Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Maky, jsem ráda, že to mám s někym na stejno, budu si tě takhle líp pamatovat.
A taky jsem ráda, že to vyšlo na půlku měsíce. V minulé skupině jsem byla úplně na konci a furt jsem byla ve všem poslední ![]()
Antche - to už jako ten doktor odepsal, měl by vidět něco víc?
to je mi líto
Postupně se ve Vás budu lépe orientovat, ale chce to čas ![]()
hezký den všem ![]()
Lochnes, zkus ještě jiný test, třeba nebyl ok. Čárka by měla být určitě silnější. V případě pochybností bych to zkusila zavolat dr. a poradit se s ní o tom. Poslala by tě třeba na krev, jestli HCG roste jak má. To bude určitě dobré
jen špatný test
Zdravim vsechny tehulky a vsem vam moc moc moc gratuluju
rada bych se k vam pridala
sem 7+1 a srdicko slo videt uz 6+4 tak uvidim co bude tento tyden
jinak tp bych mela mit 3.2 snad to utece
a jak se mate?
@monrom píše:
Tak už máme založenou skupinku - viz Porod 02/2015 - Únorňátka 2015! Ráda bych do ní připojila i tuto diskuzi.
Já se ráda připojím, ačkoliv nic nemám ještě potvrzen dr. ale popř. pak odejdu.
@VercaFi moc gratuluji, já jrště ani nebyla u dr. no v tomto jsem zbabělá, láká mě to se už objednat ale nevím zda není brzo. Dnes je mi stejně hrozně zle, tak tam zavolám až ve středu.
Ahoj spolutěhule. Jsem v 5+1tt, o mimčo jsme se snažili 9 měsíců a už máme téměř dvouletou dcerku.
Holky dalším těhulkám gratuluju, já jdu zítra na kontrolu, už se těším jak malá. ale od rána mě bolí jedna mandle takže je mi nic moc. celé tělo mě bolí no prostě na mě něco leze. a to má zítra i přítel narozeniny a večer oslava a o víkendu wellness. máte nějaké babské rady na ty mandle?
Jo holky, já Vás totiž předtím neviděla, tak jsem rovnou založila skupinu! Když se tam přidáte, budu ráda. Potom ji můžeme uzavřít a bavit se úplně o všem ![]()
Ahoj ahoj
dnes jsem 5+1 a jsem objednana k dr. Na patek.uz se strasne tesim ![]()
Novym tehulkam gratuluju
to je fajn kolik bude miminek
@Lussye ja byla hned u dr sem po ivf tak musela sem a sem rada mam ted co tyden ko aspon nestresuju
ty zacatky stejnako nic nevidi a sou to jen nervy…a vasi chlapi co na novinu?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat