Co dělat dál s dítětem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1442
31.5.26 16:42

@blabla01 A? Proto o něm takto mluví? 🤮

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
31.5.26 16:43

@žena_za_pultem Tady je X žen co by chtěly mit dítě a nemůžou a tady co mají zdravé dítě se hlava nehlava říká ze jsou to hajzlove co berou duši a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33762
31.5.26 16:46
@žena_za_pultem píše: Více

Tak ale prave proto, neni jina moznost, nez to zvladat. Ne svoje dite popisovat jako hajzla, kterej ji a manzelovi nici zivot.
Ona je dospela, a holt si musi poradit, predvidat atd, on vecne malej nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33762
31.5.26 16:48
@blabla01 píše: Více

No jo, chudika. Ostatni matky daj dite spat, a vyrazej na kaficko a nakupy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1442
31.5.26 16:51

@blabla01 fakt? Aha, já myslela že jo :think:
Samozřejmě, každá máma v době kdy dítě spí tak většinou dělá věci v domácnosti, na které jinak nemá čas. No a když ten čas vyjde tak si raději dá nohy nahoru s hrnkem kávy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21957
31.5.26 16:55

Má dům, může na zahradu, kolem domu. Nebydlí u vypadovky ve 12. patře bez balkonu v 1+1. Tam by se mohla se svým dítětem cítit jako pes u boudy. ;)
Jsou děti, co spí jen v jedoucím kočárku nebo v nositku za chůze. Takže varianta, že bude denně za každého počasí chodit venku tři hodiny, mě přijde horší, než ta, že ve vlastním domě a okoli se chudera cítí uvázanà, když její dítě spí.
Ostatní matky, když jejich děti spí, tak jdou na mejdan nebo za milencem nebo co jsi tím chtěla říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
31.5.26 16:55

@Hanča1234 ano a když odpoledne jsou nohy nahoře tak úklid se dožene vecer az kdyz dítě spinká úplně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
31.5.26 16:56
@Hanča1234 píše: Více

Nikdy mě nenapadlo dělat věci v domácnosti, když dítě spalo. A kdyby mi dítě spalo každý den 3 hodiny a jen ve své posteli, tak mi za chvíli bude hrabat. V počasí jako je dneska, jsme trávili celé dny někde venku na výletech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1442
31.5.26 16:56

@ANYk9 přesně tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1442
31.5.26 16:58

@blabla01 vidíš, já když sem na tom nebyla dobře tak sem žila s autistickým dítětem v garsonce v paneláku a taky sem se k němu nechovala takto.
Taky mě někdy děti pořádně štvou. Víc problémová je dcera ač je zdravá. To co sní prožívám i právě teď, ač je dospělá tak je psycho. Ani tak bych neřekla to co zakladatelka.
O synovi a tom, co jsem vše zažila ani nemluvím. Jako malý dělal věci které nikdo nechápal. Vypadal jako zdravé dítě a já poslouchala plno chytrých rad a řeči jak není vychovaný atd…i přesto, bych o něm tohle neřekla. Děti jsou moji nedílnou součástí ač je to občas velice těžké.

Příspěvek upraven 31.05.26 v 17:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
31.5.26 16:58
@mado píše: Více

Tak já bych se cítila jak pes u boudy i v tom baráku, kdybych nemohla několikrát týdně na celý den pryč. Potřebuji k životu větší prostor. Asi i proto chápu zakladatelku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
31.5.26 17:02

Takze tady chápou ženský ze svymu dítěti nadává? Výborný přístup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21957
31.5.26 17:04

A co já s tvým prostorem?
Pokud potřebuješ svobodu, neměla sis dělat děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1442
31.5.26 17:04

@blabla01 v tom případě, nemáš mít děti. Když s tím nepočítás že se ti změní život. A ven se dá jít s každým dítětem/ krom ležáka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
31.5.26 17:06

Zakladatelkou, já tě chápu. Člověk se chce realizovat, ale sama jsem došla k tomu, že s detmi to prostě stopro nejde. A řešením je se jim prizpusobitnv tom, co jde. Např. Nákupy pokud by rvali, tak řeším dovozem, nebo jedu bez jich. Rve mezi lidmi? Tak smůla pro mě, do kavárny půjdu i sama s knihou, když je dítě doma s manželem. Kytky sadit, když dítě spí. Na zahradu mu dát pisek, něco s vodou,.neřešit, jak moc je špinavé a mokré. Jo, taky mě nebaví hřiště, ale unaví se tam. Kámoška má uřvanéhi satana, neco jak máš ty, je mu osm a už se s ním dá mluvit, ale do pěti let věčně umrcene, nespokojené dítě. Řval, knucel, dělal scény i kvůli tomu, že zmrzlina kterou dostal, má jiný odstín, než čekal a voda je moc mokrá :D Taky už pak z něho byla otrávená, taky mu přede mnou řekla hajzlik a upřímně, já mít doma takového urvance, taky jsem otrávená až na půdu. Takže ano, přizpůsobit se dítěti, ale s některými urvanci to nejde ani tak. Jen přežít :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí