Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jinak není to tak dlouho co mi tu Lucena při popisu našich cest s uřvaným miminem (a starším dítětem) doporučovala zapojit rodinu, že snad mám rodinu, kde mi mohou pomoci a to starší dítě odvést, aby to mladší neřvalo v autosedačce.
Najednou bych ho měla zvykat na cestování, protože to do té doby k našemu životu normálně patřilo.
@Anonymní píše: Více
A nebylo to tak, že tě brečící dítě natolik stresovala, že jsi měla problém se soustředit na jízdu? Ale je dobře, že už se to vyřešilo a víš, co má dítě za zdravotní problémy.
@Venetia píše: Více
A mení nicky ako niekto ponožky, pretože pod novým nickom ju nikto nespozná..
@ekira5 píše: Více
Právě jsem si vzpomněla na „klasika“.
„Poslušně hlásím, že ten pán je hotovej nezmar. Jako nějakej Bouška z Libně. Vosumnáctkrát za večer ho vyhodili vod Exnerů a dycky se jim tam vrátil, že si zapomněl… – No dovolte? – Takovej byl vytrvalej, že se moh stát ministrem.“
@Hanča1234 píše: Více
No ona už dostala ban několikrát. Smaze si profil a založí nový. Ovšem už je tu tak proflakla, že ji stejně všichni říkají Lucenka, podle jednoho z prvních nicku…
@Menton píše: VíceŘíká Anais, následoval nick AnaisBrno
@Hanča1234 píše: Více
@admin na to zjevně kašle, i když při posledním mazání tu byla silná hesla. Hlásila jsem za trolling (v této diskuzi snad dostatečný) a kvůli reinkarnaci. Pry nelze prokázat. Fakt nevim, co by se v tomhle případě mělo víc prokázat. Kdyz to smrdí jako ryba a vypadá jako ryba… je to asi papoušek, nebo nevim.
@Lily-of-the-valley píše: Více
lucenka a klopotka jsou adminy obě protežované, nechápu důvod, ale obě mohou to, co nikdo jiný
@Anonymní píše: Více
Nechci se vás nijak dotknout, ale z příspěvku mám pocit, že jste už trochu vyhořelá. Což neznamená, že byste byla špatná matka, ale musíte začít u sebe. Kde dočerpat energii? Máte možnost hlídání. Kluk nemusí být nutně kletbou. Může si prochšzet obdobím prvního vzdoru, někdy takto reagují i děti, kter
Že na ty připitomělý blablalůca bláboly vůbec reagujete ![]()
Další roz. ebaná diskuze
@Lily-of-the-valley Dobrý den,
chápu vaše rozhořčení, ale bohužel musím souhlasit s předemnou sloužícím adminem. Rozumím i jak to vnímáte, jenže, pokud nenajdeme přímý důkaz, že se jedná o reinkarnaci zablokovaného nicku, nemůžeme s tím nic udělat. I Vám věřím, že máte pravdu.
V této chvíli mohu jen napomenout @blabla01 za narušování průběhu poklidné diskuze. Pokud byste v tom pokračovala, což bohužel děláte i v jiných diskuzích, budete blokována. Podezření, že jste reinkarnovaný blokovaný nick mám, důkazy zatím ne.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()
@blabla01 Ale já v době novorozence vůbec nevěděla, že nějaké diagnózy má. Odcházela jsem z nemocnice s naprosto zdravým novorozencem. Ano, cesta z porodnice byla v autosedačce, kterou jedinkrát neřval. Všechny další už v autosedačce ječel. Ječel i doma, když se měl uspávat v jiné poloze než jeho. Nosítko nesnášel, takže tam ječel taky.
Musel se nosit na ruce. A spal pouze doma / v posteli a kontaktu.
Tak bych poprosila o nějakou radu jak takovému dítěti budeš nastavovat hranice dle Tebe.
Já mu je nastavila, s respektem k němu samotnému. Dnes by klidně už dal i tebou zmíněnou výstavu. Ale ve 2 letech ještě ne. V té době na to nebyl připravený.