Termín září 2019
- Otevřená skupina
Termín 09/2019
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Polykarpa7
Já se zatím bojím ale budu na tom od zítra podobně 😁
Můj doktor dával průkazku vždy když viděl srdíčko
tak snad se to za 14.dnů něco změnilo a miminko tam bude. Pořád je mi špatně, včera jsem zvracela, zatím to vypadá, že tedy alespoň je vše v pořádku ![]()
Já bych jim to rodičům asi řekla, my máme naplánovanou návštěvu mamky, protože bydlí od nás asi 10.min tak je mi blbé pořád vysvětlovat proč je mi špatně
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petula.bir já se dětskému oblečení a věcem pro miminko vyhýbám jak čert kříži, strašně se bojím, že to není pravda
příští týden jdu na první screening a týden na to jdu na velký ultrazvuk, to bych měla být už na konci 13. týdne, tak až mi potvrdí, že tam mimouš je začnu asi taky pomalu nakupovat…
Holky co jste v 10 TT a dál, jak Vám je? mě bylo ze začátku strašně, ale teď mi je docela dobře, sem tam nějaká nevolnost, ale nic strašného. A přibrala jste některá, já váhu nemám, ale na oblečení nic extra nepozoruju. Všechny holky kolem mě v těhotenství kynuly hned od začátku, tak si říkám proč já ne…jsem asi blázen co ??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annicka86
Ahoj, já byla před 14.dny na pohotovosti kvůli špinění a měla jsem být v 6tt+4 byl vidět jen gestační váček
U mě těhotenství bylo nečekané šla jsem týden zpoždění na vyvolavačku a my se mi nespustila, druhý den jsem šla na HCG a měla jsem 292 a během pár dnů mi začalo být nevolno
prsa i časté čůrání jsem si mysela, že jsem nastydlá ![]()
Jinak mě jsou kalhoty už těsnější a je mi špatně celý den, včera večer jsem zvracela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annicka86 já vůůůůbec nezvracim, ale děsně trpim na nechutenství, nic nechci, mam úplně sevřenej žaludek a dostanu do sebe akorát bábovku, štrůdl a rohlíky s uzenou parenicí
jinak váhu taky nemam,ale váží mě na kontrolách na endokrinologii, tam jdu příští týden,tak pak dám vědět,kolik mam nahoře ![]()
Ještě jsem taky nic nekoupila,ale už mam právě plný košík věcí a až budu po 1.screeningu tak to jen odklepnu ![]()
A myslím,že už je čas na novou podprsenku, do svých už se nevejdu a v noci mě budí bolest…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Polykarpa7 jo prsa, to byl první ukazatel toho, že jsem těhotná, jen mi to nedoslo
přijde mi, že už se tomu co mám nedá říkat prsa do teď jsem měla velikost 75 F někdy G a teď…když se podívám do zrcadla chce se mi brečet, ale přítel je spokojený:-) a štrůdl jsem právě doobedovala
přeju ať je brzo líp a můžeš se pořádně najíst.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petula.bir ahoj, já byla v listopadu na laparoskopické vyšetření průchodnosti vejcovodu, takže jsem neměla od té doby kalhoty na sobe kvůli jizvám, pak byly Vánoce a teď nevím jestli mi jsou kalhoty těsnější kvůli Vánocům nebo mimcu, protože ostatní oblečení je ok. Já jsem trpěla hlavně ráno i když bylo pár výjimek, kdy jsem zvracela po obědě nebo cestou z práce (na dálnici se špatně staví, takže mě teď vozí do práce přítel a v obou autech mám kyblicek) a teď najednou je mi líp,asi už se mimous uhnízdil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky. Moc Vam vsem drzim palecky at vse dobre dopadne. Ja se bohuzel prcka v zari nedockam. Minuly tydem mi doktor oznamil, ze mam ZT. V pondeli jsem byla v nemocnici, kde mi dali na vyber - bud revize nebo tablety na vyvolani potratu. Zvolila jsem druhou variantu. Doufam, ze po kontrole za 14 dni bude vse ok. A ze se brzo opet dockam // na testu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luciasek1109 to je mi moc líto, ale určitě se brzy zadaří, zas lepší, než kdyby se to stalo později. I když chápu, taky se toho bojím, jdu na kontrolu v pátek a myslím na to už týden… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luciasek1109 Ahoj, to mě moc mrzí, já byla na revizi kvůli zamlklýmu před 13 měsíci, na vybranou mi nedali i když jsem chtěla…
Určitě se brzo dočkáš, švagrová po zamlklym otěhotněla asi za 2 měsíce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luciasek1109
Achjo, to je mi líto
je to asi hodně častý případ, co jsem si tak pročítala. Ja jdu na ten prvni screen až 25.2 a jsem z toho začně nervózní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annicka86
Nevolnosti jsem neměla žádný, jen hroznou únavu. První týdny mě nic nebavilo, netesilo, videla jsem se akorát v posteli a spát. Teď se mi vrací pomalu i ta chuť do práce
ale s tím pribíranim neboj, taky nic nepozoruju, prsa se mi lehce zvětšují, ale nic dramatickyho, rozhodně takhle brzo kupovat podprdu nemusím
a oblečení ani nechci, tím že největší bříško bude v létě tak doufám že to zachrání šaty. Jinak žádný těhu oblečení nechci. Ja s tema svyma 50kg asi moc ani velký břicho mít nebudu si myslim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tak já se asi miminka v září také nedočkám, po včerejší kontrole u gynekologa mi řekl, že miminko není vidět, měla bych byt 8tt+2 prý se mu těhotenství vůbec nelíbí, že pockame do pondělí, mám přijít na lačno a pak se uvidí a nejspíše bude revize
Nebo se tak muže stát, ze během víkendu začnu krvácet tak mám jet okamžitě do nemocnice ![]()
Myslíte, že by to mohlo byt ještě dobré? Nebo už nemám žádnou šanci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petula.bir to mě mrzí, ráda bych Tě uklidnila, že to může být dobré, ale nevím, když tam nebylo miminko vidět, zda je možné, aby tam bylo ![]()
Já byla na kontrole dnes, podle ultrazvuku jsem 7+6 (podle menstruace 8+0), takže odpovídá, má 1,5cm a zatím je vše v pořádku. Dnes mi brali krev a příště, když vše bude dobré, tak dostanu těhotenský průkaz a objednám se na screening…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petula.bir Ahoj, to mě moc mrzí, šance odhadnout neumím, ale dobře to asi nevypadá. Lokalizovali ti alespoň těhotenství v děloze? Minule jsi říkala, že je vidět gestační váček, je pořád vidět? A nevíš jakou máš hladinu hormonů? Hlavně ať to není mimoděložní. Při bolestech jeď hned na pohotovost, nemusí tě bolet jen břicho, mě při mimoděložním bolelo hrozně pod pravou lopatkou (bylo to z toho že mi prasklo a krev mi tekla do břicha utlačovala nějaký nerv). Buď na sebe opatrná a v dosahu nemocnice, přeji Ti ať to dopadne jak nejlíp může ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Merykara
Ahoj, ano těhotenství je v děloze - naštěstí
já už tomu moc nevěřím, ze by to mohlo byt v pohodě i když by to bylo krásné. Nemocnici máme od baráku cca 15-20.min tak kdyby něco pojedeme hned
Břicho mě bolí normálně jako před ms, nijak vážně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Pendula1 , 1.12.23 22:52
- Doctus , 3.7.23 11:24
- ujna , 23.4.22 12:28
- Sesm , 7.1.21 10:09
- Dryenne , 9.11.20 10:40
- AdélT , 8.11.20 19:53
- ZubyDásně , 15.9.20 20:32
- Lucietutu , 9.9.20 15:05
- Siiiiimca , 9.8.20 21:37
- Veve169 , 24.7.20 22:33
- Kokl , 11.7.20 21:35
- LádiKru , 20.6.20 21:50
- Sára2020 , 7.6.20 18:59
- Smetulinda , 5.6.20 10:34
- Merša , 31.5.20 11:13
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Jedno prso stavkuje (mimi nedonosenatko)
- 1.6.26 17:31
- Lucis187
- 4
Snímatelná rovnátka cena
- 1.6.26 17:37
- Lella27
- 3
Dluhy a nebankovní půjčky
- 1.6.26 17:14
- admin
- 3
Špatné zuby :(
- 1.6.26 17:50
- Midaku
- 57
Jak se vyrovnat se ztrátou prarodiče
- 1.6.26 17:44
- Pe.M.1
- 7
Ženy, změníte názor jako matky?
- 1.6.26 17:50
- Černá Madonna
- 17
Když teorie selžou
- 1.6.26 15:25
- chs.jasmin
- 9
Liposukce spodního břicha
- 1.6.26 13:14
- Anonymní
- 1
Kapesné pro prvňáčka
- 1.6.26 17:22
- Platanka
- 58
Výroba sýra z vlastního mateřského mléka...
- 1.6.26 17:17
- admin
- 18
Nové příspěvky
Lze najít pořádného chlapa, který se umí...
- 1.6.26 18:11
- Nimie
- 579
Mám na to být nevlastní máma?
- 1.6.26 18:10
- Sondra53
- 66
Ženy, změníte názor jako matky?
- 1.6.26 18:10
- Klávesa289
- 18
Jak byste reagovali vy?? Na danou situaci.
- 1.6.26 18:09
- AAnnyys
- 219
Snažení 2026
- 1.6.26 18:09
- sestra-eve
- 1399
Co říkáte "kauze" prezidenta s Macinkou?
- 1.6.26 18:08
- neumisa
- 3721
Rozchod a možné tehotenstvo
- 1.6.26 18:08
- Rosebery
- 47
Co dělat dál s dítětem?
- 1.6.26 18:07
- Anonymní
- 316
Moje první auto Ford fiesta