Termín září 2019
- Otevřená skupina
Termín 09/2019
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jinak já čekám s manželem druhé, o první jsem přišla,jak už jsem psala,protože se mi rozjela hypofunkce štítný žlázy a doktor mě neposlal na testy,zjistila jsem to sama až po půl roce když mi bylo pořád divně a přibrala jsem 10 kilo…
Jinak děti jsem nikdy nechtěla, mam 2 kočky, psa, hypotéku a jsem dost ekologicky založená,což s dítetem moc dohromady nejde,ale co už… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Polykarpa7
My vždy zase rikali, že nechceme protože jsme pořád někde pryč, rádi cestujem a přišlo nám, že mimčo neuzivime. Ale biologický hodiny se ozvaly sami
a pak jsme oba hrozně chtěli a ted se těšíme, jak prcka budem brát s sebou až to půjde. Bude ten život mít zase úplně jiný rozměr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No holky, nejdříve jsem měla v plánu odejít na nemocenskou po genetických testech a prvním screeningu, až bude taková ta ,,jistota´´ že mimčo se tam krásně drží a vše spěje k pokračování zdárného těhotenství, přece jen 7. tt je předčasný na takovou radikální změnu nevim: Ale pak když se podívám na fotku té fazolky v břiše, říkám si, že udělám maximum hned od začátku a nebudu riskovat. Každopádně v práci radost nikdo mít nebude, i když všichni tvrdí, jak moc ti to přejí
. Asi je potřeba vykašlat se na ostatní, a myslet hlavně sama na sebe. Bude mi 31, mimino jsme z čistě sobeckých důvodů nijak extra neplánovali, cestování, volnost, pohodička…ale pak zapůsobil melancholický vánoční čas
, tak říkám zkusíme to a ono to vyšlo hned ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CalamityJane88
My to meli stejně, udělali jsme si adventni wellnes dovolenou, pohodička a zadarilo se
a jinak já dělám zahradnici, v březnu nám začíná sezona a je to taky dost dřina. Ale naštěstí mám super kolektiv, takže jsem jim jen oznámila že v létě je opustím a budu do te doby dělat lehčí práce. A zaměstnavateli to sdělím po 1.screen.. Tak si užij těhotenství v klidu doma, rozhodně stresem z blbý práce ti dobře nebude. V práci nebudou rádi nikdy u nikoho, ale to se nedá svítit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak jsme prestehovaný a řeknu vám sice jsem skoro nic nedělala ale byla jsem 2.dny ko ![]()
Z toho všeho stresu jsem začala špinit tak jsem jela s přítelem do nemocnice - měla jsem byt 6tt+4 ale na ultrazvuku nic jen gestační váček, dostala jsem ascorutin a magnezium a šla skoro s březen domu. Teď jsme jak na trní
zítra asi zajdu na odběr hCG a za další 2-3 dny znova. Protože při stěhování a všechno jsem měla cely den takový pocit prázdnoty a jako bych těhotná vůbec nebyla
začala mě bolet hlava a dneska mi bylo opravdu zle jako, ze zas těhotná jsem … těch dalších 9.dnů do kontroly u svého gynekologa asi nezvládnu, pořad na to musím myslet
a strašně se bojím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petula.bir držím ti palce , ať to dobre dopadne..spinis ještě?
Myslím, ze bude dobre, když budeš vědět co nejdriv co a jak a ne ještě přes tyden čekat..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jkřížalova
Děkuji za držení palců
Splnila jsme sobota, neděle a pak už v pohodě. Bylo to trosku a malá hrudka krve. Snad se začnu i modlit ať tam miminko je a je v pořádku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petula.bir drzim palecky ať je vše v pohodě. Tohle musí být na nervy dost šílené ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luciasek1109
Ahojky je, každý den se teď budím okolo 4.15h a vzdy se vzbudim s takovým hnusny pocitem a s myšlenkou ať je mi špatně a bolí mě prsa
Zatím mi špatně je, zítra půjdu schválně na tu krev, bojím se ale jsem zvědavá - přítel mě strašně podporuje jak to bude v pořádku a v září budeme mít miminko a, ze o Vánocích mas bude o jednoho víc, strašně mě to drží a pomáhá mi to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petula.bir
Sice čekám první a myslela jsem, že tohle nikdy nebudu extra řešit, ale plně tě chápu. Pár dnů mě bolelo břicho a pořad si kontroluju Kalhotky jak se bojim abych nespinila.tad na jiné diskuzi jsem četla, jal holkám rostlo břicho pomalu ihned po početí a já jsem pořád jak prkno. Jsem z toho nervni a než probehnou všechny ty testy tak se asi zbláznim..držím ti moc palečky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tyncam neblazni, rust bricho hned po poceti??
zvlast když cekas první?? me nebylo první videt ani v 16.tt
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tyncam
Ahojky, díky za podporu
taky pořad chodím na wc a kontrolují zda nekrvácím. Poslední 2.dny je mi fakt zle tak mě to maličko uklidňuje.
Jinak neblázní, mě břicho u prvního rostlo okolo 10tt a u druhého taky okolo toho 13tt ale je pravda, ze okolo toho 7-8tt jsem už měla kalhoty těsné
buď rada za ploché bříško
co já bych za to dala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
@petula.bir taky moc držim palce!
Jinak na mě to dlouho nebude vidět,protože jsem loni dost ztloustla a už jako těhotná vypadám,takže to tipuju na skandální odhalení kolem 5 měsíce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja koukala na fotky z minulého tehotenstvi a poznat to na me bylo az v 18.tt ![]()
v 16.tt uz něco malinko bylo. ale kdo by to nevedel, ze jsem tehotna, tak by si toho nevsiml
Holky taky jsem mela obdobi, kdy jsem chodila porad na wc a kontrolovala se…jsou to nervy.
@petula.bir jdes na tu krev??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jkřížalova
Ano, půjdu až mi bude trosku lip, je mi hrozně ![]()
@Tyncam
asi tak nějak 😂 😂 😂 když si nafoukne břicho, viděla bych to na c
ca 5.mesic
Příspěvek upraven 06.02.19 v 10:43
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Pendula1 , 1.12.23 22:52
- Doctus , 3.7.23 11:24
- ujna , 23.4.22 12:28
- Sesm , 7.1.21 10:09
- Dryenne , 9.11.20 10:40
- AdélT , 8.11.20 19:53
- ZubyDásně , 15.9.20 20:32
- Lucietutu , 9.9.20 15:05
- Siiiiimca , 9.8.20 21:37
- Veve169 , 24.7.20 22:33
- Kokl , 11.7.20 21:35
- LádiKru , 20.6.20 21:50
- Sára2020 , 7.6.20 18:59
- Smetulinda , 5.6.20 10:34
- Merša , 31.5.20 11:13
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Děti - rozdíl mezi nimi 11 let
- 7.5.26 15:43
- marcellia
- 13
Máme 3 týdenního chlapečka a nechce se mu...
- 7.5.26 15:42
- Adel0701
- 18
Otěhotnění 3 dny před MS?
- 7.5.26 16:25
- j.a.n.i1
- 63
FOTO: EKG - abnormální nález - dokáže to...
- 7.5.26 11:21
- KaZeAd
- 1
Kdy přijde výplata, když je svátek a nebo...
- 7.5.26 15:58
- MartinL45
- 30
Těhotenský test ze Sheinu, dá se jim věřit?
- 7.5.26 15:39
- Zumpa
- 13
Farmakologická interrupce - zkušenosti
- 7.5.26 15:58
- Anime130
- 6
JMHZ formulář - zkušenosti
- 7.5.26 08:16
- JancaS84
- 3
Den matek a chování tchýně