Termín září 2019

• Otevřená skupina

Termín 09/2019

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
816
7.2.19 19:47

To kupujete těhotenský věci teda pěkně brzo :D mně celkem vyhovuje že největší bříško budu mít v létě, takže pak asi akorát nakoupím šaty, úplně se mi moc něco speciálního kupovat nechce… Ale když jsem nakousla to léto, jestli bude i letos tak horký jak každý roky, „těšíte“ se na to tahání pupíku těsně před porodem? Ja se toho celkem děsím i když horko mám ráda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
7.2.19 20:18

@Tyncam taky to pak asi budu řešit šaty, sice bude vedro, ale zase si říkám, že si to vedro užiju já a mimčo nebude muset být v těch vedrech.A hlavně ušetřím za spoustu oblečení, které bych si musela pro sebe kupovat na zimu, až se do ničeho nevlezu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
7.2.19 20:22

@Tyncam já už z toho mám docela hrůzu teď 😀 syn je narozený v květnu a to mi přišlo optimální.. přes zimu jsem měla ještě své oblečení a vyhla jsem se parakum.. teď si říkám, ze budu v létě jak vorvan 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.19 21:06

Ahojky, ráda bych se k vám taky přidala. Jsem v 6tt+3, potvrzené na UZ i s bijícím srdíčkem. Dle UZ je však starší, 7tt+1. Termín porodu je zatím předběžně stanovený na 25.9. Další kontrolu mám za necelé dva týdny. S manželem je to naše první, pro nás po dlouhém snažení, cca 1,5 roku. Považujeme to v podstatě, za velký zázrak, manžel má prokázanou velkou vadu spermií. Že jsem těhotná jsem zjistila pár dní před zahájením peripetií s umělým oplodněním. Jsme tedy oba dva šťastní a doslova se modlíme aby bylo vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
7.2.19 21:17

@Mimisek135 tak to asi jo, ale ono možná mimčo venku by to zvladalo líp jak vařený v brise :lol:
@Jkřížalova jo ja jsem v červnu a mamka říkala, že zrovna byli velký vedra a tahala se denně do kopce do porodnice na kontroly a byla fakt ráda, že už to má pak za sebou :D tak jsem na to zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
7.2.19 21:19

@Jolana1305 jo, to je zázrak a super zpráva. Držím palce :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
8.2.19 06:42

@Tyncam viděla jsem u známých, jak mimčo v těch vedrech trpělo - chudinka se potilo a špatně se mu spalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
8.2.19 06:44

Mě nevadí, že budu jako vorvaň přes léto, do práce už chodit nebudu, takže plánuju koupit na zahradu bazén a budu se rochnit:D Termín mám 4.9. takže bazén akorát využijeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
8.2.19 06:44

@Jolana1305 vítej mezi námi, mě doktorka taky tvrdila, že je starší, ale já přesně vím, kdy jsem měla ovulaci a měsíc předtím jsem měla normalně menstruaci a test negativní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.2.19 08:27

Holky já jsem v dubnu a máma šla do porodnice sněhem :D no jooo 80.léta :lol:
vedro mi vadí děsně,asi budu celý léto zavřená doma :lol: ale zase jsem chtěla pannu, tak snad nebudu moc přenášet do vah :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
8.2.19 10:10

Jo taky si plánuju že si před nástupem na mateřskou vezmu ještě dovolenou, tak celé léto už budu doma :) mám fyzicky náročnou práci, který se sice vzdát nechci, ale přece jen to léto bude lepší být v pohodě. A odkud kdo jste, náhodou Kolínsko tu žádná neni? :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
8.2.19 10:16

@Tyncam ja Plzensko

to jo, budou fajn v lete i ty satky..ale stejne si nedokazu představit travit ctvrt roku před porodem jen doma u baziku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
8.2.19 10:22

@Jkřížalova ale tak když to bude mateřská, to není snad jak neschopenka. To budeme mít volný pohyb :D a třebas letošní léto bude chladný..my bazén nemáme, tak to vidím na sprchu nebo nějaký shudny lom, těch je v okolí hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
8.2.19 14:41

Já Liberecko

@Tyncam a nebojíš se, že něco chytneš? Já na to mám „štěstí“, tak radši obětuju pár tisíc a koupím si bazén domu, jen něco na smočení, nehodlám v tom plavat kraula :D

Na mateřské může člověk chodit kam chce, nebo ne ? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
8.2.19 15:43

@Annicka86 chytnu co? mně nedělali dobře spíš naopak veřejný koupaliště a termály. Ale přírodní když je čistý, tak snad to riziko neni. Nebo myslíš že by to pak před porodem mohl být problém? To jsem nějak neřešila. Původně jsem zvažovala chodit i na těhotenský plavání, protože to je tak jediná aktivita, která v Kolíně pro těhulky je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny