Poradna duly
Jana Čurdová
Tak já teda dnes nic extra nevařím, maximálně pro malou! Jinak s Lindou to zvládám celkem v pohodě, je moc hodná, akorát ve svých 20 měsících zatím nechodí (teď začla lézt), takže se starám jakoby o veliký miminko. Sneska by měla přijít tchýňucha a vyvézt Lindu ven, tak se těším, že mi trošku pomůže.
Tak zatím papa, jdem se s Lindou válet a hrát si…:-)
Tak, mám uklizeno (jakštakš) uvařenou polívku, sekaná se teprve bude péct. Dítko mi spinká, tak pohoda. Ještě bych měla vytřít, ale to se mi fakt nechce..
Holky, je možný, že už mi roste břicho? Nebo to mam z jídla..to spíš..S Týnou jsme ještě v 5 měs neměla nic a teď, pomalu jak normální ženská v 6 měs. Za chvíli mě budou pouštět v buse sednout:-) A to budu teprve ve druhým měsíci. Alespoň nějaká výhoda. ![]()
Prezi.:není kam spěchat,myslím si,že je to uplně jedno,jestli dítě začne dělat tohle v tolika,a tamto v tolika měsících..atd.Dnes neslyším nic jiného,než:NO MŮJ HONZÍČEK UŽ SEDÍ A TO MU JSOU 4 MĚSÍCE A MOJE MARUŠKA CHODILA UŽ V 7 MĚSÍCÍCH!Je to strašně všechno uspěchaný,všichni po těch dětech chtějí zázraky a trhat s nima rekordy,předhánět se mezi sebou,je to až hrůza.Moje Áda začala sama sedět až v 8 měsících,byla hrozně pohodlná,až se dá říct líná a chodit začala po 14-tém měsíci a myslím si,že jí nic neuteklo.Bratra holka začala chodit v 16-ti měsících.A dnes?Ani jednu neudržím na místě,šijou s nima čerti.
Evi,tak to bude spíš asi tím jídlem..
.I když děloha ve druhém měsíci je velká asi jako grep,což není tak malá,ale je položená níž,směrem k pánvy.Já mám to samé,je to od jídla,pořád v tý puse něco mám.Ti řikám,že budu jak KAMION.
Ahoj holky,jsem tady dnes poprvé,vezmete mě mezi sebe??
Měla bych mít termín 8.10.08,ale k doktorovi jdu až příští týden,tak jsem zvědavá.Snad bude vše v pořádku.
Ale já zas tak nejim. Teď trpím spíš nechutenstvím:-) Ale co, nechám to na přírodě. Taky nesnášim porovnávání dětí. Moje Týna má ve 2.5 letech ještě pleny, nevěšim se. je to normální, chytrá holka, jen jí nelámu násilím. však si řekne..A takový to chlubení jak píše Jaru, to mi leze hrozně a nervy…
Ahoj Pavlí, za sebe Ti můžu říct, že jsi vítána:-)) Napiš něco o sobě, ju?
To mě netrklo,já si napsala na přihlášení jméno té mé malé dračice
jmenuji se Marta,je mě 31,jsem z Prahy a po první 2,5leté Pavlínce očekávám druhé a doufám trošičku klidnější dítko ![]()
Jé, tak Tě vítám, mezi námi:-) Marti:-) Máš stejně starou holčičku jako já.-) My taky doufáme v klidné dítko:-)
Ahoj,taky vítám Pavlínku,máme stejný termín
.Ted jdu s dětma a se psema na chvíli ven,takže se ozvu později.
Jen si dej:-) Teď na to máš nárok..
Manža teď dorazil z práce a je nepříjemnej, že bych ho nakopla…
Prezidentko:já žeru víc jak náš pes.Evi,co se stalo manželovi,že je nepříjemný,asi něco v práci,vid?Já jsem dneska byla celý den venku,byla jsem s tim našim zvěřincem a pak jsem se šla podívat ke švagrový na kluka a pak jsem se šla podívat za kamarádkou,takže nohy mám jak kulturista.Přišla jsem v 19:30,to byla honička,děti nahnat do sprchy,udělat večeři a za chvíli frčim hodit sprchu já.Teda až po ordinaci.Co jste dělali vy celý den?
Krásné ráno přeji.Včera tu už koukám nikdo nebyl,jste se na to vykašlali,že jo?Já jdu dneska na ko. po té angíně,jsem zvědavá co mi řekne,protože na pohotovosti mi doktorka řekla,že potřebuji minimálně 2 balení antibiotik,ale to mi musí napsat obvodní doktorka.Na pohotovosti můžou dát jen jedno balení.To jsem nikdy nevěděla.Takže holky,vstávat a cvičit
.
Dobré ráno! Teda Jaru, Ty jsi nějak moc akční, nemyslíš? Já už jsem včera nemohla nic písnout, jelikož manža okupoval pc a hrál jednu ze svých stupidních her… ![]()
My včera venku vůbec nebyly
, malá předevčírem zahučela do kaluže po kolena, tak boty totál mokrý a neuschly, potvory. Tak razíme až dneska.
Manžel měl včera nějaké nepříjemnosti v práci, velitel je pérovat, ale k večeru se už uklidnil:-)
Dneska musím ještě zajít do krámu, včera mi došla sůl, to se mi snad ještě nestalo, abych jí neměla doma. Nu což, všechno je jednou poprvé.
Tak, holčiny, hezký den, hodná robata a mějte se bájo.-)
A Jaru, hodně štěstí na kontrole. A nevadí ty hnusný ATB mimískovi???