Termín září 2019

• Otevřená skupina

Termín 09/2019

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
564
31.1.19 16:14

@petula.bir díky a uz jsi byla u dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
1.2.19 07:50

@Charlie1302
Ahojky, ještě jsme nikde nebyla. Gyndař mě objednal až v tom 9tt jsem z toho na nerva a přítel taky… pořad kupujeme těhotenské testy a příští týden půjdu zase na ke ev jako samoplátce, aby se vidělo, ze je vše v pořádku a hCG stoupá. Nechci jít jak blbec do nemocnice když mi nic není a jen chci udělat ultrazvuk :oops:
A jak ti je :lol: mě chvilku špatně, chvilku dobře … prsa jak po plastice jak jsem psala (příteli se to líbí :lol: ) ale docela dost mě bolí spodek :? Ale to je normální a zacinaji mě bolet záda 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
1.2.19 08:02

No testy na toxoplazmozu se nedělají automaticky,ale pokud řeknete,že jste v kontaktu s volně žijícíma kočkama nebo máte zahrádku s vlastní zeleninou a prostě jste celkově rizikové,tak se dělají společně právě s těma testama na HIV, syfilis a žloutenku typu B.
A ty už mi snad toho 11.2 udělá, to už budu podle MS 10+5, jako @Jkřížalova :) , tak myslim,že i tu těhotenskou průkazku bych si už zasloužila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
1.2.19 08:34

@Polykarpa7
Ahoj, zasloužíš si jí 😂 můj gynekolog dává prukazku jak vidí srdíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
1.2.19 09:16

@petula.bir ahojky, jeeee to je čekání…ale zbytečně se netestuj, bud v klidu a pokud se to mrně tam má udržet, tak to zvládne, uvidíš :) já taky čekala na dr 14 dní a když sem to přestala řešit tak to i rychleji ubíhalo ;) …mě je vcelku jakštakš…trochu mě píchá v podbřišku a chvilkama je mi trošku špatně od žaludku… jen teda bojuju s nachlazením, docela velkým, ale tak vzala jsem si od stredy dovolenou a jsem doma v teple.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.19 09:43

Ahoj holky, jak se máte? Ráda bych se k vám přidala, také čekám miminko na září, začínám 7.týden :) Musím říct, že se u mě skloubí pocity nezměrnýho štěstí a paniky a zatím je to pro mě jeden velkej stres :zed:, kterej bude trvat minimálně do 1.screeningu začátkem března … nelze mít lepší začátek než s hnusným nachlazením, kterého se nemůžu zbavit plus mírné špinění, které je podle gynekologa v 1.trimestru běžné…co se má udržet, to se udrží :roll: …nejradši bych se mu nastěhovala do ordinace :mrgreen: . Čekám první miminko, a nevím co považovat za běžný a co ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
1.2.19 10:49

@CalamityJane88, tak tyhle pocity mám taky a to jsem v 10. týdnu a pořád přetrvávají, jsem šťastná jak blecha, že se to po dvou letech konečně povedlo, do toho se bojím a teď se mimouš rozhodl, že mi dá jasně vědět, kdo je pánem mého těla, takže zvracím po každém jídle…Ale nestěžuju si, prostě to k tomu patří a časem to přejde, hlavně ať zůstane tam kde je a pěkně roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
1.2.19 10:49

@Charlie1302
No, já vlastně čekám 4-5.tydnů ještě ani nemám potvrzené těhotenství 😂 😂 😂 Nás teď o víkendu čeká stěhování tak myslím, ze se zabavime raz-dva 🙂
Taky mám problémy s bolesti v krku ale to je asi tak vše
@CalamityJane88
Ahojky :mavam: já jsem dnes 6tt+3 :lol: Lehké špinění je opravdu v pohodě. Kdyby to bylo trochu víc asi bych pak někam zajela a nechala se vyšetřit. Já čekám 3.mimi a mám pocity úplně stejné jako ty. Věřím, ze už bude vše v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.19 11:41

Těhotenství je dobrá adrenalinová jízda, že :lol: ? Jako byla jsem citlivá i předtím, ovšem co předvádím teď je na hranici normálnosti :nevim: :roll: , chudák můj muž, v první lajně to schytá on, i když mi snáší modrý z nebe. Stačí aby mě píchlo v podbrišku a pomalu brečím, chce to se psychicky nějak srovnat, protože těch dalších 8 měsíců by bylo na cvokhaus. Už aby bylo jaro, věřím že to bude vše veselejší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.19 11:57

@Annicka86 tak to tě chápu ještě intenzivněji, když jste na miminko čekali 2 roky, přeji ti jen a jen to dobré :andel:
@petula.bir děkuju za uklidnění :kytka: , pročítám dokola pořád diskuze co je a není běžné a normální v těhotenství, snažím se od toho odprostit a vykašlat se na to…stejně to tím nijak neovlivním…doufám že mi v břichu roste silák a bojovník a dáme to do konce :srdce:
Včera jsem si posteskla, že je škoda že těhotenství netrvá třeba jen 4 měsíce a mimino by bylo upečený, že bych byla klidnější, že to vše dobře dopadne a chlap odvětil, že takhle aspoň stihneme nakoupit dudlíky a další serepetičky co budou potřeba :lol: …tak jako zvládla bych to za týden se vším všudy, ale to chlapi nikdy nedokážou úplně pochopit, když jim dítě neroste v jejich těle a necítí za to takovou zodpovědnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
1.2.19 13:41

@CalamityJane88 tak to máš pravdu je to fakt jízda :D někde jsem četla, že se to po třetím měsíci uklidní a nová jízda začne před porodem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
1.2.19 14:19

@petula.bir to je teda dost :zed: ......jojo při stěhovani se zabavíš, ale opatrně, víš, že nesmíš tahat těžké věci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
1.2.19 14:45

@Charlie1302
Neboj, mám toho nejlepšího chlapa na světě :smiling_face_with3_hearts: stará se o mě jako o princeznu, až je mi to trapné, nesmím skoro nic dělat. Vše dělá za mě, pořad se ptá zda nemám na něco chuť, jak mi je, zda něco nechci … S ex jsem toto nikdy nezažila :oops:

Holky, taková otázka - kolikáté čekáte miminko? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
1.2.19 14:51

@petula.bir to je dobře :) že se o tebe a miminko hezky stará :) taky mám doma takového, že pro mě udělá, co mi na očích vidí…dobře, že jsi ho nechala..
Jinak pro nás je to první miminko :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
1.2.19 14:59

@Charlie1302
Tak pro mě je to 4.tehotenstvi s ex mám 2.deti a o 1.miminko jsem přišla v 7tt 😕
Já jsem z přítele úplně hotová, je mi to opravdu trapný, ze přijde z práce, dojde pro dceru do školy, udělá s dětmi úkoly, udělá jim veceři, vytře byt a já akorát umyju dceru a už je jde uložit… takhle se nikdy nestaral ani vlastní otec :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny