohosteni pro tolik lidi nezvladla.
Tak jen at stihnes jeste tu oslavu, poklidit si a pak supkydupky do porodky. ![]()
Spizy bych si teda taky dala. Jsem priserne nenazrana. V prvnim tehu jsem pribrala 13kg a ted uz mam nahore 18kg. Ale me taaak chutna. ![]()
spizy jsou nacyhstany,zitra rano upecu jogurtovou dvojbarevnou buchtu,udela se testovinpvy salat,pak tzaziky,sopak a prdim na to ![]()
ty ja z toho taky nemam radost,ale vuli pritele se hecnu,kdyby to byla oslava nekoho jineho,tak budu mit acko,ale tekhle musim pomoct co to pujde,teda odemne se cekaji ty chutove zalezitosti ![]()
jinak fenku mame rocni krizenku teriera Maylu,je hrozna prdlonka,najradej ti skace na hlavu-kdyz sedis na venku,tak se rozbehne a to je pak skok vysoky a daleky,ze ji musis chytat
co nechas na zemi mas rozthane a mame prokopanou travnatou cast dvorku,pekny jamy…to je jeji
,kdyz ji das hracku,tak to je nuda,ale neco ti upadne,spadne ze susaku a je po tom
,ale ja ji zeru,brala jsem si ji v srpnu,kdyz jsem mela prvni tehu zamkle,tak byla takova ma naplast na bolavou dusi ![]()
mam brutalni posliky a vim,ze zas se jen trenuje,mam z toho zitrku hruzu,ale odechnu si az bude barak prazny
![]()
tady je,takovy kukadla dela moc rada,hlavne kdyz neco provede ![]()
Radu, Mayla je nadherna, taky bych tem kukadlum vsechno odpustila. Musi to byt sranda, jaka je to divoska. ![]()
Terieri jsou pekni prdlousi. Me se hrozne libi Jack russel, ale ten by asi nasi Agus uhnal k smrti.
Takovych dobrot, co budes delat, to si hosti posmaknout. Tak se ale snaz trosku setrit, kdyby to propuklo, abys mela jeste nejake sily na porod. ![]()
Ja dnes nebudu delat nic, uvarino mame, uklizeno taky, tak se budem povalovat po zahrade a cachtat v bazene.
no na kakadla Agus bych se taky pekne dokazala chytnout,jeeeee to je zlataaaaaa,je divoska a nebo klidna?
se mas ze mas vse podelane,musime vytrik na baraku podlahy,jeste nejake chytani,rada bych to stihla do 12hodiny,at pak jen valecka do 3hodin,nez dojdou…jen bude humac v tom paraku sedet venku,ale vevnitr nemame tak rozsahle posezeni ![]()
uvidim jak mi bude,kdyztak se z oslavy vzdalim do perin a nebo vytahnem lehatko a bude to ![]()
tak odpocivej,az na to vedro pekny den preji a zas si pisnem ![]()
tak jeste tuhle,ale je hrozne prodejna,ji rikam vesnicka couro,ke kazdemu se ma,takze super hlidac,ale zas vim,ze je v pohode a Maxik si s ni vyhraje
Je to proste psi fesanda.
Pockej, az ti zacnou s Maxikem doma lumpacit. To budes mit nervy na pochodu.
Me staci ta moje dvojka, a to je Agus klidas, ale jakmile se chytnou hry, tak je doma rodeo.
Agatka je spis klidnejsi, proste mops, hned se zadejcha. Navic ma cukrovku, kterou jsme teda zatim srovnaly kastraci, takze ji nemusime pichat inzulin, jen je na diabetickych granulych. Mela by byt v klidu, zadne rajtovani.
Tak si uzij oslavu, at te moc neznavi a kdyby neco, koukej jit odpocivat.
Radu,od pul noci mam neprijemne bolesti.Jsou teda nepravidelne,ale neda se s tim spat.Ted cekam na vanu,jestli to rozerene, nebo rozjede.
ahojky,zijes,jsi tu?
nejsme nejake propojene?ja v noci nespala a nebylo mi taky nejak fajn…
ahojky,vypada to,ze uz to mas za sebou a chlapecka u sebe,ze?no jsem zvedava co mi napises,snad se tu jeste setkame,nez porodim jaaaaaaaaaa ![]()
Radu,
tak uz to mam za sebou. Maty se narodil ve stredu v 10:06, mel 4kg a 52cm, takze cvalik.
Byla to rychlovka, v osm jsme byli jeste doma, porad jsem si myslela, ze jsou to jen poslicci. Nastesti me ukecaly a nakonec za hodku a pul od prijezdu do porodky byl Matyasek na svete.
Jen se mi neodloucila placenta, tak jsem musela pod narkozu.
Ted uz jsme doma, az se zabehnem, pisnu vic.
Drz se a preji ti, at to mas taky tak rychle jako ja. ![]()
Urco dej vedet, kdyby se neco delo.
ahojky, cerus tak blahopreji k peknemu chlaeckpovi,ja si rikala,ze kdyz jsi nedala vedet,ze asi uz na tebe doslo
super,ze jste v pohode,to je nejdulezitejsi ![]()
Cernus - gratuluju
![]()
My jsme se taky zdárně „vylodili“, i když akutním SC, ale vše je v pořádku a malá zlatíčko ![]()
Posíláme pozdrav pro další čekající těhulky ![]()