Co dělat dál s dítětem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
31.5.26 17:08
@Hanča1234 píše: Více

@mado
Vždyť jsem psala, že jsme dítě začlenili do našeho stylu života. Mně zase přijde strašný, úplně překopat svůj život a ten celý přizpůsobit dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
31.5.26 17:15
@Anonymní píše: Více

S žádným dítětem kolem dvou let není výlet v klidu. Musí se to vždy přizpůsobit dítěti. Jestli jsi čekala něco, co si sedne do kouta a bude si to hrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
31.5.26 17:15

@blabla01 úplně celý? To ona dle popisu nedělá. Když máš dítě, tak se hold přizpůsobis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
31.5.26 17:17
@Hanča1234 píše: Více

Nebo dítě hned od narození začleníš do svého stylu života a dítěti se pak musíš přizpůsobit jen minimálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
31.5.26 17:18
@blabla01 píše: Více

To ne vždy jde.

Ale tys nám přišla se svojí zkušeností s jednim dítětem vysvětlit, že to jde, když se chce… viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33756
31.5.26 17:21

Tak ale s tim se prece musi pocitat. Dopredu nevis jake to dite bude. Kdyz je mimino, kteremu je fuk jestli spi doma v postylce, nebo v kocaru, tak je to parada. Taky jsem to tak mela. Ale ne kazdy to tak ma no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
31.5.26 17:21

@blabla01 jasný :lol: a když to nejde tak o něm mluvím jako zakladatella

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
31.5.26 17:25

@blabla01 u nás to šlo a to máme tři, ale hodněe, klidne, prostě pro začátečníky, ale jak jsem psala v samostatném příspěvků, kámoška měla satana a s tím nešlo dělat nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
31.5.26 17:29

Záleží, co si vyrobíš. Muž světoběžník si vyrobil pecivála. Nejšťastnější doma. Nesedíme na zadku a ukazujeme mu svět. Ale on se stejně těší vždycky domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
31.5.26 17:35

No, když máš dítě, které spí jenom doma a jsi ráda, že konečně vůbec nekde spí, tak si na celý den venku rychle necháš zajít chuť. Výlety plánujeme krátké, tak, abychom na spaní byli doma. Nám to teda narozdil od jiných nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.26 17:36
@mado píše: Více

Nechci se zakladatelky úplně zastávat. Jen mi nedá na to nereagovat.
Také se mi nelíbí, že píše o svém dítěti takhle… Ale už jen to, že sem píše, tak může být volání o pomoc.
Na první pohled jsem taky měla náročné dítě, které z toho pak vyrostlo a spalo 3 hodiny po o od 1-2 let. Od necelých 2 nespalo přes den vůbec nebo jen utahané v autě po výletě. Měla jsem depresi a ty kecy typu „jsou na tom lidi hůř, ostatní to taky zvládají,…“, tak jsem si tím akorát přidávala a snažil Anselm to vyřešit sama. No a nakonec jsem skončila na psychiatrii. Co zvládá jedna, druhá na tom může být mnohem hůř - každá má tu hranici opravdu jinde a byla bych byl remízu soudy opatrná.

Na jejím místě bych vyhledala pro začátek psychologa, terapeuta a zjistila, co můžu udělat sama pro sebe a jak zlepšit své chování. Věřím, že od toho se bude odvíjet i to ostatní.
Pokud nad tím ani nezapřemýšlí jako o možnosti, tak je to smůla a je mi dítěte líto… Svěřit se manželovi, jít spolu,…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.5.26 17:36

A kam jezdíte na dovolenou s takovým dítětem? Chtěli jsme letět poprvé s ním na dovču ale vzdaly jsme to po tom, co jsme s nim zažily za extempore všude..

• Citovat
  • Upravit
387
31.5.26 17:38

Tak třeba nepojedete, no. Pojedete za rok nebo za dva. Nebo na nějakou chalupu, budete chodit do lesa a koupat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1084
31.5.26 17:47

Mohla bys tady prosím popsat konkrétně třeba pár Vašich dní od rána do večera. Nerýpu opravdu by mě to zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.26 17:50

Mám 2 malé děti. Chtěla bych cestovat i do zahraničí, ale aktuálně přizpůsobujeme dovolené a výlety u nás v ČR. Je tady spousta krásných míst. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML