Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
M4YU - zatím srdíčko nikde, jen byl vidět žloutkový váček. Na ult jsem byla v 5+3tt, ale dle doktora asi budou mladší. V pondělí jdu na další, tak snad už se něco objeví…
Petulinda11 mno my sme podle ms na ult byly 5+4 a taky nic tak uvidim co dalsi kontrolu deme pristi tyde az v patek ![]()
Ahoj holky, ráda bych se k Vám také přidala
Včera ráno se mi na těhu testu objevili // nejdřív naprostý šok a slzy. Mám doma skoro 14 měsíčního Adámka, je to moje životní štěstí
Zítra ráno testuju poprvé v životě digitální test bojím se jako malá holka.Tak mi prosím držte palce ![]()
@Sara2013 ahoj, tak to jste do toho šly brzo když máš doma 14 měsíčního prcka to jste plánovaly?? Jinak je to krásný a gratuluju ![]()
Mojulečka První nebyl plánovaný a ted to druhé také né, velké překvapení a velký šok pro mě
Cítím se hrozně zvláštně, ale je mi hezky ![]()
Ahoj holky, je mi 23 let a jsem v 6tt (těhotná poprvé) tak bych se k vám také ráda přidala
Hlavně by mě zajímalo, jaký jste měly první porod, jelikož jak tak koukám, většina z vás čeká už 2. dítě ![]()
@Sara2013 to je dobře jen si to užívej, já se cítím výtečně, ale mám strach ze všeho jak to proběhne už bych šla nejradši rodit ![]()
@Tétéčko22 píše:
Ahojky holky, tak já se k vám asi taky přidávámUž to taky vypadá, že jsem těhu
V pátek jdu k doktorce a doufám, že bude vše v pořádku…
My to taky máme celkem zajímavé…máme rozjetou hypo…po podepsání rezerv. smlouvy jsem hned druhý den dostala výpověďA týden na to dvě čárky na testu
Takže jsem teď docela v nervech…
A to ještě příští sobotu máme letět na dovču
Takže nám se to teda pěkně sešlo a teď mi někdo poraďte, co s tím???![]()
![]()
![]()
Jo a abych nezapomněla, tak jsem servírka, takže totálně nevhodné povolání…
Pokud si otěhotníš ve výpovědní lhůtě.. tak se prý výpověď ruší. Mrkni na to:)
Sevilla: mno taky sem to mela podobne zjistila sem to a vypoved sem dostala za 2 dny a to sem nikomu nic nerekla az pak ale kdxz si tehu nemuzou te vyhodit tak sem odesla nakonec dohodou a sem na nemocenske..
@m4yu píše:
Sevilla: mno taky sem to mela podobne zjistila sem to a vypoved sem dostala za 2 dny a to sem nikomu nic nerekla az pak ale kdxz si tehu nemuzou te vyhodit tak sem odesla nakonec dohodou a sem na nemocenske..
V těhotenství te můžou vyhodit maximálně na nadbytečnost, a to pak ale dostáváš 100% tve měsíční mzdy do te doby nez začneš pobírat mateřskou
muzu se zeptat, jak je to na tom rizikovym těhotenství? To musíš byt pořád doma a máš jen vychazky? ![]()
Dobré ráno holky
,je to tam
Odpoledne volám dr. a objednám se. Všem těhulkám gratuluji k // ![]()
No ja bych mela byt tak 5 + 2 tt takze fakt brzo a pripada mi ze se „na stara kolena“ az moc pozoruju
Bricho i v krizi me teda boli, picha i na strane tak doufam, ze u doktora nezjisti mimodelozni
ale nespinim ani nekrvacim
Ahoj holky, berete ještě?
ráda bych se k Vám přidala. Jsem 7+2tt.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat