Termín porodu říjen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3204
12.2.17 18:54

@Kalukap já cvičím Sahuna T, ještě jak jsem nevěděla, že jsem těhu, tak jsem jela na 100% a teď, cvičím podle te jedne holčiny, co tam s ním cvičí ale ty „lehčí cviky“ prostě tam neskáče ty panáky atd.. snad to neva, jsem ale zvyklá na každodení cvičení takové to 30-ti minutové :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
12.2.17 19:12

Ja jsem ted taky moc spokojena s datumem :) ja sama mam narozeniny 19.10. :) ale mala je 27.11. A to uz je zima :( prvni termin mela 11.11. A druhy 17.11. No nakonec jsem mela vyvolavany porod :( ktery skoncil sekci :( ale tentokrat si sebou vezmu soukromou PA chlap po porodu k dalsimu uz nechce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
12.2.17 19:17

@ChZuzka
Já mam dle kalenare termin 19.10. coz je na muj svatek :palec: narozky mam taky v rijnu tak treba to na jeden z techto dnu vyjde :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
12.2.17 19:32

@Liliana87. 19.10. Mám také svátek :potlesk: :dance:. To by bylo fajn, kdyby vám to tak vyšlo stejně. Někdy to jsou neuvěřitelne náhody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1022
12.2.17 19:46

Ja i pritel jsme ve znameni vahy a mala nebo malej bude taky vaha:-) to budeme vahava rodinka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
12.2.17 20:39

My jsme s manželem v říjnu začali chodit, v říjnu jsme se brali a teď čekáme říjnové miminko…Snad máme ten podzim osudový. Ikdyž já si moc přála letní miminko, ale s říjnovým termínem jsem spokojená. Užiju si léto s bříškem a snad i aktivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1431
12.2.17 20:47

@mumi91 Ale to já vím, že to nemusí vyjít. Že je ještě velký procento, že se to prostě neudrží. Ale když si potřebuju zajít k dr. a hlídat děti, tak co mám říct? Nebo když ty lidi vědí, že jsme třetí chtělili a pak se o tom najednou přestaneme bavit. Aspoň mají možnost se za nás hned modlit :-)Např. při prvním těh. jsem to v práci říkala až dost pozdě. To jsem nechtěla takhle prezentovat veřejně. Vlastně to ví jen tři lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1431
12.2.17 20:58

@Liliana87 gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
12.2.17 21:04

Ahoj holky, já mám TP podle poslední MS 10.10. Ale když sem byla minulý týden na ultrazvuku, tak mi řekl, že místo na 4 týdny to vypadá tak na dva, takže jdu na další až příští středu. :) jinak čekám druhý, prvnímu bude za chvíli rok. No doktor říkal, že se mu chvíli zdálo, že vidí dvě, ale pak už druhý nenašel, tak snad jen jedno. To by byl hroznej zahul :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
12.2.17 21:05

@Chiquinquirá Já jsem taky zvyklá být pořád v pohybu. O víkendu jedem na hory, na běžky půjdu určitě, ale u sjezdu se celkem bojím pádu, ikdyž lyžování miluju a jsem v něm mnohem jistější než na běžkách, tak uvidím, jestli si troufnu :lol: Hledala jsem nějaké cvičení pro těhotné, našla jsem na YouTube těhotenskou jógu pro každý trimestr, ale je to na mě moc klidné. Zatím. Vedu každé pondělí kroužek atletiky pro děti, tam je těžké na sebe dávat pozor, nepředvádět, nepřehánět, netahat pomůcky. Ale asi se budu muset trošku krotit. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
12.2.17 21:07

@Margory Taky se mi občas navaluje, ale zatím mi stačí se napít, prodýchat, zaměstnat se něčím jiným a je po problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
12.2.17 22:38

@Majduleee a už jsi v kolikátým? To spaní mne pekne štve protože pak pres den jsem ko. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.17 12:16

Ahoj holky :mavam:
tak se k Vám přidám také :lol:
Podle kalendáře jsem 6+5 dle dnešního ultrazvuku 6+2 a máme už i srdíčko :srdce:
Po stolici špiním tak mi napsala cerutin tak snad zabere :nevim: Říjen mi vyhovuje protože nejsem z těch co milují vedro :oops:
Když je mi nevolno tak se najím a je to ok, zatím mám 500g nahoru :lol: horší je to s nižším tlakem od gynekoložky jsem dostala povoleno menší kafe 3v1 podle ni je jako caro :nevim: Špiníte některá z vás taky? Pobolívá vás v podbřišku a bedrech jako před MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
13.2.17 12:26

Ahojky holky:-) můžu se přidat? Sice to není ještě potvrzené doktorem, ale dneska jsem konečně našla své vytoužené //. Podle data ovulace by to vycházelo na 19.10. Je to úplně husté, jelikož já mám narozeniny teď 17. takže těhotenství mám jako dárek a manžel má narozeniny 18.10., takže pokud vše vyjde jak má, tak k narozeninám dostane mimčo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
13.2.17 12:44

Holky, tak já jdu na první prohlídku 1.3., snad se ani nedočkám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí