Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,zase jen nakukuju,před chvílí jsem přišla.Evi,pochopila jsi metřík z mého návodu?Prezidentko,já to tak líp po netu vysvětlit neumím
.Myslela jsem nad náma,jako nad náma v jiném odstavci.Tak to já jsem přibrala u první holky 23 kilo,vše jsem měla do 3-měsíců dole a u druhé holky 12 kilo a měsíc před porodem jsem zhubla 3 kila.Takže jsem z porodnice šla asi s dvěma kilama navíc.Pavlínko,chovat se venku slušně a žádné vylomeniny
.
Dobré ránko, jo Jaru, pochopila. Dalo mi to fušku, ale zvládla jsme to:-))) Tak Pavlínko, jak bylo na tahu?
ahoj holky,včera to bylo fajn,pořádně jsem se nafutrovala-byli jsme v Řecké taverně,popíjela jsem džusíky…asi tak po dvou litrech jsem se odvážila a kopla do sebe dvoudecku vína na spestření
No a asi tak kolem desáté to na mě padlo a byl konec,ale vydržela jsem statečně až do půlnoci do zavíračky. Jen to probuzení,děs běs,nad náma rekonstruují byt a v 8h. začla vřískat zbíječka
Tak a ted se chystám pro lotra ke tchýni a hurá na každodenní kolotoč........Odpoledne nakouknu,zatím pááááá
Ahoj,tak jak je?Já jsem se k pc dostala až ted,protože ráno jsem šla nakoupit,ke tchýni pro holku a doma mě čekal opět uklid.Ted zrovna dodělávám oběd,koupila jsem kuřecí sekanou a k tomu bramb. kaši.Zítra budou řízky a bramb. salát.Jinak mě nic už nenapadá,jsem z toho vymýšlení obědů na nervy.Odpoledne jdu se psema a dětma ven,vezmu si sebou i švagrový mimino,takže mám opět o zábavu postaráno.Jaké plány máte vy?
Čáu holky, jak je? Koukám, Pavlínko, že sis to pořádně užila. A to je správný. Já dnes od rána makam jako fretka, jen na kuchyni jsem nechala pomalu 2 hod.. Ale je tam zas konečně čisťoučko. Teď jsem doma sama, Týnka s manžou jsou venku. Tak mám chvilku klídek. A co vy, jak trávíte víkend?
Čau holky.
já jsem teď taky sama, manžílek je taky s Lindou venku. Šli pěšo do Palladia
Ach ty procházky v Praze ![]()
Venku je ale krásně dneska, fakt! A já musim ležet, no to by mě vzal čert! To jsem zvědavá, kdy budu moct normálně fungovat. Ach jo !
Užívejte víkendu a sluníčka!
Kráásný metříky se Ti povedly!! Ti moji dva draci jsou pořád venku, až mi to přijde divný..Manža chvátá co nejdřív domů a teď už jsou pryč přes 2 hodiny. Podezírám ho, že se zasekl u nějakýho kámoše
Ještě že mi Týnka všechno poví:-)
Krásný večer přeji,ted mi odešla návštěva,manželova sestřenice s rodinou a musím jít sklidit ze stolu a pověsit prádlo.Dnes bylo venku opravdu krásně,akorát,že švagrový kluk mi venku s krátkýma přestávkama brečel 3/4 hodiny,takže padal domu.Tomu klukovi jsou 4 měsíce a ještě nepřestal brečet a to myslím vážně.Tomu bych doporučila do budoucna operní školu,protože i Pavarotti je na něho krátký!Jestli se tak uřvaný dítě narodí mě,tak jsem do tří neděl v Beřkovicích.Metříky máte moc hezký.
Ahoj Jaru,tvůj synovec mě připoměl naši Pavlínu
Ta taky řvala a řvala a řvala.....a k tomu nechtěla spát!Od tří měsíců spala jednou denně.Do osmého měsíce se v noci budila po třích hodinách,občas měla i noční pauzy na hraní.A pak v devíti měsících spala pět hodin v kuse a já se bála,že umřela.....hrůza.....do dvou let jsme ji nutily spát po obědě,ale to pak večer vydržela zase dlouho.....Až ted je to pro mě krásné období,sic je trošku živější,ale hodná,krásně mluví,občas se i zabaví u skládaček nebo pohádky.Tak se třesu co to druhé
![]()
Pavlínko:já takové zkušenosti nemám,ani jsem hlavně za celý život nepoznala dítě,které by tak dlouho v kuse brečelo.Ten jak otevře pusu,skončí řvát,až když mu dají mlíko.Jakmile to dopije,spustí znovu a už to trvá takovou dobu.Můj brácha má stejně starého kluka Pavlika,jako je moje Áda,ten zase od narození nevěděl,co to je spánek,ale nikdy nebrečel.Já mám dvě děti,obě byly hodné,Barča od 5 měsíců byla živější,ale Áda..to byla slast!Do jejích 13-ti měsíců jsem nevěděla,že mám dítě.Ona spala od 2 měsíců od 21:00 do 6:00 (a to byla kojená),celý den prospala a takhle to bylo až do těch 13-ti měsíců.Vstávala jen na jídlo,noc a den prospala.A to ani neplakal,když měla hlad,jen potichu knourala.Nelžu ti,takových dětí bych měla klidně ještě 5
.
Závidím,jen tiše závidím
Kéž by to druhé bylo spavé..... Ted jsem se pokoušela vložit metřík,ale jsem blbka
,měla jsem zato,že jsem postup pochopila,ale asi nééééé
Pavlí,no vidíš,že jsi to dokázala
.Je hezký.Tam je na výběr hodně metříků,že jsem nevěděla jaký.Já jsem ještě neuklidila po návštěvě,hlavně že mám hubu plnou keců.Pořád dřepím u pc a koukám na dětská potřeby,oblečení atd.A to mě čeká ještě venčení psa
.
já jsem na tom stejně,nic není hotovo a dřepím u počítače.Ted se převalím k televizi a jdu se koukat na „holku na roztrhání“
Tak jsme na tom stejně
.Je to jasný,já si nesmím sednout na tu prdel,protože pak se mi už těžko vstává.Prostě,i když si budu chtít odpočinout,tak jedině ve stoje,opřená o zed.Pak s tim vstáváním nebudu mít takový problém.Ani nepřišla Eviška,kdepak asi je celý den?Zítra dostane vynadáno.