Termín říjen/listopad 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4854
8.2.08 10:06

Evi:je pravda,že mám ted nějak elánu na rozdávání,občas teda líná jsem,ale to vždycky za chvíli přejde,když zvednu ten zadek a jdu něco dělat,tak mě něco nakopne a zase lítám jak šílená.Byla jsem u tý dok. na kontrole,tak mi tu druhou krabičku antibiotik dala,řekla,že ty mandle vypadají ještě „hnusně“.Miminkovi by ten penicilin vadit neměl (zaklepala jsem to,samozřejmě),je to napsané i v příbalovém letáku a taky se jako jediné ant. mohou užívat při kojení.Ale nevím,kdybych byla na ten penicilin alergická,co by se mnou dělali.Na to se mě ptala i dok. na pohotovosti.Když jsem jí odpověděla,že ne,tak si hlasitě oddychla.Tak a ted jdu uklízet a naložit maso k obědu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
8.2.08 11:26

Tak to je dobře, že to neškodí. My máme taky dnes naložený maso a hranolky. a já prase k tomu ještě plechovku kukuřice a tatarku:-) Ale je o táák strašně dobrý. Před chvilkou jsme přišly z venku, je tam krásně. Jdu dát spát dítě, za chvilku mi dorazí choť, tak jdu nakrájet zeleninu, ať máme taky nějaké vitamíny. Jinak všem přeji dobrou chuť k obídku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
8.2.08 11:53

Evi,no my máme k obědu to samé,co vy.Tak to je teda ale náhoda.Kdepak máme ty další dvě do party,kdepak jste,holky?Já jdu dneska s sestřence na čaj,nebyla jsem u ní přes týden,tak to bude zase drbárna.A ještě jdu koupit holce bundu,takže hezké odpoledne přeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.08 12:17

Ahoj holky!!!
Taj my už jsme po o a Linduška šla spát…tak mám klídeček :-)
Dneska budu mít odpoledne výpomoc od tchýně, páč já bych měla ležet …což stejně nejde…vždyť to znáte! Ale snažím se být v klídku.
Tak mě tady trklo, teda asi dost pozdě, ale že my máme tady všechny jen holky??? Nebo se pletu? Kdybych něco překoukla, tak se mooc omouvám!!
Chci se vás zeptat, máte už nějaký příznaky? Já kromě plynatosti a malililinkatý citlivosti prsou, vůbec nic! Je vám třeba špatně? Už vám rostou prsa, nebo je to ještě brzy?! To je hrůza, jak já si nic z toho předchozího těhu nepamatuju :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.08 12:18

Jo, a Jaru, jak se prosím tě, dělá ten metřík??? Já to chci taky !!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
8.2.08 12:32

Aho Prezidentko,no vypadá to,že máme opravdu všichni holky.O klukovi tady nepadlo jediné slovo,teda pokud ani mě nic neuniklo :lol: .Já mám akorát (zatím) příznak bolení prsou,a to hodně,ale jinak nic.Já jsem vždycky začala hodně zvracet až kolem 8-mého týdne,takže se strachuju,kdy to přijde.Zvracela jsem od 8-mého do 12-tého vkuse.U prvního těhotenství jsem byla přijatá do nemocnice s anémií.U druhého jsem to přežila doma.Ten metřík jsem si udělala podle návodu,počkej,podívám se kde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
8.2.08 12:40

Tak se koukni nad nás,na eMIMINO,jsou tam 3 odstavce,poslední je metřík,tak tam,potom si najdi sedmý článek s názvem METŘÍK Z HTTP…,klikni na to a najdi si uživatelku MONALISA24,ta tam mám adresy a návod,jak vše udělat.Já to pochopila hned,je to lehký.Jen doufám,že jsi pochopila to moje vysvětlení jak na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
8.2.08 13:31

Holky, ahojte, tak já konečně pochopila metřík. Díky Jaru:-) Tak já se dnes přežrala jak blázen.. Do večera neuvidim sousto.
Markét, to musíme teď mít všechny kluky, aby se to trochu vyrovnalo:-)
Příznaky krom bolavých prsou a častého chození na wc a motohlavu, žádné. Snad u toho i zůstane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.08 14:13

Tak jsem asi debil, ale já nevim, kamže „nad nás, třetí odstavec“ se to mám podívat! :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
8.2.08 14:28

https://www.emimino.cz/modules.php?… Tady:-) někde si tam najdi tu uživatelku, co doporučovala Jaru:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.08 14:49

tak že by?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
8.2.08 15:53

Ahoj holky,konečně jsem se dostala k PC,s tou malou nezbedou nestíhám.Máte moc hezký metříky :P Asi se budu opičit…pokud to zvládnu. Já mám dneska hrozně žravou,CO S TÍM???? Mám hrůzu,že budu jak u Pavlíny o dvacet kilo těžší.....a to jsem ještě měsíc před porodem skákala v práci a na žranici nebylo tolik času :! Jak jste to měli vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.08 16:36

Já přibrala 12,5 kg v prvním těhotenství. Ale je fakt, že jsem se moc nepřejídala a tak… navíc jsem měla těhotenskou cukrovku, takže dieta…to mě asi teď čeká zase, což mě štve, páč já tak hrozně ráda sladký, že jste to neviděly !! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
8.2.08 18:07

Čau holky, už jsem si říkala,co s vámi je:-) O přibírání mi nemluvte, u Týny jsme zvládla poctiých 20kg :oops: a nejdou dolů mrchy.. Teď doufám, že to taková hrůza nebude.. Jdu vyndat dítě z vany a bábovku z trouby. pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
8.2.08 18:27

holky,jdu na tah…asi jeden z posledních na hooodně dlouho :D :D Malou jsem udala tchýni do zítra,tak vyrážíme s manžílkem do víru velkoměsta. moc vás zdravím,páááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí