Termín říjen/listopad 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4854
12.2.08 10:35

Ahoj holky,tak jsem přišla z nákupu a jdu uklízet a zase vařit.Evi,máš štěstí,že jsi napsala :wink: .Je dobře,že je mimi v pořádku.Prezi:tak od takový dr. bych taky odešla.Dnes ráno mi volal vedoucí z práce,jestli bych mohla přijít zítra,že jim vypadlo hodně ženských.Takže zítra jdu do práce a doufám,že to nebude na dlouho.A protože nevím,jestli nebudu chodit další dny,tak mě dr. vezme dneska,mám radost,ale zároven i strach,aby bylo všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
12.2.08 11:07

Holky, já začla drobátko špinit. Bojím se:-( Snad to nic nebude, včera jsem byla na tom utz a vše ok. Krev to není.A zas jen kapka a trošku narůžovělej hlen…Asi zajdu do nemocnice ,až přijde manža z práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
12.2.08 11:13

Evi,no neblbni!Do tý nemocnice radši jdi,taky bych šla.Věřím,že to nebude nijak vážné,ale jistota je jistota.Pokud to bude v pořádku,určitě tě pošlou domů,ale je lepší,když se na tebe podívá dr.Držím ti palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.08 11:14

Eviško, určitě hned někam zajdi, já taky šla, jak jsem před týdnem jakoby špinila a i trošku čerstvá krev tam byla, dali mi Utrogestan a Ascorutin a hned to přestalo! Beru je dosud. A doufám, že mi dapíše další, poněvadž jsem četla, že ten Utrogestan by se měl brát preventivně, pokud se špiní, až do 12 týdne!
Neboj, určitě to bude v pohodě! Pokud to není čerstvá krev, tak bych se nebála! (já vím, že se to lehko řekne). Jo a určitě buď v klidu! Nic nedělej! Fakt!!!!!!
Jaru! Těšíme se na zprávičky od dr! Hned napiš :-) !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
12.2.08 11:33

Holky, díííky, díky, moc. už to přešlo, byl to fakt jen flíček,. Pokud se to vrátí, šviham k dr. Krev to nebyla. Už se mi to jednou tohle těhu stalo, ještě než jsem šla poprvé k dr a mimi normálně roste. Může se ještě teď ve 4 týdnu zahnizďovat?? Jinak všem držím palce, aby jste na kontrolách dopadly dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
12.2.08 11:48

Evi,zahnizdovat…no…může to být taky překrvení děložního čípku,nebo špinění následkem nedošlé MS.Píšeš,že mimi je staré 4 týdny a to je v termínu kdy má přijít MS.Dozvěděla jsem se,že v termínu každý měsíc kdy by měla přijít MS,tak by se těhotná ženská měla šetřit,protože v tu dobu může přijít špinění,nebo krvácení,aniž by šlo o potrat.Jenže tohle jsem se dozvěděla z těch gynekologických knih,nikdy mi takové věci žádný dr. neřekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
12.2.08 11:54

Jaru, no třeba mi praskla jen nějaká drobná cévka. Protože to opravdu je flíček jak koruna a krev v tom podle mě není.. včera jsme tahala dost malou, tak to může být i z toho. teď se nehnu, budu odpočívat. Vy se taky šetřete!! pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
12.2.08 12:01

Evi,myslím si,že když to není krvácení nebo silnější špinění,je to asi v pořádku,ale já jsem hysterka,takže bych k tomu dr. šla.Tak já letím pro holku do školy a než půjdu k doktorovi,tak se tady zastavím.Po gyndě musím zase s Bárou na ultrazvuk břicha do nemocnice.Já mám být na gyn. v 15:30,holka je objednaná na 17:00h.Zatím…ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
12.2.08 17:51

ahoj holky zapojím se k vám do diskuze …

určitě si s tím pro sichr někam zajdi… mně se stalo toto. Sedím a najednou jsem začla ve 12 tým týdnu krvácet prostě červená krev … dojeli jsme hned na pohotovost a prý mi udajně praskla cévka a za 4 dny jsem začla silně krvácet a zjistili že mám hematom v děloze…

neříkám že je to hematom to určitě ne…ale jistota je jistota zvlášt v prvních týdnech těhotenství do 12týho týdne je to riziko…

No byly to nervy ale mrnousek to ustál a jsem už po tom měsíc a zatím je vše OK … a snad už se to nebude opakovat :(

Zítra ho holky uvidím a jsem zvědavá zda je to holčička nebo chlapeček :)

• Citovat
  • Upravit
Marry11
12.2.08 17:52

jeeeeee a ještě jedna důležitá věc jak tu někdo psal s tou krví v obdobě menstruace je to tak doktorka se mně ptala hned zda v tom termínu jsem to neměla dostat jak mipraskla ta žilka a měla jsme to mít přesně ten den ale nakonec u mně to byl asi jiný důvod…a nebo z té žilky se až paki vytvořil ten hematom no čert ví …

Přeju pohodový těhu a zdravýho mimiska :)

• Citovat
  • Upravit
4854
12.2.08 18:07

Ahoj,tak jsem byla u toho dr.,všechno je v pořádku.Jsem 5+6,na další ultrazvuk jdu za tři týdny,t.j.3.3.Už jsem ho upozornovala na moje stavy,co se týče zvracení a doporučil mi to co mám doma a dal mi pro jistotu čípky,kdyby zvracení přišlo nečekaně.Můžu i ten Kynedryl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
12.2.08 18:39

Jo a ještě mi řekl,ze kterého vaječníku se uvolnilo vajíčko-z pravého.Proto mě také bolí víc na pravé straně podbřišku,protože je na místě žluté tělísko a zastává celé 3 měsíce funkci placenty,než se placenta vytvoří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.08 19:32

Jaru, a bylo něco vidět na utz??? (jestli už je „něco“ vidět v gestačním váčku, popř. srdeční akce…ale myslim, že na to srdíčko je ještě brzy, aby to bylo na utz vidět, nebo ne?) Já jdu zítra, to budu taky 5+6, tak proto se ptám…:-)
Holky, mě je divný, že já kromě trošičku citlivých prsou nemám vůbec příznaky…cítím se jak netěhotná, myslíte, že to je ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.08 19:33

A zdravím Marry !!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
12.2.08 19:43

Prezidentko:srdeční akce ještě není vidět.Takže se vlastně dá říct,že není ještě všechno v pořádku.U první holky srdeční akce byla vidět až v 8 týdnu a u druhé holky v 7 tydnu.Mě šlo v první řadě o to,jestli se mimi uhnízdilo tam,kde má.Já krom těch bolavých prsou nemám příznaky žádné.A můžu ti říct,že jsem ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí