Termín září 2019

• Otevřená skupina

Termín 09/2019

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
27.1.19 13:14

Ahoj holky :mavam: , jsem ráda, že se k vám můžu přidat. Mně vychází TP na 1.9., prohlídka mě čeká 6.2., tak doufám, že vše bude OK. Je mi strašně zle, u prvního mi nebylo tolik, ale teď kolikrát celý den proležím a jen zvracím. Hrozný :,( :,( :,( … Doufám, že jste na tom líp a přeji nám všem pohodový těhotenství :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
27.1.19 13:17

@KáťaStř ahooj, ja teda mivam zaludek jak na vode behem celeho dne, ale zvracela sem jen jednou. V mhd se mi dela zle furt. Cestovani do a z prace se stava nocni murou :D tak Ti preji, at se ti to co nejdriv vsechno srovna a je Ti lepe. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
27.1.19 13:42

@MichaelaMisha ahooj :).. jooo to znám a soucítím s tebou. Doufám, že to co nejdříve přejde. Děkuju, ať je nám líp. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
28.1.19 07:47

Ahoj holky…rada bych se k vam pridala- zatim jen s dnesnim duchem a nadeji, ze bude silit…pokud to klapne, bude to zazrak- po 3,5 letech snazeni a v zari zamlklem tehotenstvi, ktere vzniklo diky inseminaci…ted nebyla zadna stimulace ovulace ani inseminace- takze pro nas opravdovy zazrak :srdce: …a jinak ja mam teda radsi mensi skupinky, aspon se mi nebudete plest ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
28.1.19 08:12

Ahoj holky:) všem s čárkama na těhotenským testu gratuluji a držím pěsti na prvních kontrolách:). Já sem byla včera na pohotovosti kvůli špinění a bála jsem se, že to je zase v háji (mám za sebou 4 potraty a 1× mimoděložní). Naštěstí srdíčko bouchalo a miminko zase povyrostlo:) už byly vidět ručičky i nožičky. Mám mít domácí klidový režim a uvidí se co dál. V práci jsem to řekla šéfovi už minulý týden a jsem doma na homeoffice, tak uvidíme co dál. Další kontrolu mám ve čtvrtek u svého gynekologa a modlím se, aby srdíčko pořád bilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
28.1.19 11:58

Ahojte holky,
muzu se k vam pridat?
dneska mi to vychazi na 8+3, termin porodu začátek zari.
Uz mame doma skoro 7lete klucinu, snazit jsme se zacli od srpna, v zati jsem otěhotněla, na konci rijna to skončilo mimideloznim, po 2mesicich od operace jsem zjistila, ze jsem znova tehotna. mela jsem take spineni, byla jsem u dr. a ta nasla hematom. takze mam utrogestan a mela bych mit klidovy rezim. na další ko jdu az 13.2. když nebudou zadne problémy.
jinak uz mam za sebou spontalni potrat a mimodelozni..takze se celkem bojim, jak tohle dopadne..snad uz dobře :andel:
já mela nejhorsi 6. a 7. tyden, to jsem porad jen spala a bylo mi cely dny blbe, ale uz me to preslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
28.1.19 12:01

@Merykara @Jkřížalova Vidim, ze kazda uz jsme toho zazila dost… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
28.1.19 12:03

@Piiimiii to jo, ja když ted zase spinila, tak jsem to videla uz cerne..nastesti to je zatím v poradku.

ona ta velka skupina.. ja jsem i v te velke skupine.a je to hodne na prd. kolikrat se tam na nejake příspěvky ani nereaguje a priznam se, ze netusim ani jak je kazda tehule daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4135
28.1.19 13:30

Tak jsem udělala soukromou skupinu, tak se můžete přidat.

https://www.emimino.cz/…019/diskuse/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
28.1.19 14:29

Ahoj, také bych se k vám ráda přidala jsem 8+5 a termín mám 4.9.2019. Snažili jsme se 2 roky, takže to považuji za velký malý zázrak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
28.1.19 14:53

@MichaelaMisha já byla na UTZ dle poslední menstruace v 5+4 a byl vidět gestační a žloutkový váček. Další kontrola za 14 dní a tam se snad dozvím více. Nějak extra nic zatím neřeším. Ale myslím, že časem to přijde a začnu to určitě prožívat a vše řešit :-D.
Držím palce ať máš vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
28.1.19 14:55

Tak jestli to takhle bude pokračovat, tak mám na konci těhotenství asi tak 100 kg navrch. Mám neustále potřebu něco jíst :-D. A to jsem na začátku těhu (6+1). :D
Nejraději bych jen jedla a spala. Máte to tak taky někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
28.1.19 16:48

@luciasek1109 take drzim palecky, at je vse dobre :-) jj to hroceni teprve prijde, s tim taky pocitam :lol: zatim si uzivam ten relativni klid. Jinak s tim jidlem, jak jsi psala. Zatim zadne sklony k prejidani nemam, spis fakt naopak. V jednu chvili dostanu na neco chut a ve druhe nechapu, jak me to vubec mohlo napadnout a nepozru ani sousto. To je vtipny, jak to ma kazdej uplne jinak. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
28.1.19 16:51

@helenan dekujeme, uz jsem odeslala zadost o prijeti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
30.1.19 09:47

AHojky holky, mohla bych se k vám přidat? Termín mi vychází na 24.9.2019 na první ultrazvuk jdu až 14.2. Zatím mám jen pozitivní testy a je mi špatně od žaludku a prsa jako po plastice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny