Termín porodu červen/ červenec 2024

Anonymní
14.11.23 01:33

Termín porodu červen/ červenec 2024

Ahoj holky,
Kdo bude taky rodit v červnu/červenci 2024? Můžeme si tady psát rady, tipy, pocity a prostě se jen tak sblížit :hug:
Jaký jste týden? Jak vám je? Kdy jste zjistily ze jste v tom? :D kytka: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
14.11.23 15:56

Mám termín přelom červen/červenec týden tak 6+6 a je mi celé dny na zvracení… Jinak dobrý, srdíčko tam je :) anonym - zatím to tajime, než to bude jistější

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.23 16:55

Ahojky, já to zjistila před třemi dny 😀 Úplně náhodou, ani nevím proč jsem si udělala test a počůrala jsem ho tak ledabyle a zapomněla ho na vaně 🤣
No a dneska jsem si dělala další test a už tam byla pěkně sytá čára.
Takže vlastně nevím v kolikatém jsem, musim se zítra objednat k doktoru 😀

Jinak mám dost bolesti v podbrisku a v oblasti beder, trochu se mi občas zvedá žaludek, ale nic významného a hlavně se mi chce pořád brečet štěstím, ale nechci se na to zatím upínat. 🙂

Podle 3 kalkulaček jsem 4+1 což nevím, co znamená 😀 asi 4 týdny a 1 den? 😀a mám termín v červenci 🙂 Ale jak říkám, ještě se na to neupínám, potrebuju jít k tomu lékaři.
Mám ale hrozny strach 🤣 že tam třeba nebude, ze to byl jen nějakej vtip 😀 🤣

• Citovat
  • Upravit
434
14.11.23 20:05

Ahooj, ja to zjistila v sobotu vecer, taky vlastne nahodou, necekala jsem to… Jsem strasne unavena a nejradsi bych tak na tyden zalezla do postele a spala 😃. Soufl mi jeste neni, ale asi je to otazka dnu.. a na to se fakt netesim :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.23 20:11

Já chodím každých 10 vteřin na záchod. Cítím divné pachy a mám hlad.

Mám hlad i kdyz spím.

Dokonce i když jím, tak mám v ten moment pořád hlad 🤣 🤣 🤣 🙈

• Citovat
  • Upravit
109
14.11.23 20:20

Já jsem 7týden a 3 dny, zle mi občas je, ale nezvracím, zatím jen pocity na zvracení, mám ale silnou únavu, pořád bych jen spala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.23 09:41

Ahol těhulky :kytka:
Jsem rada, ze se diskuze rozjela. Zatim anonym protoze take tajime. Na kontrole v cca 5tt srdicko jeste nebylo. Jdu 28.11. to by uz melo byt, tak se s vami pak podelim o presny tyden. Ted bych mela byt podle aplikace cca 7+1 😀. Do ted mi nebylo nic jakobych nebyla tehotna😀 👍 ale vcera uz divne pocity dneska taky, tak to asi zacina. Ja milovnik kavy jsem vcers i dnes bez a chodim kolem kavovaru a natahuje me :D :D :D :nevim: Čurani snad 2× za hodinu :roll: :roll: vsak to znate. :D hlad mam porad, budi me i hlad 8o :D Čekáte první nebo už mate doma prcky?
My máme už 19mesicniho divocha :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.23 09:45
@Anonymní píše:
Mám termín přelom červen/červenec týden tak 6+6 a je mi celé dny na zvracení… Jinak dobrý, srdíčko tam je :) anonym - zatím to tajime, než to bude jistější

Ahoj a na kontrole jsi byla v kterem tydnu? Ja byla cca 5tt a srdicko jeste nebylo…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.23 14:27
@Anonymní píše:
Ahoj a na kontrole jsi byla v kterem tydnu? Ja byla cca 5tt a srdicko jeste nebylo…

Byla jsem ten den, což bylo 6+6 podle menstruace, podle ultrazvuku jsem ale byla jen 6+0. To mě trochu překvapilo, ale je možné, že mám delší cyklus.

My už máme doma 17m, tak to je trochu náročné, ale to se nějak zvládne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.23 00:01

Ahoj holky, tak se hlasím po kontrole.
Těhotenství potvrzeno srdíčko bije. Další kontrola za 14 dni. Jsem podle měření 8+5 takže začínám 3. Měsíc :D :srdce:

Jak jste na tom vy ostatní těhulky? :hug: Zatím ještě do Vánoc anonym :andel: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7
30.11.23 13:41

Ahoj, tak já se přidávám :mavam: Že jsem těhotná jsem zjistila už tak 14 dní zpátky z testu a dnes kontrola u doktorky. Podle poslední ms jsem 6+2, podle UZ 5+5 a srdíčko už bylo krásně vidět :srdce:
Jinak z příznaků zatím únava a občas pocity na zvracení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.23 15:18

Já už snad taky příští pátek uvidím srdíčko.
Hrozně v to doufám :roll: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.23 18:33

Já jsem dnes 6+6, termín mám podle poslední ms 19.7. a podle utz 22.7. První pozitivní test 12.11. a u doktorky jsem byla poprvé teď v úterý 28.11. a srdíčko už krásně bilo. :srdce: Příznaky únava, ale to jsem byla i předtím, občas žaludek na vodě, motání hlavy při ohnutí a jako slabší menstruační bolesti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.12.23 18:07
@TeresaChavez píše:
Já už snad taky příští pátek uvidím srdíčko.
Hrozně v to doufám :roll: :srdce:

Take jdu pristi patek (poprve) :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.12.23 11:08

@TeresaChavez určitě bude! ja měla dve kontroly bez srdicka a ted uz konecne bylo videt :srdce: az 8+5tt.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky