Poradna duly
Jana Čurdová
Pro maminky s miminky které se narodily v Únoru 2014
Taková je tu skupinka a diskuse 100% taky a věřím, že nejen jedna… založení další je tudíž zbytečné ![]()
Asi se jí nehce do rozběhnuté nebo uzavřené diskuze a chce s někým sdílet starosti o mimino. ![]()
Kdybych nějakou takvoou diskuzi nebo skupinu našla šla bych do ní..seděla sem tu včera 2 hodiny a nic sem nenašla..tak jsem ji založila.. když mi dáte odkaz stačí mi to..
Jinak jsem to nezaložila pro to, že by mě něco zajímalo..ale pro to..abych s někým kdo má stejně staré dítko pokecala.. Kdyby mě něco trápilo, nebo zajímalo ohledně miminka neptám se rozhodně tady.. ![]()
A tak ja bych se klidne zapojila
mimino narozene v unoru mam…
Spooxy: Super
ty jsi i v nejake jine skupince pro mimča narozená v únoru? já tady nic nenašla
..
Take jsem tu v podstate „nova“ zalozila jsem si tu ucet pred nejakou dobou..napsala prispevek a uz nikdy neprisla..az ted.. ty máš holčičku nebo chlapečka? jaký den máš narozené dítko? ![]()
Ahoj, ja mam taky miminko narozene ted v unoru.. ostatni diskuze jsou bud hodne zabehle, nebo spis tam uz nikdo nepise.. ja mam holcicku, dneska jsou ji 4 měsíce.. a co vy? ![]()
Ahojky
Tak vsechno nejlepsi maly slecne
..Ja mam taky holcicku 25.cervna ji budou 4 mesice ![]()
Ta je zlatá
Má krásný jméno..My máme Karolínku. Před týdnem jsme ji nechávali píchnout naušnice. Tak už si ji zaplaťpánbůh nemají možnost splést s klukem.
Taky jste byli na naušnicích? Jak to probíhalo? Já čekala v čekárně a ten řev co se ozýval z ordinace byl šílenej..brečela jsem jak želva ![]()