Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Markét , já ze začátku trošíčku špinila. Ale jen ráno a fakt jedna kapka. Koukám, že to nemáš jednoduchý, ale určo to zvládneš. Kdyby Tě dr nevzal, jeď do nemocnice, alespoň budeš vědět, jak na tom jsi. Třeba Ti dají jen prášky na udržení a vývoj ploudu. A co dcerka, jak se jmenuje?
Ahoj Evi:jsem zpátky.Jasně,že mi s rodinou nepomůžeš
.Já nechci,aby manžel něco někomu říkal.Když je to nenapadne samotný,tak nic.Nebudu se přeci někoho doprošovat.Plavání bylo v pohodě,byla jsem tam celou dobu,ale ta cvičitelka mě viděla,takže byla k holce vstřícná.No,budu tam chodit pořád,nemám to zase nějak hodně daleko od baráku,tak to budu brát jako zdravou procházku.PREZIDENTKO:tak to je mi líto,nevím ani jak odpovědět.Já jsem s první dcerou začala krvácet po pohlavním styku ve třetím měsíci,byl to hematom a pak už do konce těhotenství byl klid.S druhou dcerou jsem šla skoro na porod v 6-tém měsíci.Doktoři jí to ale rozmluvili,na:,–(ili kapačky a vydržela v „podnájmu“ až do 40-tého týdne.Pak přestala platit nájem a šup,musela ven
.
Akorát ted už dva dny mě pobolívá v podbřišku a občas se přidají i záda.Nekrvácím,nešpiním,ale mám vždycky takový divný pocit,tak utíkám honem na záchod,ale nic.Je to dobrý.Vím,že to může bolet,volala jsem i sestře na gyn. a ta mi řekla,že když má ženská za sebou více porodů,tak to může být uvnitř více prokrvené a tím vznikají ty bolesti.Takže až tam příští týden půjdu na KO. tak mi doktor bude muset udělat takovou přednášku,že se z něho bude kouřit.Všechno chci vědět a proč.
Jaru, to lituju dr. předem:-)) A Barča se vody nebála? Já Ti rozumím, taky nemám s tchýní moc dobré vztahy. Ale to je fuk.. Jé, s tím záchodem jsme na tom stejně. Já taky lítám každou chvilku a kontroluju, jestli je všechno ok.
Nejraději bych si dělala každý den těhu test, ale to už by bylo asi moc velký psycho..Tý jo, dnesk aje mi zas blbě. Místo raních, mám večerní nevolnosti. Ještě že už je manžel doma..
Dneska je sice taky ko, měli v práci střelby, ale postará se. Kdy jdeš k dr? To už by mohl být vidět váček, nebo dokonce už mimi, viď? Já razim v pondělí..Teď jdu přemluvit drahouše, aby šel udělat palačinky, mám na ně děsnou chuť a on umí výborný:-) pá
Teď mi moje malá oznámila, že umře..Ach jo, teď pořád řeší umírání..to je období..
Jo,doktor bude hořet,počkej,jdu tam příští čtvrtek odpoledne.Mělo by být vidět už srdíčko.Bára se tak nějak držela,ale nepotápěla se a nechtěla si ve vodě lehnout na záda.Tak jí ta uča řekla,že to nevadí,at to nedělá.No Evi,já se pořád chodím na ten záchod kontrolovat,pokaždé se bojím slíknout ty kalhotky a podívat se,nebo se kouknout na ten toal. papír.(Doufám,že ti nevadí,když to takhle píšu).Ty máš ráda palačinky?To já moc nemusím,ale děti a manžel jo,to by mohli jíst pořád.Já teda ještě žádné nevolnosti nemám,musela jsem to zatukat,ale čekám kdy to přijde.Mám z toho hrůzu.
Nevadí:-) Já to taky tak prožívám:-) no, snědla jsme dvě a mám dost..A to jich manža udělal z litru mlíka.. Teď si jdu pustit film, cestu kolem světa za 80 dní. Už se na to moc těšim. Tak dobrou noc a mějte se bájo.-)
Krásné ráno přeji..
.Dneska se mi vůbec nechtělo vstávat a to jsem šla včera spát docela brzy.Ty jsi koukala na ten film (cesta za 80 dní) s Jackie Chanem nebo to byl jiný film?Kdepak je Markéta,ani nedala vědět,jak jí to dopadlo s tím špiněním
.
Dobré ráno
jo jo, to je on, ten film. Jenže jsem h ani nedokoukala a ve 21 hod jsem odpadla. A ráno mě Týnka nechala spát až do 3/4 na 7:-). Taky by mě zajímalo, co se s ní děje, třeba se ještě ukáže.
Myslím si,že když jsi usnula,tak si ani o moc z toho filmu nepřišla.Jackie Chan je výborný herec,ale tenhle film jako jediný se mi moc nelíbil.Asi jsem čekala víc legrace,nebo karate akcí.Já jsem četla,jak se prezidentka ptala ostatních holek na to její špinění,tak se jdu mrknout kde jsem to našla a jestli se tam vrátila.Já jsem dostala takovou chut na cigaretu,že to není možný.Ještě že doma žádné nemám,ale i kdybych měla,nevím jestli bych si zapálila.Bojím se,že bych
.Evi,jak jsi psala o tom,že by jsi si dělala každý den testy,tak mě to samozřejmě nedalo (měla jsem ve skřínce ještě jeden) a udělala jsem si ho.No můžu ti říct,že jsem čuměla jak blázen.Byla tam čárka,ale slabounce růžová,taková nic moc.A to mě minulý týden vyšli všechny testy už normálně silně pozitivní.Takže jdu v 9:00 volat sestře na gyn. jak je to možný.
Jaru, myslím, že to je normální. Mě taky minulý týden vyšla krásná silná čárka a 3dny zpátky jen slabá.. No, pak napiš, co Ti řekla sestra na gyn.
A snaž se vydržet nekouřit, já viděla ty mimina matek kuřaček, jak se v břiše dusí..Já před malou hulila taky jak tovární komín, ale pak jsem si nezapálila celé těhu a kojení jsme vydržela..
Tak mi sestra řekla,že je to normální,že jsem mohla mít zředěnou moč,tak at se nebojím.Já nechci začít znovu kouřit,kouřila jsem občas v těhotenství s Ádou (vím,je to hnusný,ale mě to chutnalo ještě víc),a pak když jsem si nezápalila,tak nebyla spokojená.Nebrečela,ale poknourávala a vrtěla se,takže jsem si musela zakouřit,nakojila jsem jí a spala jako dudek.Takže nic takového znovu nechci.
Ahoj holky,
tak mě včera doktor nakonec vzal (ale nadšenej nebyl, měl tam hafo objednaných mamin), napsal mi Utrogestan a Ascorutin a mám být v klidu, což se snažím celkem dodržet, ale s malou to není tak jednoduchý! Naštěstí je Linda moc hodná! Od večera už nekrvácím…tak snad to nepřijde znovu.
Taky mě furt pobolívá v podbřišku podobně, jako při menstruaci…máte to taky??
Na kontrolu jdu příští středu, to budu 5+7tt, tak jsem zvědavá, co tam tak asi může být vidět. ?? S malou jsem byla poprvé na utz až v po sedmém týdnu.
Zatím ahojky
Ahoj,tak si konečně dorazila
.Už jsem se po tobě pídila.To je dobře,že už nekrvácíš,ty léky co máš,tak ty jsem měla v prvním těhotenství,jak jsem začala krvácet.Mě tedy pobolívá v podbřišku taky,není to nějak hrozný,ale cítím to,něco jako před nástupem MS.Sestra mi řekla,že to ženy mívají,více žen to má,když už rodily,je to „tam“ více prokrvené a je to proto,že se děloha zvětšuje.Srdíčko miminka by mělo být vidět v 6-tém týdnu a ty už budeš pomalu v šestém.A co tvá dcerka,jak to zvládáš?
Jé Markét, zrovna jsme si říkaly, co s Tebou je:-) hlavně, že jste oba v poho. Je dobře, že jsi šla k dr. Ten podbřišek může být od toho, jak se roztahuje děloho. nejčastěji to bolí na pravé starně, tam jsou děložní vazy kratší..tak nestresuj a odpočívej.-)o
Jaru, nu což, chuti neporučíš:-) švagrová vytáhla 20 denně, měla na to neodolatelnou chuť. Ale musela tajně, švára jí za to nadával.
Tak holky, hezky těhotněte, já jdu uvařit, nějak se mi sice do toho nechce, ale oběd být musí. Pak se vrhnu na úklid, máme tu všude rozdupaný tyčinky..chtěla jsme Týnku na chvilku zabavit a dopadlo to katastrofálně:-)
A dobrou chuť k obědu.-)
Evi,taky jdu vařit a hlavně dnes pořádně uklidím.Jsem líná jak dobytek,takže dnes umyju okna a vyperu záclony,a musím vyměnit ložní prádlo,takže o zábavu postaráno.Ty tyčinky ti nezávidím,ale zasmála jsem se
.Jasně to vidím před sebou.