Poradna duly
Jana Čurdová
Nazdáár holky:-) Koukám, jak jste se rozpovídaly. Alespoň jsem měla ráno nějaké příjemné počteníčko:-) Já měla hodný dítě, co se spánku týče. Týna měla 3 měs docela těžkou novoroz. žloutenku, tak spala, jedla a zas spala. Skoro jsem o ní nevěděla. Ale teď mám pocit, že si to vyberu u druhýho. I s úrokama..Achjo, nechám se překvapit.
No, jdu něco dělat, protože to mám podobný jak vy..když zasednu, nevím, kdy vstát..
Tak, holky, mějte hezkou neděli, odpo nakouknu. pá
Ahojky holky,právě jsem dorazila z tříhodinové procházky a nejraději bych zalezla do postele........co já bych dala za chvililinku spánku
Jsem neustále unavená,ospalá.....občas i nenažraná,ale dnes jsem se mírnila.A ted přemýšlím co budu zítra vařit??
Hezký večer přeji..,na pc jsem se dostala až ted,byla jsem odpoledne dlouho venku,pak jsem přišla domů,už jsem umírala hlady,no a jak jsem se najedla,tak se mi nechtělo vstát z gauče.Ze sedu byl nejdřív polosed,pak pololeh a nakonec jsem ležela natažená jak struna a koukala na dvd.Za chvíli jdu hodit sprchu,těším se na X-factor.PAVLÍNKO:mě to povídej s tim vařením,já dovařím a hned přemýšlím co budu vařit další den.Zítra dělám ovocné knedlíky.Tak přeji hezkou dobrou noc.
Dobré ráno, já mám dneska celý den rozlítáno.. Na 10 jdeme k hypoteční poradkyni, pak do banky, nebo vlastně banku stihneme před poradkyní. Po 14 hod jdu na gyndu a pak nakoupit. To bude den.. Doufám, že mimi bude spolupracovat a ukáže se. Mějte se. pá
Ahoj holky,já jsem už od rána vzhůru a začíná zase ten stejný týdenní kolotoč.Evi,ty se máš,že jdeš k dr.,já tam jdu ve čtvrtek a už se nemůžu dočkat.Přeji ti at je všechno v pořádku.
Nazdárek holky:-) Nikde nikdo, pusto a prázdno.. nu což, napíšu alespoň já. Ráno jsme byly u tý poradkyně, jde mi z toho hlava kolem, zadlužíme se jak blázen, měs. nám půjde pryč 15tis.. snad nějak přežijeme.. Za hoďku a půl razím k dr, neboj Jaru, taky se dočkáš.
Dneska nevařim, nenapadá mě co. Vlastně uvařim jen Týně polívku a šlus. Ta teď spí, díky Bohu dnes nad náma nekopou zdi, dělají celkovou rekonstrukci bytu a to je docela síla. Nejvíc práce mají fakt kolem těch půl 12, když dávám Týnku spát..Včera nespala a celý den byla protivná, až to hezký nebylo. Tak pá holky a písněte něco, abych měla večer co číst:-)
Ahoj děvčátka těhulátka!
Jo tak s tím rámusem od dělníků to máme to samé! Našim sousedům nad námi dělají novou vzuchotechniku a začínají nejvíc bouchat vždykcy, když dávám Lindu spát!!!
Vždycky mám chuť tam vlítnout, ale pak si říkám, že bych byla fakt za velkou megeru bláznivou ,hehe!
Holky, neděste se těch mimin, jaký to budou uřvánci a nespavci! Já vám garantuju, že porodíme hodný, šťasný, stále usměvavý, hezky papající, hezky vypadající a moc poslušný a inteligentní a všestranně nadaný miminka! Jak přece jinak! ![]()
Eviško, jsem moc zvědavá, co ty dneska na tý gyndě, držím place, aby bylo vše OK a dej nám hned vědět! Já jdu ve středu!
Evi,už tady čekám na zprávy od dr.,tak honem.....Prezidentko:Já taky s tim spavým,hodným,neuplakaným miminkem počítám.Nelžu ti,mě se narodit tak ubrečený dítě jako švagrový,nevím,co bych dělala.Dnes jsem se tam byla podívat a celou hodinu brečel,tak jsem to zabalila a šla jsem pryč.Švagrová už je taky na nervy a to je její první dítě a bydlí s rodičema,kteří ji se vším pomůžou.
ahoj holky ja mam termin 11.10. to je super,ze jsem nasla tohle tema
jsem tu teprve podruhy,takze mi to moc nejde,ale brzy se naucim vsem preji spoustu stesti ![]()
Ahoj holky,musela jsem se začít smát když jsem četla jak u Evisky i u Prezidentky rekonstruují byt sousedi-u nás je to to samé,hrůza!!!Zbíječky a kladívka po celý den neutichají.......Evisko:co u doktora?Jsem napnutá zda už byl mimísek vidět??Já jdu zítra,jsem zvědavá.....dnes mě bylo docela šoufl,žaludek se mě obracel a duněla mě palice… Holky,intimní dotaz: Co vaše prsa??Já mám dobré číslo navíc,ale u Pavlínky jsem to neměla takhle brzo.
Anonymní: Vítám tě mezi nás!
Ahoj Pavlínko,já jsem sem včera nakukovala asi do 22:00,čekala jsem na Evi zprávu od dr. a nedočkala jsem se.To je něco,vid?Ta je vůči nám nezodpovědná
.K těm prsům..nepozoruji,že by se mi zvětšili o číslo,ale mám je pevný,je to lepší než předtím
.
Nazdárek, holky zvědavý:-) IOmlouvám se, ale manža včera dělal známé počítač, tak náš byl odpojen z provozu. Jinak hlásím, že mimísek vidět JE!! Má 8 mm a starý je 4 týdny. budu muset upravit metřík:-) Ještě že jsi pamatuju přibližnou dobu početí.-))
Jaru, o uřvaných dětech mi nemluv. Já už z toho mám foii už te´d. Po včerejší návštěvě u Tvých příbuzných, nebýt těhule, rozmyslím si, jestli risknu 2
![]()
Jinak vítám Anonymní, jé, to se to blbě píše..Já raději jména, no..
Pavlínko, lituju tě, taky je mi dnes zle jak psu. Snídám kefír, ten jedinej mi nedělá zle.. A prsa, už po malé mi zůstaly o 2 čísla větší a před ní sem měla D..Tak doufám, že by mi teď mohly o 2 čísla zas splasknout.. ![]()
A Pavlí, u dr hodně štěstí!!!!!!!!! ![]()
Dobré ranko,koukám jak se to tady krásně rozpovídalo v těch brzkých raních hodinách
To jen my jsme spáči! Holky,mě by vůbec nevadilo když by mě ty prsa zůstala o číslo-dvě větší,po Pavlínce to trocha zchudlo,ale po druhém to může být i horší
K doktorovi jdu odpoledne a pak mastím do práce.....chodím jednou v týdnu.....tam se mě to krásně relaxuje
Ted jdu trošku poklidit a něco ukuchtit…to mě leze nejvíc na nervy.....kolem oběda nakouknu,pááááá
Pavlínko,
hlavně, aby bylo vše ok u doktora!!! Těšíme se na info!!
Eviško, to je super, že už je mimísek vidět!! A co srdeční akce, už byla?? U Lindy, když jsem byla v 7+3, tak žádná akce vidět nebyla…pak jsem jí viděla poskakující a vrtící se až ve 12ttd! (se divim, že mě dr. pozvala až za tak dlouho, když ta akce nebyla! Naštěstí jsme se od tý doby přestěhovali, takže mám jinýho dr.)
Já jdu na prohlídku zítra odpoledne, to budu 5+6, tak podle mě tam ještě nic vidět nebude, nebo co myslíte?