Co dělat dál s dítětem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.6.26 12:07

Měla jsem to samé s tím rozdílem, že nespal dobře ani v noci (natož přes den) a vstával nejpozději v 5 ráno. Nějaká restaurace, kavárna, dovolená v hotelu - to mě ani nenapadalo, to by byl horor. Neposeděl ani u vlastního jídla doma, pořád lítal, kopal, se vším házel. K tomu skoro do tří let nemluvil, jen hýkal a vztekal se, že nerozumím co chce. Byli jsme pořád venku, nachodili jsme hrozně moc kilometrů. Buď pěšky, nebo kluk na odrážedle. Na hřiště jsme mohli jen když tam nikdo nebyl - brzy ráno (s jeho vstáváním to nebyl problém) nebo přes poledne, když většina dětí obědvala a pak spala. Základ pro přežití byl utahat dítě. Často jsme ho ale v zoufalství uspávali jízdou v autě - to bylo jak kdyby ho člověk vypnul. Jednou jsem měla už fakt dost, tak jsme vyjeli směr Plzeň, pak až do Klatov a zpátky. Cestou jsem si koupila mekáč a v klidu a v tichu se najedla, byl to fakt relax. Trochu zkrotnul ve školce, ale nespal tam, ani učitelky ho nezvládly zklidnit. Ve škole dobrý, jen problém s některýma učitelkama (nebo spíš ony s ním, protože jim nezapadal do tabulek), ale to nebyl sám. Vzteklý je pořád, ale naučil se to zvládat. Je už dospělý, dělá druhou vysokou školu, pracuje, prostě happyend. Tak vydrž, nekrm ho cukrem a snaž se ho fyzicky utahat. A vzdej se představ o happy family, jak nastrojení pijí kafíčko v kavárně a načančané bambíno líže zmrzlinu a decentně popojíždí autíčkem po stole. Realita je jiná.

• Citovat
  • Upravit
2390
1.6.26 12:09

Chlapeček bude asi časem mít trochu problémy typu ADHD nebo něco podobného. Rychle bych se snažila, zařadit ho do nějaké sportovní aktivity, kde se vybije, ale neublíží jiným. Posléze psychologa a podle potřeby psychiatra. Příbuzní mají konečně zaléčeného školáka s ADHD a je to ku prospěchu jak jemu, tak celé rodině i spolužákům a kamarádům. Všechny totiž terorizoval a domluvy ani sporty nepomáhaly. On si prostě nemohl pomoct, nedělat peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9837
1.6.26 12:09
@blabla01 píše: Více

Má dvouleté dítě. Jaký efekt to bude mít pro dítě? Akorát se bude strachovat, že tam něco cenného rozbije a rodiče budou doživotně platit nehoráznou sumu za způsobenou škodu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
1.6.26 12:14
@Alušáček píše: Více

Tak zemědělské muzeum, národní muzeum jsi zajímavé i bez dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
1.6.26 12:15
@Suzume-chan píše: Více

Ve 3 letech jsem vzala dítě do Stavovského divadla na pořad Opera nás baví. Od 4 chodíme na balet do Národního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
1.6.26 12:16
@Kelsey1 píše: Více

Přečti si, na co jsem reagovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
1.6.26 12:21

Samozřejmě. Jak jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.26 12:26
@Anonymní píše: Více

Problém jseš ty, ne tvůj syn. Mateřství a celkově rodičovství náročný je, s tím si měla počítat, nikdo ti hlídání nedluží. Dítě jste si udělali vy dva. Že to nezvládáš, sis měla rozmyslet dřív, dítě za nic nemůže, je mi ho líto, jaký má rodiče. Měla bys zajít k psychologovi. Kdybych naživo takhle někoho slyšela mluvit o svém dítěti, dostal by s prominutím přes hubu. :cert: tohle mě tak nasr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
1.6.26 12:29

Myslím, že by se možná ještě vešel do babyboxu :pocitac: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
1.6.26 12:31
@Ella865305 píše: Více

Ples v Opeře…aj plesová sezóna je u konce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
1.6.26 12:34

A proč ne? Dítě je odrazem svých rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
1.6.26 12:35
@Alušáček píše: Více

Ty bys nešla na Dádu nebo Kouzelnou školku sama. :mrgreen:
Já bych tam nešla ani s dítětem, asi by mě ta koncentrace děti zabila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22762
1.6.26 12:37

Až ve třech letech? To jsi teda extra líná matka, která se vůbec nezajímá o své dítě. Všichni ostatní už dávno ve třech letech mají permanentku do Národní knihovny, Planetária a přednášky Akademie věd. V Národním divadle ve čtyřech letech už dávno účinkují jak v baletu, tak i činohře
Předvádíš se tady, jak jsi matka roku a přítom své dítě brutálně zanedbáváš.
Ospod už tě řeší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41883
1.6.26 12:39

vždyť si z toho tady Lucenka dělá pr-el :roll: opět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
1.6.26 12:42

@Eva2610 taky mám druhé dítě jako karmu za to ze jsem si myslela jak jsem super mama a ostatní musí něco dělat špatně kdyz jim dítě nespí a řve a sejri je od rána do noci 😂 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí