Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@ZuzkaLj ano ten je na zacatek tehotenstvi a od 13tt budu brat femibion 400
Holky, mě potvrdila dr. těhotenství jen ultrazvukem. Nebrala mi krev. Mam přijít za měsíc. Mely jste to taky tak? Řekla mi akorat ze jsem v 5tt. Myslela jsem si třeba, ze mi doporučí listovku nebo babyplan a nic…
Zdravím, taky se hlásím.
Mě potvrdila doktorka těhotenství včera, dle ultrazvuk přesně odpovídá PM. Dnes 5+6. Termín 1. 2. 2015 a doporučila kyselinu listovou a další kontrola a ultrazvuk je 20.6.
Zdravím! I ja se hlásím k vám do klubu a všem budoucím mamkam gratuluji. Mám to potvrzené o z krve uz, termín porodu bych měla mít 14/2. Jsem 4+5. Stale tomu nějak nemůžu uvěřit. Cítím se dobre, jen mne boli prsa a podbrisek se občas ozývá, hlavně pri námaze. Jinak nežijí v ČR, ale ve Francii, takže bych měla mít malého Čecho-Frantika. ![]()
Ahoj všem, pokud by jste některá chtěla si povídat i v soukromé skupině, tak máme založenou skupinu sice s názvem Porod koncem ledna 2015, ale prijimame členky i s terminem na začátek února 2015. Budu ráda za aktivní členky, které mají opravdu zájem si povídat, protože zatím je nás tam sice kolem 20, ale na diskuse chodi tak 3. Mějte se krásně a ať to všem dopadne jen a jen dobře ![]()
Ahojda, tak i já se k vám přidávám. V pátek jsem objevila na testu //. Bylo to teda docela překvápko, bude to už naše třetí. Termín porodu bych měla mít 8. února ![]()
@maky02
Tak veliká gratulace!
kdy jsi poznala (kromě testu), že jsi těhotná? Já jsem 5tt+5 a furt nic. Jen mě zajímá, kdy to přijde ![]()
Ahoj holky tak vas opoustim dnes UTZ a jen prazdna dutinka to znamena ze pristi tyden jdu na gyn a pak hned na revizi. preju vam hodne stesti
@kačka121 třeba to ještě dopadne dobre ale asi je lepší počítat s tím horsim
hodně štěstí!
Ja bych měla podle internetové kalkulačky rodit 3.2. Bude to druhe! A zítra mam prvni kontrolu.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat