Poradna duly
Jana Čurdová
holky v klidu ![]()
ja jsem zvracela jen jednou a špatně mi vůbec nebylo naopak jsem jedla stále normálně.,
Jen jsem chodila v jednom kuse na WC na malou to jsem chodila snad 3krát za hodinu a boleli mně hrozně prsa doktorka se ptala jak se daří a taktak říkám že super kromě prsů že nemůžu spát tak se zasmála aříká že to je uplně normální
první kontrolu jsemměla skoro v 9tým týdnu holky takže mně rovnou viděla mimčo se srdíčkem žádný váček jsem neviděla … takže každá doktorka to dělá jinak … já jsem šla rovnou do akce přímo ![]()
Ahoja holky,tak mám potvrzeno od pana doktora těhotenství,podle menstruace dnes 6+0tt,podle ultazvuku 5+5tt......byla to taková malililinkatá fazolka
žloutkový váček.Na další kontrolu jdu za měsíc.Jinak jsem tam čekala dvě hodiny v čekárně než na mě došla řada,málem jsem to nestihla do práce. Holky,prosím vás,kdy se dělají testy na toxoplazmu?Hned při zjištění těhotenství nebo až s prvníma těhotenskýma odběrama??já se blbec zapoměla zeptat!!!
Ted si to po sobě čtu,no píšu jak blbec
Tak to čtěte s rezervou......dobrou noc,zítra
ahoj maminky…
Jen jsem Vás chtěla pozdravit a popřát Vám co nejpohodovější těhulkování, krásně rostoucí bříška, brzské kopanečky a HLAVNĚ zdravá a krásná miminka!!!!! NAPOLY z Listopadu 2.0.0.7 ![]()
Ahoj všem:-) Tak za prvé, vítám Marry, za druhé, gratuluju!!!!!!!! k mimískům. Koukám, že mám nejmladší kousek. Dneska 4+2:-) Dneska jsem volala na gyndu, že jsem trošku špinila a že mě cítím tlak v podbřišku. No,uklidnil mě, že je to ok, že teď, kdybych tam přila, neviděl by nic jinýho než předevčírem, to znamená,, 8mm tečku..
V pátek mám zavolat, jak to vypadá. Mám odpočívat, což pilně plním. Už nešpiním, tak snad to bude ok. Na další kontrolu jdu 25.2. Včera jsem si koupila těhotenský čaj, je hnusnej, ale piju ho, snad to bude mít nějaký efekt:-).
Jo a taky jsem zakoupil lízátka proti nevolnosti. Ale nějak nemám odvahu je zkusit. Včera jsem chtěla koupit maso, ale málem jsem se tam pozvracela..Prostě je mi zle z masa.. Mě, masožravci. Popadla jsem první balíček, co jsem tam viděla a mazala jsem pryč. Říkám si, že určitě buse mimísek ok, když už je takhle vybíravej. Tak holky, mějte se, opatrujte se a hezký den.
A Napoly, taky zdavím a dííík:-)
Ahoja holky,moc vás zdravím,dnes se cítím báječně,ráno se mě dobře vstávalo,není mě mdlo od žaludku,no paráda
Evisko: Nevím jak to bere tvůj doktor,ale ten můj mě to počítá od prvního dne PM.....tak když bych odečetla těch prvních 14dnů,tak jsem si myslím 3+6tt Tak by zhruba měl být mimísek starý nebo mladý
Nejpřesnější je to prý na utz ve 12tt,tak uvidíme......
Všechny Vás zdravím,ted jsem prišla z práce.MARRY11:pokud jsi četla celou naší diskuzi,tak jsi se dočetla,že jsem byla víckrát těhotná a pokaždé jsem měla stejné potíže se zvracením a při prvním těhotenství jsem byla kvůli tomu na kapačkách v nemocnici.Takže obavy a strach ze zvracení mám a pokud jsi ty zvracela pouze jednou,můžeš být ráda.Nikomu bych takové stavy nepřála.Tvoji gyn. doktorku bych asi mít nechtěla,protože můj doktor (tedy ne jenom můj) si každou těhotnou pozve co nejdříve,aby zjistil,jestli se mimi u:,–(ilo v děloze a nehrozí mimoděložní těhotenství,tak určitě přejde mnoho komplikacím,pokud by se něco takového stalo.Jinak ti přeji hodně štěstí.PAVLÍNKO:ty máš doma kočku,která chodí ven?NAPOLY:Děkuji
.EVISKO:tak hlavně lež,at je vse v poradku.
Pavlínko, tak já vím, kdy jsme nechali vzniknout mimíska:-). Psala jsi, že jsi podle utz 5+5tt…nepamatuješ si, kolik mimi měří? To naše 8mm, ale to už jsem psala. S tou toxoplazmózou fakt nevim. Asi až na těch prvních odběrech, né? Já teď jdu vnutit polívku naší cácoře, nechce skoro vůbec jíst, dlabala by jen sladkosti a jogurty..ach jo.
Kde je dneska Jaru?? ha, odešlu příspěvek a Jaru je tu:-)
Evi,jsem tu.Ptala jsem se Prezi.,jestli mají doma kočku která chodí ven,když se ptá na tu toxoplazmozu.Tak čekám,kdy odpoví.
Já mám dnes skluz.....vůbec jsem neměla čas dostat se k PC,až ted večer.Kocour je jen doma,občas zdrhl na chodbu a do sklepa,ale ven vůbec.To totiž mě manžílek udělal v srpnu překvapení a přitáhl ho domu od známé veterinářky.Má všechno očkování+test z hovínek na toxoplazmu a jiný tam brebery.......syrové maso mu taky nedáváme,ale stejně mám trošičku strach.Nejradši bych ho někomu věnovala,je to teda mazel,čistotný a nic neškrábe,nekouše,ale ty chlupy jsou všude…všude,na to si nemůžu zvyknout.Válí se po čistém prádle,po sušáku,po kuchynské lince,po postelích.....strašný.Tak ted se mě ulevilo
konečně jsem si postěžovala
A jedu na mimísky
EVISKO:Ten můj doktor mě žádný mm neřekl,jen to,že je uhnízděn tam kde má být a podrobněji až za měsíc.Přeci jen je to brzo.....Já nevím kdy jsme k němu přišli
,ale poslední menzes mě začla 1.1.08 JARU:Kdy ty jsi objednaná k mudr.?
Pavlínko,opravdu se nemusíš bát toxoplazmozy.Pokud kočka nechodí ven a nežere jen syrové maso,je to dobrý.Můžeš to říct ale tvému dr.,myslím,že se tyhle testy dělají kolem 16 týdne.O těch chlupech by jsem ti mohla vyprávět.My máme křížence něm.ovčáka a brazilské fily a ten co pouští chlupů,to jsem v životě neviděla.Denně se plazím po čtyřech,luxuju ty chlupy a když je přes noc na chodbě (přes den je na balkoně),tak ráno se ty chuchvalce chlupů povalují všude.Už jsem mu vyhrožovala,že ho utratím,nebo oholím do hola.Jsem z toho na nervy.Pak máme fenku pražského krysaříka a ta za tu dobu co jí máme nepustila ani chlup.Tobě začala poslední MS 1.1.08?Mě 2.1.08
.K doktorovi jdu 3.března.
Tak to jsem zvědavá,jak nám ty mimísci povyrostou
Ten můj doktor,ale dělá jen utz co proplácí pojištovna…to jsou asi jen tři+ten zjištovací.Ostatní si můžou pacientky uhradit,ale má tam tak nabito a vždy skluz,že pokud nemá mamina žádný problém tak se mu do toho moc nechce. A která zvás si bude chtít nechat zjistit co to bude????
Dobré ránko. Pavlínko, mě mimíska změřil, podle toho poznal, že jsou mu 4 týdny. Mám i obrázek:-) Příště, toho 25.2 jdu na utz znova, to už bude 3 utz od začátku:-) A nic po mě platit nechce. Asi jeden z mála. Myslím, že z té toxoplazmózy strach mít opravdu nemusíš. Jen si myj častěji ruce:-))
Jé, to by mi hráblo, kdyby se mi kocour válel po čistém prádle..
Kočky mám moc ráda, ale jen venku. Zvířata všeobecně mám moc ráda, ale doma bych je mít nemohla. Měli jsme jednou andulku, ta byla zlatá, ochočená. Pak ale umřela a nic jiného do bytu nechci.
tak hezký den