Poradna duly
Jana Čurdová
vítám adu
neboj urcite ho tam najdou,asi je jeste malinky,ja tam byla taky na dvakrat,jelikoz nebylo nic videt,tak neboj
ted jdu na gyndu ve čtvrtek a to,už by melo bit srdičko,takže se nemužu dočkat ![]()
Ahoj holčičky těhulky!!
Tak jsem se dneska vrátila z nemocnice, ještě včera, těsně po tom, co jsem zde na diskuzi psala dotaz ohledně nemocnice, jsem potratila plodové vejce doma na WC
. Pak jsme se vydali do Podolí, kde mi byla ještě večer provedená revize dělohy
Takže je po všem. Opět.
Dnes jsem byla na kontrole ještě u mého doktora a ten mi na začátku dalšího cyklu předepíše rozsáhlou tříměsíční hormonální léčbu, aby jsme dosáhli posléze zdravého těhotenství.
Holky, přeju Vám, aby vaše fazolky byly v pořádku. A kdyby vám to nevadilo, občas sem zajdu pokecat, myslím, že je to tu fajn!
Prezidentko,je mi to opravdu upřímně líto
.Mám husí kůži.Tu hormonální léčbu určitě celou dokonči,určitě je to pro něco dobré.Věřím tomu,že pak bude všechno v pořádku.Přeji ti hodně uspěchů a hlavně zdraví.A přijd občas pokecat a dát vědět,jak postupuješ v léčbě atd.
Ahoja Prezidentko,
moc mě to mrzí,ale věřím,že to příště vyjde
Budu držet palečky a určitě k nám nakoukni!!!
Ahoj holky,
jsem mrtvolná
neustále bych se povalovala,spala a občas mám žravou,která se mě střídá s žaludkem…ted pardon…na blití,hrůza!
Prezi, ahoj. Mrzí mě, že to takhle dopadlo:-( Ale snad ta hormonální léčba zabere a pak těhu bude probíhat v pořádku! A samo, že sem choď dál!
Dneska je mi zatím relativně dobře..Nasnídala jsem se a snad to v žaludku vydrží..
Dáško, v kolikátým jsi týdnu? To jsem nějak prošvihla..
Ahoj prezidentko,je mi to strasne líto,já si tím prošla dvakrat,pak jsem tři měsíce brala proveru a ted doufam že to už vyjde,navíc si říkam,že je asi lepší potratit než,aby bylo dítě nějaky nemocný,i když ti ted slova moc nepomužou,ale věřím že přiště to vyjde,MUSÍ!!Tak se drž ![]()
evi jsem v sedmem tydnu teda přesněji řečeno 6+3,myslela jsem že je to o týden vic,ale bylo to špatně spočítaný ![]()
Dáško, tak to jo:-) Tak, my razíme procházkovat, nechce se mi, je tam zima jak blázen. Ale Týnka pořád žadoní, ach jo. Tak se mějte a já zas nakouknu:-)
tý brdo, celkem dlouho jsem tady nebyla a už tu nemám v nastavení metřík a jsem tu jako nováček, no musím to pozjištovat u adminy,protože už si to moc nepamatuji jak jsem to dělala…
jinak toto těhulkování je horší než jsem si představovala. celkem je mi ze všeho zle, a včera jsem měla velké problémy nachystat šimonkovi večeři, protože se mi tak zvedl žaludek při otevření ledničky, že jsem večeři přesunula na pozdějc.
a o unavě ani nemluvím, právě šel spinkat, tak dopíšu a jdu taky na šlofíka..jinak do večera nevydržím…
holky mějte se držte se, dobrou noc ![]()
příště snad už s metříkem
milá prezidentko,
vím jak se cítíš, podobně jsem na tom byla i já loni v srpnu,uplynul půlrok,tak snad to tedka vyjde.....
držím palce abyste to překonali co nejrychleji a jakmile budeš v poho šupli do toho nanovo…
Všechny Vás zdravím a doufam že se mohu přifařit
. Už několik dní pročítám toto forum až jsem se rozhodla, že Vám také napíšu. Předně je mi líto presidentky. Určitě to nemá jednoduche dokážu si to představit já tím prošla dvakrát naposledy v lednu. A u syna jsem byla druhou pulku napul v nemocnici a doma. Jenže co čert nechtel už v tom lítáme znova. Nějak se nám to s manžílkem vymklo ve shonu před svatbou. Sakra. Tak těd mužu jen doufat. A proto jsem rada že jsem Vás našla a že vydržíme. Mějte se zatim
Ahoj holky,co je s váma,že ani nenapíšete?Mě je dnes nějak podezřele dobře,akorát ta snídaně do mě nějak nejde.Vlastně žádný jídlo.Včera jsem obědvala jeden knedlík a pak až večeři ve 21:00 a to jsem snědla jeden krajíc chleba ještě násilím.Vítám JÍRU105 a jestli jsem tě dobře pochopila,tak jsi v jiném stavu,že?
Zdravím Vás, takhle po ránu. Je mlhla jak blbec, ven nejdu.-) To jako na úvod:-) Jinak vítám Jiru105 a pokud dobře chápu, (což doufám ještě jo) gratuluji k těhotenství!!
Vidíš Jaru, a to jsi říkala, že máš náramnej apetit.. Takhle ještě zhubneš. ![]()
Adutko, návod kde sehnat návod:-) na metřík tu psala Jaru, někde na začátku diskuze. I já to pochopila a to je o říct, protože mi to nějak nemyslí.
Asi je to ta pověstná těhudemence, nebo já nevím co( myslím u sebe, ne u Tebe). Tím, že jsi nováček to určitě nebude. O lednici mi nemluv, já se jí vyhýbám obloukem a když fat něco nutně potřebuju, třeba jogurt pro malou, zadržím dech a rychlostí blesku vyndám, co potřebuju.
Mě je teď taky ze všeho blivno. Maso nemůžu pořád, jím jen jablka a sýr gervaves, nebo lučinu. To jediný mi neobrací žaludek. KOukám, zas píšu román. Ach jo, jiná už nebudu, omlouvám se.
Evi,on ten apetit byl,ale najednou se to ze dne na den změnilo a už je to zase nechutenství,no,znáš to.Já bych potřebovala tak 6 kg zhubnout,to je fakt,myslím si,že ten odpor k jídlu mě zase tolik neublíží.Dnes se půjdu projít já,je mi líp na tom čerstvém vzduchu,nikde jsem 3 dny nebyla,s dětma a psema chodil ven manžel
.Měl strašnou radost
.
Jaru, to věřím:-)), ten můj je taky vždycky úplně ,,šťastnej'', když musí jít s malou ven.. Jdu si uvařit čaj, koupila jsem si těhotenskej od Lerosu a je fakt docela dobrej a pomáhá mi na nafouklý břicho ![]()