Termín říjen/listopad 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4854
8.2.08 20:10

Ahoj,zase jen nakukuju,před chvílí jsem přišla.Evi,pochopila jsi metřík z mého návodu?Prezidentko,já to tak líp po netu vysvětlit neumím :lol: .Myslela jsem nad náma,jako nad náma v jiném odstavci.Tak to já jsem přibrala u první holky 23 kilo,vše jsem měla do 3-měsíců dole a u druhé holky 12 kilo a měsíc před porodem jsem zhubla 3 kila.Takže jsem z porodnice šla asi s dvěma kilama navíc.Pavlínko,chovat se venku slušně a žádné vylomeniny :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
9.2.08 08:40

Dobré ránko, jo Jaru, pochopila. Dalo mi to fušku, ale zvládla jsme to:-))) Tak Pavlínko, jak bylo na tahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
9.2.08 10:41

ahoj holky,včera to bylo fajn,pořádně jsem se nafutrovala-byli jsme v Řecké taverně,popíjela jsem džusíky…asi tak po dvou litrech jsem se odvážila a kopla do sebe dvoudecku vína na spestření :lol: No a asi tak kolem desáté to na mě padlo a byl konec,ale vydržela jsem statečně až do půlnoci do zavíračky. Jen to probuzení,děs běs,nad náma rekonstruují byt a v 8h. začla vřískat zbíječka :twisted: Tak a ted se chystám pro lotra ke tchýni a hurá na každodenní kolotoč........Odpoledne nakouknu,zatím pááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
9.2.08 12:37

Ahoj,tak jak je?Já jsem se k pc dostala až ted,protože ráno jsem šla nakoupit,ke tchýni pro holku a doma mě čekal opět uklid.Ted zrovna dodělávám oběd,koupila jsem kuřecí sekanou a k tomu bramb. kaši.Zítra budou řízky a bramb. salát.Jinak mě nic už nenapadá,jsem z toho vymýšlení obědů na nervy.Odpoledne jdu se psema a dětma ven,vezmu si sebou i švagrový mimino,takže mám opět o zábavu postaráno.Jaké plány máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
9.2.08 14:49

Čáu holky, jak je? Koukám, Pavlínko, že sis to pořádně užila. A to je správný. Já dnes od rána makam jako fretka, jen na kuchyni jsem nechala pomalu 2 hod.. Ale je tam zas konečně čisťoučko. Teď jsem doma sama, Týnka s manžou jsou venku. Tak mám chvilku klídek. A co vy, jak trávíte víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.08 16:42

Čau holky.
já jsem teď taky sama, manžílek je taky s Lindou venku. Šli pěšo do Palladia :-) :-) Ach ty procházky v Praze :-)
Venku je ale krásně dneska, fakt! A já musim ležet, no to by mě vzal čert! To jsem zvědavá, kdy budu moct normálně fungovat. Ach jo !
Užívejte víkendu a sluníčka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
9.2.08 16:45

Kráásný metříky se Ti povedly!! Ti moji dva draci jsou pořád venku, až mi to přijde divný..Manža chvátá co nejdřív domů a teď už jsou pryč přes 2 hodiny. Podezírám ho, že se zasekl u nějakýho kámoše :evil: Ještě že mi Týnka všechno poví:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
9.2.08 19:34

Krásný večer přeji,ted mi odešla návštěva,manželova sestřenice s rodinou a musím jít sklidit ze stolu a pověsit prádlo.Dnes bylo venku opravdu krásně,akorát,že švagrový kluk mi venku s krátkýma přestávkama brečel 3/4 hodiny,takže padal domu.Tomu klukovi jsou 4 měsíce a ještě nepřestal brečet a to myslím vážně.Tomu bych doporučila do budoucna operní školu,protože i Pavarotti je na něho krátký!Jestli se tak uřvaný dítě narodí mě,tak jsem do tří neděl v Beřkovicích.Metříky máte moc hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
9.2.08 20:05

Ahoj Jaru,tvůj synovec mě připoměl naši Pavlínu :) Ta taky řvala a řvala a řvala.....a k tomu nechtěla spát!Od tří měsíců spala jednou denně.Do osmého měsíce se v noci budila po třích hodinách,občas měla i noční pauzy na hraní.A pak v devíti měsících spala pět hodin v kuse a já se bála,že umřela.....hrůza.....do dvou let jsme ji nutily spát po obědě,ale to pak večer vydržela zase dlouho.....Až ted je to pro mě krásné období,sic je trošku živější,ale hodná,krásně mluví,občas se i zabaví u skládaček nebo pohádky.Tak se třesu co to druhé :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
9.2.08 20:40

Pavlínko:já takové zkušenosti nemám,ani jsem hlavně za celý život nepoznala dítě,které by tak dlouho v kuse brečelo.Ten jak otevře pusu,skončí řvát,až když mu dají mlíko.Jakmile to dopije,spustí znovu a už to trvá takovou dobu.Můj brácha má stejně starého kluka Pavlika,jako je moje Áda,ten zase od narození nevěděl,co to je spánek,ale nikdy nebrečel.Já mám dvě děti,obě byly hodné,Barča od 5 měsíců byla živější,ale Áda..to byla slast!Do jejích 13-ti měsíců jsem nevěděla,že mám dítě.Ona spala od 2 měsíců od 21:00 do 6:00 (a to byla kojená),celý den prospala a takhle to bylo až do těch 13-ti měsíců.Vstávala jen na jídlo,noc a den prospala.A to ani neplakal,když měla hlad,jen potichu knourala.Nelžu ti,takových dětí bych měla klidně ještě 5 :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
9.2.08 20:46

Závidím,jen tiše závidím :) :) :) Kéž by to druhé bylo spavé..... Ted jsem se pokoušela vložit metřík,ale jsem blbka :lol: ,měla jsem zato,že jsem postup pochopila,ale asi nééééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
9.2.08 20:48

nakonec jo :wink: Huráááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
9.2.08 20:58

Pavlí,no vidíš,že jsi to dokázala :lol: :wink: .Je hezký.Tam je na výběr hodně metříků,že jsem nevěděla jaký.Já jsem ještě neuklidila po návštěvě,hlavně že mám hubu plnou keců.Pořád dřepím u pc a koukám na dětská potřeby,oblečení atd.A to mě čeká ještě venčení psa :twisted: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
9.2.08 21:08

:lol: já jsem na tom stejně,nic není hotovo a dřepím u počítače.Ted se převalím k televizi a jdu se koukat na „holku na roztrhání“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
9.2.08 21:16

Tak jsme na tom stejně :lol: .Je to jasný,já si nesmím sednout na tu prdel,protože pak se mi už těžko vstává.Prostě,i když si budu chtít odpočinout,tak jedině ve stoje,opřená o zed.Pak s tim vstáváním nebudu mít takový problém.Ani nepřišla Eviška,kdepak asi je celý den?Zítra dostane vynadáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí