Termín říjen/listopad 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1192
22.2.08 22:37

Jaru to bylo drsné-trefné:lol: :lol: ,ale nejspíš sem ten příspěvek přistál omylem
Já se s Váma holky moje musím na týden rozloučit :cry: ,jedu s malou na hory......těším se,jen je škoda,že není sníh
Tak se opatrujte,mějte se krásně a já příští sobotu jsem tu jak na koni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
23.2.08 09:26

Krásné ráno všem.. :wink:
Pavlí,je to možné,že je to tady omylem,protože mám dojem,že jsem ho už v nějaké jiné diskuzi četla,no nevím,nechtěla bych lhát.Ale odpovědět jsem musela :wink: .Ty jedeš na hory?Jééééé,já bych taky jela a ani by mi nevadilo,že tam není sníh.Tak si to užij.
Holky koukejte vstávat a napsat nějaké novinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
23.2.08 09:27

Dasko,jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
23.2.08 14:20

ahoj holky,ležím pořád,ale taky pořád špiním zdá se mi to slabší na vložce jsem měla jen malinko rano,jinak to vidím na toaletním papíru,když se vytírám,občas mě pichne v podbřišku,ale to je asi normální,no nevím strašně se sleduju,už aby bylo pondělí a ja šla na gyndu,doufam že bude všechno v pořádku.Holky nevíte za jak dlouho by mělo to špinení přestat beru na to třikrát denne ascorutin a pambu taky třikrát denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
23.2.08 16:48

těhotenství říjen listopad

daško já to naposled brala až do konce bohužel špatného , ale oni tě v těhotenství zase nenechají brát léky zbytečně. jinak snad se cítíš lépe. to pobolívání podbřížku mě trápí taky ale snad v pondělí doktor i přesto že je to brzo řekne že je vše ok.
Dneska je mi docela fajn akorát smutno mužík je v práci a příjde až zítra jak říká on musí se otáčet když máme náročného synka a další snad přibude. Taky u vás holky začíná přecitlivělost? zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
23.2.08 17:19

Jiro a ve kterém jsi potratila? Já jsem ted taky pořád sama,jelikož mi přijela kamarádka z moravy a chce vidět prahu,takže se jí musí věnovat přítel,ale nevadí mi to,aspon mužu odpočívat.Ve kterém jsi týdnu nějak mi to ušlo,tak se omlouvam.Jaru a kde jsi ty cely den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
23.2.08 19:11

Ahoj holky…
Dáško,já jsem uklidila celý byt,vyvenčila psa,uvařila a celý den jsem ležela.Švagrová si vzala holky ven,manžel přišel z práce,tak si lehl ke mě a oba jsme :-) .Takže dnešek byl pro mě ideální den :D .
Jíro,k té přecitlivělosti,na mě se smutně podívá náš pes a já už mám slzy v očích,protože si myslím,že jsem ta nejhorší panička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
23.2.08 20:37

daško pokaždé v šestym tydnu jak už jsem psala naposled letos v lednu to je sešup co? podle výpočtu jelikož asi ovu dorazila v pulce jsem pomalu na konci té blbé hranice v pondělí jdu k doktorovi tak doufám že bude vše ok.
jinak dneska si připadám jak totální blbec chce se mi brečet a nejradši bych aby už byl doma i když asi upadne do komatu. A ješte ke všemu jsem totalně ko. Snad to přejde. Holky pomáhají Vám rodiče? Zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
23.2.08 22:33

Jíro,manželovi rodiče pomůžou,jen když si řeknu a já na to říkání moc nejsem.Jinak když je nejhůř,tak si řeknu a pomůžou,to jo,nemůžu jim zase křivdit.Moje máma žije už 3 roky mimo ČR,takže je to na nic,ale když tady bydlela,tak si brala holky na hlídání často,kdykoliv jsem řekla.S tátou se nestýkám už 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
24.2.08 09:18

Jiro neboj určitě bude všechno v pořádku,jinak k těm rodičum moje mamka je na moravě,takže ji vidim stršně malo,táta se na nás vykašlal,když mi byly dva. Babička a děda ze strany manžela si děti berou,jen když si je vezme manžel,jinak rodiče od přítele se fakt snaží pomáhají,jak to jde. Jaru ty se teda máš,aspon sis včera pořádne odpočinula,já cely vikend ležím tudíž tu mam neskutečný bordel,holky zítra jdu na gyndu v 8.40 tak na mě myslete jsem na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
24.2.08 12:25

Nazdárek holky, tak jak je? Dáško, co špinění?? Doufám, že už to je v pohodě. Nech se obskakovat a jen odpočívej. Taky jdu zítra na gyndu, v půl 11. Jsem zvědavá.
Tak hezký zbytek neděle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
24.2.08 13:11

Ahojík tak já taky doufám že bude vše ok. Ale na gyndu jdu až v poledne ale už ted jsem dokonale na nervy i když snad mám naději. Je to 10 dní kdy na Daníka málem sletěla skřín a nic žádné krvácení ani náznak a to byl šok jak blázen tak si říkám že by… co myslíte? Jinak u nás je to v poho až na to že mamka je ted nejaká přejetá. Snad ji to přejde. Krásnou neděli ještě mrknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
24.2.08 14:48

Ahoj a hezké odpoledne,ted jsme přišli z venku,holky zůstaly ještě na zahradě a já musím uklidit psovi pelech (to je humus :-( ) a přijde se k nám podívat po práci můj brácha,tak se dozvím zase něco nového.Teda vy mě štvete,jdete snad všichni zítra k dr.,jen já samozřejmě až příští pondělí,já se z toho picnu.Jak vám je?Mě krásně,zrovna jsem snědla jahodového nanuka,no byl moc dobrý.Jeden den mi je zle,další den dobře,třetí den zase o něco líp,no už aby to přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
24.2.08 19:09

Ahojík tak mám dojem že se asi zítřka nedožiju začínám být nervoznější než před svatbou snad mě moc neseřve a řekne že je vše v pořádku. A že se mužem těšit zatím mám jen strach, je to nejistota. Naštěstí jen do zítřka. A jak je u Vás? Každopádně držím palce Všem které jdou zítra na gyndu. Písněte jak jste dopadli. A co ty Daško? Jak ti vypadá u tebe ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
24.2.08 20:28

Ahojky holky můžu se k vám přidat? Já jdu taky zítra k dr. tak doufám, že bude vše v pohodě. Když jsem byla poprvé u něho před čtyřmi týdny tak mi dělal ultrazvuk a skoro nic tam nebylo vidět, tak doufám, že zítra mi udělá znovu, co myslíte?Já chci abych věděla, že je vše ok.Jinak mi je ráno a večer špatně. U prvního syna mi vůbec nic nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí