Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky všem budoucím maminkám!
Mám takovou radost, že se musím podělit a vyměňovat si názory s ostatními „postiženými“
poslední MS jsem měla 29.4. a včera jsem byla u doktora, kde se // potvrdilo
dneska jsem 5tt+4. Když se vse podaří, tak TP bude 2.2.2015.
Jak se těšíte vy? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@ZuzkaLj ahoj jsem na tom skoro stejne moje posledni MS byla 28.4. a mam z krve potvrzeny tehotenstvi ale jsem k tomu jeste skepticka ja podstoupila IVF a uz jednou se mi stalo ze jsem otehotnila a kdyz jsem sla na UTZ tak se mimi nevyvinulo a musela jsem jit na revizi. ted v pondeli me ceka UTZ tak jsem z toho nervozni jak to dopadne strasne bych si prala aby to bylo v poradku a ja se dockala mimi ale furt ten cervik vrta. a jak se citis mas nejake tehu priznaky
Témeř žádné… Kdybych neřešila MS, tak o tom ani nevim. Ale boli mě hodne prsa. Mam čtyřky, tak me bolely i pred tim
teď je to malinko jiné… Co mě ale hodne trápí, je migréna, kterou mam uz třetí den vkuse. Nikde jsem se nedočetla, že to je přiznak. Muzu brát normálně Paralen?
@ZuzkaLj paralen muzes ale nesmis to prehanet me boleji trochu bradavky a uz asi druhy den stale krkam cekam kdy se
a zatim nic a jeste me boli podbrisek.
Budí ti držet palečky! Ať vše dobře dopadne! Lidé kolem mě mají většinou problem otěhotnět. Jak dlouho jste se snažili? A jak probíhá to IVF?
@ZuzkaLj no mi jsme se snazili pres 4 roky nejdriv sami pak s gyndarem a ted posledni rok uz jsme v CAR. je to docela na nervy a o penezich ani nemluve ze zacatku to jde jen ti berou krev na testy ale pak uz je to horsi zacnes brat leky do toho pichas jednu injekci pak dve chodis pravidelne ne krev a na UTZ nervujes aby si se dobre pichla do bricha a nemela brico jak jednu velkou modrinu pak se zas strachujes aby bylo dost vajicek na oplodneni pak zas aby jsi nedostala OHSS pak se modlis aby se oplodnilo co nejvic vajicek a alespon jedno vydrzelo do konce a bylo v poradku a pak je zas dalsi cekani a strachovani aby se ti uhnizdilo no proste furt neco. jako ted zpetne to docela rychle uteklo ale predtim kdyz jsem se tahla celym tim koletocem bylo to nekonecny a ty hormony no hnus me zacal trochu rasit knirek a nejaky to kilo navic ale na druhou stranu radsi knirek a par kilo navic ale hlavne abych mela mimi
@ZuzkaLj a jak dlouho jste se snazili vy a uz bylo neco videt na UTZ a kdy mas dalsi kontrolu
@kačka121 píše:
@ZuzkaLj a jak dlouho jste se snazili vy a uz bylo neco videt na UTZ a kdy mas dalsi kontrolu
Ty bláho… To si nedovedu představit. Ja jsem mluvila o dítěti uz asi pul roku. Ale jelikož za tyden mame svatbu, nechtěla jsem to hrozit, abych se nevdávala s pupkem. No a nekdy v květnu jsem rekla, ze to zkusíme, ze to bude na zacatku a v šatech to kdyžtak videt nebude. Ale nečekala jsem, ze to vyjde hned.., upřímně jsem si myslela, ze to nepůjde. Přítel měl celkem vážné zdravotní problémy. Takže to opravdu beru jako požehnání…
@ZuzkaLj JE TAK TO JSI MELA STESTI ZE TO SLO TAK DOBRE TAK TED UZ JEN ABY MIMI PEKNE ROSTLO
@CHARLI123 ahojky je koukam ze ty mas uz rocni holcicku tak to ted bude chlapecek co
@monrom ahoj moje mamka zas chtela vzdycky kluka no a ma pet dcer
ale za to ted uz ma tri vnuky
@kačka121 píše:
@CHARLI123 ahojky je koukam ze ty mas uz rocni holcicku tak to ted bude chlapecek co
Tož uvidíme, kvůli chlapovi by byl chlapeček fajn, ale mě je to opravdu úplně jedno. Chci min. 3 děti. ![]()
@CHARLI123 teda ty mas odvahu ja si rikam ze by mi stacili dve az az ale zatim to vypada ze budu rada kdyz budu mit aspon jedno
holky ja vim ze je jeste moc brzo ale uz jste premysleli nad jmeny
@monrom
tak treba to jsou te dvojcatka a jsou to hocickyto by jste meli pekny parecky
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat