Co dělat dál s dítětem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
31.5.26 19:26
@mado píše: Více

Nezapomněla jsem nic. Od jara do podzimu jsme vzdyky trávili hodně času na výletech. Ale i tehdy jsem byla špatná, když mi dítě v 18 měsících ušlo 7 km na kopec. Naštěstí nám ten aktivní způsob života vydržel a stále podnikáme spoustu výletů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21955
31.5.26 19:28
@blabla01 píše: Více

A už si může sednout na pařez ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
31.5.26 19:29

@blabla01 ty, si teda tyran matka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15284
31.5.26 19:32

A co to má společného se zakladatelkou? Tvoje dite si šlo na kopec, její dítě musí sedět v sedačce na kole a pak v restauraci. Ktere batole tohle baví? Možná nějaká klidné kterému stačí se rozhlížet po okolí, ale takových moc není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
31.5.26 19:33

@Alušáček ona nám tím sděluje, jak krásně se dítě přizpůsobilo jim a ne oni jemu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
31.5.26 19:35
@Alušáček píše: Více

Třeba to, že u jiného výletu dítě sedělo dvě hodiny v autě a pak zvládlo někde oběd. Prostě jsme dítě začlenili do našeho života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21955
31.5.26 19:37
@Hanča1234 píše: Více

A tady uvidíš to klasické rozesetí diskuze Lucenou, ať je o čem chce, tak dále už bude pokračovat jen o Luceně a jejím klukovi. Ona jej nacpe i do diskuze o zalivce na salát a dál už diskuze není na původní téma, ale o tom, jak to má ona a její kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11266
31.5.26 19:54

Jo vždyť jo, protože zrovna mělo takovou povahu, že to šlo. Kdyby usnulo jen doma v postýlce za naprostého ticha, asi by to nešlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
31.5.26 19:58
@jita22 píše: Více

Ne, museli jsme ho naučit spát i jinde než doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
31.5.26 20:07

Takze jsi ho v předškolním věku dala na dvě hodky do nosítka, jo? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
31.5.26 20:09

@žena_za_pultem vsadím boty, že většina mamin co tu píše, má živé a nezbedné děti. Já mám takové tři ze čtyř, takže porovnání a zkušenosti mám a to obrovské. Chování zakladatelky a její vyjadřování o dvouletém dítěti je prostě mimo. Chápu, že člověk dokud děti nemá, tak neví, jsme to bude. Ale to dítě už tu je, jde maličké, ona dospělá, ale chová se hůř, jak to dvouleté, minimálně ve slovním projevu. Ale čtu tu, že na zadek taky dostává. To decko jen zrcadlí její chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
31.5.26 20:10
@Eva2610 píše: Více

V předškolním věku už nepotřebovalo spát dvě hodiny. Ale pravidelně usínalo v autě, autobusu, vlaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
31.5.26 20:12

@mado Ano, tak presne to myslim. Tohle jsou pro me super zazitky s detmi, jen je potreba tu turu merit spis na cas nez na kilometry. Nejde nalozit dite a ujit patnact kilometru, aspon u nas ne, to slo jedine s kojencem co se rad nosil a spal v nositku, s batoletem uz rozhodne ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5965
31.5.26 20:24
@Klávesa289 píše: Více

My v širší rodině takové dítě měli. Bylo velmi hodné, poslušné, kam ho posadili, tam bylo, snad nikdy nezlobilo, přizpůsobilo se všemu. Podotýkám, že to nebylo proto, že by rodiče byli přísní, mělo i sourozence, ti se ale chovali jako běžné děti. A opravdu toto si nikdo nepřejte, je to děsivé. Mě to na odpolední návštěvě stačilo. Já se vždy děsila, jestli je to vůbec dítě a zda žije. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2103
31.5.26 20:25
@fleret píše: Více

Ano zakladatelka tady dostává solidně na zadek ale nemyslím si že to je zrovna to co daná situace potřebuje… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí