Poradna duly
Jana Čurdová
To určitě, co půjde udělat, to určitě každá mamina udělá
Já chodím taky k soukromé a většinou mě to vyjde cca na těch 160Kč což jde. Jsem zvědavá kolik teda budu platit dál ![]()
@Elen8 My snad nic extra platit nebudeme. Vse by melo byt v cene. lepe receno kryje mi to mistni pojisteni. Jedina platba ktera nas tady ceka bude porod pokud se tady rozhodnu rodit…
@Elen8 Bohuzel
No pokud rodis prirozene je to asi tisicovka, pokud cisarem zacina se nekde na 5 tis. a konci klidne na 40ti ![]()
Ale to je samozdrejme u soukromych klinik, pokud chces rodit v normalni je to okolo tisicovky vsude. Ale do toho fakt nejdu… jednak zadna anglictina a to si nejsem jista ze bych zvladla pri porodu, a za druhe proste ti tam vsichni lezou, navstevy skoro porad… na to ja nemam nervy ![]()
Tak tisicovka je v pohode ale 40 je masakr. Ja pocitam s penezi za samostatny pokoj s moznosti aby tam byl pritel a to je cca 800 za den. Coz uz mi prijde az kam v podstate za nic…
@Elen8 Tady je to bohuzel fakt drahy. Ale jak rikam, jetse jsem se nerozhodla kde budu vlastne rodit… mozna nakonec v Cr a to pak budu patrat po tom stejnem jako ty ![]()
Nam dneska zacal Ramadan, boze to je nadhera, vsude klid, venku nikdo, kramy prazdny
Kazdy rok se na to tesim
![]()
tak to by se Ti líbilo u mě
Mě tu řvou akorát ptáci
A taky nikdo, nikde
![]()
@Elen8 To v kazdem pripade ![]()
Ja sem ze vsi a tady je to nekdy des, zijeme temer v centru ![]()
Takze ja si ramadan uzivam
V obchodech uplne prazdno, sousedka me nebudi neustalym halekanim na kocky, no parada
![]()
A je mi dokonce i lip, takze se muzu normalne najist. Co vic si prat ![]()
No uz snad jen trochu chladneji, ty horka me znici, a to jeste nemam ani bricho ![]()
O horku mi ani nemluv. Díky bohu za klimatizaci. Jakmile je horko, tak je mi vždy ještě hůř a přitom já teplo ráda! No my bydlíme taky ve městě, ale kousek stranou, jsme v přírodě a do centra to mám 15, 20 minut pěšky, tak to jde. Ale tady je totální mrtvo ani jeden obchod, nic. Takže vše má své pro a proti. A ještě ten kohout co tu od 5 od rána řve, toho bych taky vystřelila na mars
A jak jsi se vůbec ocitla takhle daleko?
Tak jsem se zrovna vytočila. Mám neschopenku a doktorka mi tam špatně vyplnila název ulice. Tak jsem se jí od minulého týdne snažila dovolat, teď se mi to povedlo. Tak to doktorce říkám a místo aby se omluvila, že to špatně napsala, tak mi říká a co jako vy neznáte názve své ulice? Tak jsem jí říkala, že samozřejmě znám název ulice, kde bydlím, ale že ona to tam špatně vypsala, takže v práci jsem to opravila a nevím, jestli je třeba aby si to tam opravila i ona, případně to nahlásila na úřady co chodí na kontrolu a ona, že to teď nebude řešit a vyřešíme to až tam půjdu na kontrolu. To je přístup todle to. Už dvakrát jsem se u ní necítila nejlépe, ale naposled jsem byla zase v pohodě, tak jsem si říkala, že je to snad těma hormonama, že jsem nějaká rozladěná, ale aby ona udělala chybu a dělala ze mě debila, že neznám svojí adresu, to už mi fakt nepřijde na místě
( ještě za ty prachy co jí dávám)
Ja jsem tady pred lety dostala nabidku prace, pak poznala pritele, ted uz manzela, no a jsem tu ![]()
Zmenit doktorku, kr… ![]()
Kdyz tady je zase ten problem, ze tehotne nikdo nebere, nevim proc a manzel je cizinec?
Je, taky tomu vubec nerozumim, bydlim v celkem velkem meste a pry tu tehotne bere jen jeden doktor ![]()