Termín září 2019

• Otevřená skupina

Termín 09/2019

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
157
4.2.19 10:36

Jinak já čekám s manželem druhé, o první jsem přišla,jak už jsem psala,protože se mi rozjela hypofunkce štítný žlázy a doktor mě neposlal na testy,zjistila jsem to sama až po půl roce když mi bylo pořád divně a přibrala jsem 10 kilo…
Jinak děti jsem nikdy nechtěla, mam 2 kočky, psa, hypotéku a jsem dost ekologicky založená,což s dítetem moc dohromady nejde,ale co už… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
4.2.19 10:44

@Polykarpa7
My vždy zase rikali, že nechceme protože jsme pořád někde pryč, rádi cestujem a přišlo nám, že mimčo neuzivime. Ale biologický hodiny se ozvaly sami :D a pak jsme oba hrozně chtěli a ted se těšíme, jak prcka budem brát s sebou až to půjde. Bude ten život mít zase úplně jiný rozměr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.19 12:02

No holky, nejdříve jsem měla v plánu odejít na nemocenskou po genetických testech a prvním screeningu, až bude taková ta ,,jistota´´ že mimčo se tam krásně drží a vše spěje k pokračování zdárného těhotenství, přece jen 7. tt je předčasný na takovou radikální změnu nevim: Ale pak když se podívám na fotku té fazolky v břiše, říkám si, že udělám maximum hned od začátku a nebudu riskovat. Každopádně v práci radost nikdo mít nebude, i když všichni tvrdí, jak moc ti to přejí :zed: . Asi je potřeba vykašlat se na ostatní, a myslet hlavně sama na sebe. Bude mi 31, mimino jsme z čistě sobeckých důvodů nijak extra neplánovali, cestování, volnost, pohodička…ale pak zapůsobil melancholický vánoční čas :lol: , tak říkám zkusíme to a ono to vyšlo hned :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
4.2.19 13:04

@CalamityJane88
My to meli stejně, udělali jsme si adventni wellnes dovolenou, pohodička a zadarilo se :) a jinak já dělám zahradnici, v březnu nám začíná sezona a je to taky dost dřina. Ale naštěstí mám super kolektiv, takže jsem jim jen oznámila že v létě je opustím a budu do te doby dělat lehčí práce. A zaměstnavateli to sdělím po 1.screen.. Tak si užij těhotenství v klidu doma, rozhodně stresem z blbý práce ti dobře nebude. V práci nebudou rádi nikdy u nikoho, ale to se nedá svítit. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
5.2.19 15:53

Ahoj holky, tak jsme prestehovaný a řeknu vám sice jsem skoro nic nedělala ale byla jsem 2.dny ko :oops:
Z toho všeho stresu jsem začala špinit tak jsem jela s přítelem do nemocnice - měla jsem byt 6tt+4 ale na ultrazvuku nic jen gestační váček, dostala jsem ascorutin a magnezium a šla skoro s březen domu. Teď jsme jak na trní :oops: :,( zítra asi zajdu na odběr hCG a za další 2-3 dny znova. Protože při stěhování a všechno jsem měla cely den takový pocit prázdnoty a jako bych těhotná vůbec nebyla :( začala mě bolet hlava a dneska mi bylo opravdu zle jako, ze zas těhotná jsem … těch dalších 9.dnů do kontroly u svého gynekologa asi nezvládnu, pořad na to musím myslet :oops: :,( a strašně se bojím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
5.2.19 16:26

@petula.bir držím ti palce , ať to dobre dopadne..spinis ještě?
Myslím, ze bude dobre, když budeš vědět co nejdriv co a jak a ne ještě přes tyden čekat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
5.2.19 16:34

@Jkřížalova
Děkuji za držení palců :hug: Splnila jsme sobota, neděle a pak už v pohodě. Bylo to trosku a malá hrudka krve. Snad se začnu i modlit ať tam miminko je a je v pořádku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
5.2.19 19:07

@petula.bir drzim palecky ať je vše v pohodě. Tohle musí být na nervy dost šílené :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
5.2.19 19:23

@luciasek1109
Ahojky je, každý den se teď budím okolo 4.15h a vzdy se vzbudim s takovým hnusny pocitem a s myšlenkou ať je mi špatně a bolí mě prsa :? Zatím mi špatně je, zítra půjdu schválně na tu krev, bojím se ale jsem zvědavá - přítel mě strašně podporuje jak to bude v pořádku a v září budeme mít miminko a, ze o Vánocích mas bude o jednoho víc, strašně mě to drží a pomáhá mi to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
6.2.19 07:29

@petula.bir
Sice čekám první a myslela jsem, že tohle nikdy nebudu extra řešit, ale plně tě chápu. Pár dnů mě bolelo břicho a pořad si kontroluju Kalhotky jak se bojim abych nespinila.tad na jiné diskuzi jsem četla, jal holkám rostlo břicho pomalu ihned po početí a já jsem pořád jak prkno. Jsem z toho nervni a než probehnou všechny ty testy tak se asi zbláznim..držím ti moc palečky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
6.2.19 07:43

@Tyncam neblazni, rust bricho hned po poceti?? :-D zvlast když cekas první?? me nebylo první videt ani v 16.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
6.2.19 08:00

@Tyncam
Ahojky, díky za podporu :hug: taky pořad chodím na wc a kontrolují zda nekrvácím. Poslední 2.dny je mi fakt zle tak mě to maličko uklidňuje.
Jinak neblázní, mě břicho u prvního rostlo okolo 10tt a u druhého taky okolo toho 13tt ale je pravda, ze okolo toho 7-8tt jsem už měla kalhoty těsné :) buď rada za ploché bříško :lol: co já bych za to dala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
6.2.19 08:11

Ahoj,
@petula.bir taky moc držim palce!
Jinak na mě to dlouho nebude vidět,protože jsem loni dost ztloustla a už jako těhotná vypadám,takže to tipuju na skandální odhalení kolem 5 měsíce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
6.2.19 08:22

ja koukala na fotky z minulého tehotenstvi a poznat to na me bylo az v 18.tt :-D
v 16.tt uz něco malinko bylo. ale kdo by to nevedel, ze jsem tehotna, tak by si toho nevsiml

Holky taky jsem mela obdobi, kdy jsem chodila porad na wc a kontrolovala se…jsou to nervy.
@petula.bir jdes na tu krev??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
6.2.19 08:32

@Jkřížalova
Ano, půjdu až mi bude trosku lip, je mi hrozně :poblion:

@Tyncam
:mavam: asi tak nějak 😂 😂 😂 když si nafoukne břicho, viděla bych to na c :lol: ca 5.mesic

Příspěvek upraven 06.02.19 v 10:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny