Poradna duly
Jana Čurdová
To taky neplánujem, pak se do kamufláží člověk stejně zamotá a je to. Uvidím, co poví doktorka a tak…
Ale trochu mě to zaskočilo…já mám koupené letenky do Izraele - to je v pohodě to je v květnu.. a na září do Stockholmu.. a to už je asi moc…
Co myslíte? Přepravní společnost by mě ještě přepravila, ale bude to na hraně.. no uvidíme..
Čoveče tak to ti neporadím. Taky bude záležet na tom, jak se budeš cítit, viď. Izrael zvládneš, ale to září…nevím no. Nemá se už chodit pak nějak častěji i k doktorce?
Tak to nemám vůbec tušení…
Vím, že letecké společnosti nepřepravují od 36tt. Tak uvidíme… mám letenky pojištěné… ale budu muset zrušit ubytko, které jsem zamluvila.. Nu uvidíme… budu to řešit operativně…
Ahoj holky, přidávám se
Vypadá to spíš na konec listopadu, ale možná i začátek prosince, uvidíme
Gratuluji všem a přeji ať nám to všem výjde ![]()
@panikockova @cmudlik @Esters vítám Vás… to bude zase jednou bohatý ježíšek ![]()
Jinak já čekám také druhé, mám doma 16m holčičku ![]()
@Esters to jsi byla na gyndě na krvi, že víš kolik máš HCG??
Na UTZ… Mudr mi říkal, že až budu mít pozitivní test tak mám objednat 10 dní po vynechání MS
@Mája2012 Já byla 21.3 na gyndě, měla jsem 2 denní spoždění, na mamatestu skoro žádný dušík, ale na ultrazvuku zvětšená sliznice tak mi nabral pro jistotu krev a odpoledne jsem si volala o výsledky a pozitivní
(ještě než jsem volala o výsledky tak jsem si udělala jinou značku testu a čárečka tam byla vidět) Na první kontrolu jdu 7.4.
Snad už to tentokrát dopadne ![]()
@Frida F Já teda létala letadlem celé první těhotenství, je fakt, že nikam daleko, max 3 - 4 hodiny letu, ale ke konci jsem si nechala napsat potvrzení od gyndoše, že je vše ok a vzali mě, záleží na jednotlivých leteckých společnostech, možná bych tam zkusila zavolat a zeptat se jich. Stockholm není nijak daleko, taky cca 3 hodiny letu, to by neměl být problém. Bude asi záležet, jak na tom v tu dobu budeš, to už budeš 36. tt?
Já to ještě neumím pořádně spočítat.. teď jsem 5+1 a termín mi dal 27.11. takže zhruba jo…ale letět máme na začátku září…