Termín září 2019
- Otevřená skupina
Termín 09/2019
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Charlie1302
Ahojky, ještě jsme nikde nebyla. Gyndař mě objednal až v tom 9tt jsem z toho na nerva a přítel taky… pořad kupujeme těhotenské testy a příští týden půjdu zase na ke ev jako samoplátce, aby se vidělo, ze je vše v pořádku a hCG stoupá. Nechci jít jak blbec do nemocnice když mi nic není a jen chci udělat ultrazvuk ![]()
A jak ti je
mě chvilku špatně, chvilku dobře … prsa jak po plastice jak jsem psala (příteli se to líbí
) ale docela dost mě bolí spodek
Ale to je normální a zacinaji mě bolet záda 😂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No testy na toxoplazmozu se nedělají automaticky,ale pokud řeknete,že jste v kontaktu s volně žijícíma kočkama nebo máte zahrádku s vlastní zeleninou a prostě jste celkově rizikové,tak se dělají společně právě s těma testama na HIV, syfilis a žloutenku typu B.
A ty už mi snad toho 11.2 udělá, to už budu podle MS 10+5, jako @Jkřížalova
, tak myslim,že i tu těhotenskou průkazku bych si už zasloužila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Polykarpa7
Ahoj, zasloužíš si jí 😂 můj gynekolog dává prukazku jak vidí srdíčko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petula.bir ahojky, jeeee to je čekání…ale zbytečně se netestuj, bud v klidu a pokud se to mrně tam má udržet, tak to zvládne, uvidíš
já taky čekala na dr 14 dní a když sem to přestala řešit tak to i rychleji ubíhalo
…mě je vcelku jakštakš…trochu mě píchá v podbřišku a chvilkama je mi trošku špatně od žaludku… jen teda bojuju s nachlazením, docela velkým, ale tak vzala jsem si od stredy dovolenou a jsem doma v teple.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, jak se máte? Ráda bych se k vám přidala, také čekám miminko na září, začínám 7.týden
Musím říct, že se u mě skloubí pocity nezměrnýho štěstí a paniky a zatím je to pro mě jeden velkej stres
, kterej bude trvat minimálně do 1.screeningu začátkem března … nelze mít lepší začátek než s hnusným nachlazením, kterého se nemůžu zbavit plus mírné špinění, které je podle gynekologa v 1.trimestru běžné…co se má udržet, to se udrží
…nejradši bych se mu nastěhovala do ordinace
. Čekám první miminko, a nevím co považovat za běžný a co ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CalamityJane88, tak tyhle pocity mám taky a to jsem v 10. týdnu a pořád přetrvávají, jsem šťastná jak blecha, že se to po dvou letech konečně povedlo, do toho se bojím a teď se mimouš rozhodl, že mi dá jasně vědět, kdo je pánem mého těla, takže zvracím po každém jídle…Ale nestěžuju si, prostě to k tomu patří a časem to přejde, hlavně ať zůstane tam kde je a pěkně roste.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Charlie1302
No, já vlastně čekám 4-5.tydnů ještě ani nemám potvrzené těhotenství 😂 😂 😂 Nás teď o víkendu čeká stěhování tak myslím, ze se zabavime raz-dva 🙂
Taky mám problémy s bolesti v krku ale to je asi tak vše
@CalamityJane88
Ahojky
já jsem dnes 6tt+3
Lehké špinění je opravdu v pohodě. Kdyby to bylo trochu víc asi bych pak někam zajela a nechala se vyšetřit. Já čekám 3.mimi a mám pocity úplně stejné jako ty. Věřím, ze už bude vše v pořádku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Těhotenství je dobrá adrenalinová jízda, že
? Jako byla jsem citlivá i předtím, ovšem co předvádím teď je na hranici normálnosti
, chudák můj muž, v první lajně to schytá on, i když mi snáší modrý z nebe. Stačí aby mě píchlo v podbrišku a pomalu brečím, chce to se psychicky nějak srovnat, protože těch dalších 8 měsíců by bylo na cvokhaus. Už aby bylo jaro, věřím že to bude vše veselejší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annicka86 tak to tě chápu ještě intenzivněji, když jste na miminko čekali 2 roky, přeji ti jen a jen to dobré ![]()
@petula.bir děkuju za uklidnění
, pročítám dokola pořád diskuze co je a není běžné a normální v těhotenství, snažím se od toho odprostit a vykašlat se na to…stejně to tím nijak neovlivním…doufám že mi v břichu roste silák a bojovník a dáme to do konce ![]()
Včera jsem si posteskla, že je škoda že těhotenství netrvá třeba jen 4 měsíce a mimino by bylo upečený, že bych byla klidnější, že to vše dobře dopadne a chlap odvětil, že takhle aspoň stihneme nakoupit dudlíky a další serepetičky co budou potřeba
…tak jako zvládla bych to za týden se vším všudy, ale to chlapi nikdy nedokážou úplně pochopit, když jim dítě neroste v jejich těle a necítí za to takovou zodpovědnost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CalamityJane88 tak to máš pravdu je to fakt jízda
někde jsem četla, že se to po třetím měsíci uklidní a nová jízda začne před porodem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petula.bir to je teda dost
......jojo při stěhovani se zabavíš, ale opatrně, víš, že nesmíš tahat těžké věci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Charlie1302
Neboj, mám toho nejlepšího chlapa na světě :smiling_face_with3_hearts: stará se o mě jako o princeznu, až je mi to trapné, nesmím skoro nic dělat. Vše dělá za mě, pořad se ptá zda nemám na něco chuť, jak mi je, zda něco nechci … S ex jsem toto nikdy nezažila ![]()
Holky, taková otázka - kolikáté čekáte miminko? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petula.bir to je dobře
že se o tebe a miminko hezky stará
taky mám doma takového, že pro mě udělá, co mi na očích vidí…dobře, že jsi ho nechala..
Jinak pro nás je to první miminko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Charlie1302
Tak pro mě je to 4.tehotenstvi s ex mám 2.deti a o 1.miminko jsem přišla v 7tt 😕
Já jsem z přítele úplně hotová, je mi to opravdu trapný, ze přijde z práce, dojde pro dceru do školy, udělá s dětmi úkoly, udělá jim veceři, vytře byt a já akorát umyju dceru a už je jde uložit… takhle se nikdy nestaral ani vlastní otec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Pendula1 , 1.12.23 22:52
- Doctus , 3.7.23 11:24
- ujna , 23.4.22 12:28
- Sesm , 7.1.21 10:09
- Dryenne , 9.11.20 10:40
- AdélT , 8.11.20 19:53
- ZubyDásně , 15.9.20 20:32
- Lucietutu , 9.9.20 15:05
- Siiiiimca , 9.8.20 21:37
- Veve169 , 24.7.20 22:33
- Kokl , 11.7.20 21:35
- LádiKru , 20.6.20 21:50
- Sára2020 , 7.6.20 18:59
- Smetulinda , 5.6.20 10:34
- Merša , 31.5.20 11:13
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Jak vypadá Váš běžný den?
- 18.6.26 14:53
- Anonymní
- 5
Medvídková terapie - podvodná firma z Polska
- 18.6.26 12:51
- Anonymní
- 30
Jak se posunout z B1 na C1 v angličtině?
- 18.6.26 14:59
- IcePlanet7
- 6
Zkušenosti s klinikou PEK DENT Čáslav
- 18.6.26 14:56
- NikaM93
- 7
Neznám IOSS objednávky, ale daň už je...
- 18.6.26 11:36
- Peta94
- 1
Může to být angína?
- 18.6.26 12:00
- mroe
- 5
Suchá místa v oblasti čela
- 18.6.26 14:29
- Anonymní
- 6
MUDr. Aleš Páťal - zubní klinika Čáslav -...
- 18.6.26 14:30
- viktor sedlák
- 4
Může být vztah po (online) nevěře stejný...
- 18.6.26 14:48
- schnulla
- 73
Připadám si zbytečná na světě
- 18.6.26 13:29
- KalamityJohn
- 34
Nové příspěvky
Vag suchost po medikaci
- 18.6.26 15:11
- Anonymní
- 1
Škrábání v krku - pupínek na mandlích,...
- 18.6.26 15:11
- xxxLuts23
- 1
Snažení 2026
- 18.6.26 15:09
- maminecka6
- 1902
Milenky sem nová diskuze
- 18.6.26 15:08
- Adull
- 113020
„Café at the Baby’s“ aneb pojďme prostě...
- 18.6.26 15:07
- JoHoP
- 57
Jména pro dvojčata – podobný styl jmen
- 18.6.26 15:04
- Anonymní
- 71
Nemáme rádi léto
- 18.6.26 15:01
- Havlova
- 9543
Administrativní pracovnice SOU – náplň práce
- 18.6.26 15:00
- Anonymní
- 36
Jak se posunout z B1 na C1 v angličtině?
- 18.6.26 14:59
- IcePlanet7
- 6
Láskyplně počítací...
- 18.6.26 14:57
- schnulla
- 30833