Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám termín přelom červen/červenec týden tak 6+6 a je mi celé dny na zvracení… Jinak dobrý, srdíčko tam je
anonym - zatím to tajime, než to bude jistější
Ahojky, já to zjistila před třemi dny 😀 Úplně náhodou, ani nevím proč jsem si udělala test a počůrala jsem ho tak ledabyle a zapomněla ho na vaně 🤣
No a dneska jsem si dělala další test a už tam byla pěkně sytá čára.
Takže vlastně nevím v kolikatém jsem, musim se zítra objednat k doktoru 😀
Jinak mám dost bolesti v podbrisku a v oblasti beder, trochu se mi občas zvedá žaludek, ale nic významného a hlavně se mi chce pořád brečet štěstím, ale nechci se na to zatím upínat. 🙂
Podle 3 kalkulaček jsem 4+1 což nevím, co znamená 😀 asi 4 týdny a 1 den? 😀a mám termín v červenci 🙂 Ale jak říkám, ještě se na to neupínám, potrebuju jít k tomu lékaři.
Mám ale hrozny strach 🤣 že tam třeba nebude, ze to byl jen nějakej vtip 😀 🤣
Ahooj, ja to zjistila v sobotu vecer, taky vlastne nahodou, necekala jsem to… Jsem strasne unavena a nejradsi bych tak na tyden zalezla do postele a spala 😃. Soufl mi jeste neni, ale asi je to otazka dnu.. a na to se fakt netesim ![]()
Já chodím každých 10 vteřin na záchod. Cítím divné pachy a mám hlad.
Mám hlad i kdyz spím.
Dokonce i když jím, tak mám v ten moment pořád hlad 🤣 🤣 🤣 🙈
Já jsem 7týden a 3 dny, zle mi občas je, ale nezvracím, zatím jen pocity na zvracení, mám ale silnou únavu, pořád bych jen spala ![]()
Ahol těhulky ![]()
Jsem rada, ze se diskuze rozjela. Zatim anonym protoze take tajime. Na kontrole v cca 5tt srdicko jeste nebylo. Jdu 28.11. to by uz melo byt, tak se s vami pak podelim o presny tyden. Ted bych mela byt podle aplikace cca 7+1 😀. Do ted mi nebylo nic jakobych nebyla tehotna😀 👍 ale vcera uz divne pocity dneska taky, tak to asi zacina. Ja milovnik kavy jsem vcers i dnes bez a chodim kolem kavovaru a natahuje me
Čurani snad 2× za hodinu
vsak to znate.
hlad mam porad, budi me i hlad
Čekáte první nebo už mate doma prcky?
My máme už 19mesicniho divocha ![]()
@Anonymní píše:
Mám termín přelom červen/červenec týden tak 6+6 a je mi celé dny na zvracení… Jinak dobrý, srdíčko tam jeanonym - zatím to tajime, než to bude jistější
Ahoj a na kontrole jsi byla v kterem tydnu? Ja byla cca 5tt a srdicko jeste nebylo…
@Anonymní píše:
Ahoj a na kontrole jsi byla v kterem tydnu? Ja byla cca 5tt a srdicko jeste nebylo…
Byla jsem ten den, což bylo 6+6 podle menstruace, podle ultrazvuku jsem ale byla jen 6+0. To mě trochu překvapilo, ale je možné, že mám delší cyklus.
My už máme doma 17m, tak to je trochu náročné, ale to se nějak zvládne
Ahoj holky, tak se hlasím po kontrole.
Těhotenství potvrzeno srdíčko bije. Další kontrola za 14 dni. Jsem podle měření 8+5 takže začínám 3. Měsíc
![]()
Jak jste na tom vy ostatní těhulky?
Zatím ještě do Vánoc anonym
![]()
Ahoj, tak já se přidávám
Že jsem těhotná jsem zjistila už tak 14 dní zpátky z testu a dnes kontrola u doktorky. Podle poslední ms jsem 6+2, podle UZ 5+5 a srdíčko už bylo krásně vidět ![]()
Jinak z příznaků zatím únava a občas pocity na zvracení.
Já už snad taky příští pátek uvidím srdíčko.
Hrozně v to doufám
![]()
Já jsem dnes 6+6, termín mám podle poslední ms 19.7. a podle utz 22.7. První pozitivní test 12.11. a u doktorky jsem byla poprvé teď v úterý 28.11. a srdíčko už krásně bilo.
Příznaky únava, ale to jsem byla i předtím, občas žaludek na vodě, motání hlavy při ohnutí a jako slabší menstruační bolesti.
@TeresaChavez píše:
Já už snad taky příští pátek uvidím srdíčko.
Hrozně v to doufám![]()
Take jdu pristi patek (poprve) ![]()
@TeresaChavez určitě bude! ja měla dve kontroly bez srdicka a ted uz konecne bylo videt
az 8+5tt.
Ahoj holky,
kytka: 
Kdo bude taky rodit v červnu/červenci 2024? Můžeme si tady psát rady, tipy, pocity a prostě se jen tak sblížit
Jaký jste týden? Jak vám je? Kdy jste zjistily ze jste v tom?