Termín září 2019

• Otevřená skupina

Termín 09/2019

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3003
15.2.19 11:18

@Merykara
Ahoj, ano těhotenství je v děloze - naštěstí ;) já už tomu moc nevěřím, ze by to mohlo byt v pohodě i když by to bylo krásné. Nemocnici máme od baráku cca 15-20.min tak kdyby něco pojedeme hned :,( Břicho mě bolí normálně jako před ms, nijak vážně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
15.2.19 12:07

@petula.bir To je dobře, tak když už nic, tak to není aspoň nebezpečné :). Je to smutné, znám to, sama jsem to zažila několikrát.. tak ať to příště dopadne líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
15.2.19 15:31

@petula.bir
Držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
19.2.19 09:30

Ahoj, tak mám po další kontrole a už mám i průkazku, podle UTZ jsem 11+1, malý má 4,5 cm a za 14 dní jdu na screening, TP stále vychází na 9.9. a stále je mi zle, nic mi nechutná a jsem unavená, kdy už to přejde? :think:

@petula.bir jak to včera dopadlo? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
19.2.19 13:17

@Polykarpa7
Ahojky, dopadla jsem špatně :,( gestacni váček se zvětšuje (ve čtvrtek jsme měla 22,5 a v pondělí 28) bohužel bez žloudkového váčku a bez miminka :,( dnes jsem měla jít na revizi ale dostala jasm chřipku tak půjdu asi až příští týden :,(

Holky vám všem přeji ať se v září dočkáte krásných, zdravých miminek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
19.2.19 13:46

@petula.bir to mě moc mrzí, ale neboj, příště už to určitě vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
19.2.19 22:23

@Polykarpa7
Mně na 10.9. Ty mas super datum, kdyby ti to vyšlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
20.2.19 07:13

@Tyncam no mně by se víc hodilo toho 10.9,to máme 3. výročí svatby :) ale co tak čtu nebo slyším, tak prvorodičky rodí až tak 40,41. týden, tak to vidím na 19.9 a to se vdává zas švagrová :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
20.2.19 09:55

@Polykarpa7
Aha no tak to jsem ani nezjistovala a to mi řekla doktorka ze termín sice 10.9, ale že to pravděpodobně bude dřív. Tak nevim proč, musim se ji ještě zeptat. Blbý je, že „skoro manžel“ si musí hlasit už ted dovolenou a u porodu chce být, ale nedá se to naplánovat přesně. Tak uvidíme jak to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
20.2.19 11:20

@Tyncam přesně,uvidíme, taky můžu rodit už v srpnu,ale já doufám,že to bude všechno v pohodě :)
už mam totiž všechno vymyšlený a už jsem našla i kočárek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
20.2.19 12:29

@Polykarpa7
to je rychlost :D ale ono to láká už se vybavovat, viď :) já zatím okoukávám kolik stojí jaké plenky, příkrmy a pod abych měla přehled..Kočárek máme jasný už od začátku, s tím co chci moc na výběr nebude :D ale v pondělí jdu teprve na ten hlavní UZ a výsledky krve, tak až potom se víc začnu těšit a koukat co kde. Zatím mám pořád trochu strach aby vše bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
20.2.19 13:41

@Tyncam taky mam strach, to mě asi nepustí, velký UZ mam v pondělí 4.3
jinak koupený ho ještě nemáme,ale jsem ráda,že mam vybráno,teď můžu do září koukat po bazarech a až se objeví ten muj,tak koupím a bude hotovo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
20.2.19 17:47

Když tak holky už vybíráte kočárek, přemýšlela jste některá o látkových plenkách? Já už jsem pro ně téměř rozhodnutá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
20.2.19 20:06

@Polykarpa7
A jaký máš vybraný, jestli to neni tajný?
@Mimisek135
Přemýšlela. ale nějak jsem nespočítala, jestli se mi to vyplatí..mamka na segru je mít musela kvůli kyčlím, ale když nebude potřeba nevim zda bych do toho šla. Co tebe k tomu vede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.19 20:11

Ten kočárek mě také zajímá, už pokukujete, co by se vám libilo:)?Pomalu jsem se rozhlížela, co nabízí trh, ale že by mě zatím úplně něco uchvátilo, tak to ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny