Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky, jak máte dlouhou jizvu po SC? Já jsem si vždy myslela, že max.12cm,ale teď jsem měřila a mám ji 16cm. No odhady délek mi nikdy nešly ![]()
Ja ji mam 17cm, byla asi mensi ale museli ji pri akutnaku zvetsovat, protoze ho nemohli vytahnout
valkil píše:girlie sage píše:já 16 cm a malej byl velkej
Ja ji mam 17cm, byla asi mensi ale museli ji pri akutnaku zvetsovat, protoze ho nemohli vytahnout
(4090 g a 53cm )
Tajda mel 4080gr a stejne centaku
taky zadnej krecek
![]()
Tak jsem se teda taky koukla, a 6 let po porodu není vidět už téměř nic, jen cca 10 cm dlouhý kožní záhyb. Ale určitě taky byla delší.
16 cm - dcerka byla veliká 4300 a 53 - a tři roky od porodu není skoro vidět ![]()
Tak Edík byl taky prcek-47cm a 3050g,ale čekali většího tak proto asi taková ďoura:-) Měl mít podle utz 3450.
Mám přesně 13 cm a krásnou, pan doktor se snažil. Anežka byla mrně, jen 2,5 kg, tak proto asi tak malá jizva ![]()
rychnov3 píše:
Mám přesně 13 cm a krásnou, pan doktor se snažil. Anežka byla mrně, jen 2,5 kg, tak proto asi tak malá jizva
Muj pan doktor za mnou prijel na Jipku mi oznamit, ze ji musel zvetsovat, asi to mela byt omluva za to, ze je to krivotlamka ![]()
Na to jak byl malej velkej, tak si myslím, že ji mám krátkou, teď jsem naměřila 13,5cm… Malej měl 3860gr a 52cm ![]()
A mám ji pěkně křivou ![]()