Termín září 2019

• Otevřená skupina

Termín 09/2019

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
816
27.2.19 11:58

A já zase uzený sýry nemůžu teď ani cítit, stejně jako kafe.. Byla jsem milovník kávy a od prvních dní se mi z ní dělá špatně a zatím teda změna žádná, cože je otravný pít pořád čaje v kavárně :D autoimunitní zánět ŠŽ mám taky, už 15 let, ale vůbec o tom nevím v ničem mě to neomezuje. Jsem naučená každé ráno před jídlem prášek, hodnoty mám ustálené a během těhu jsem teď víc hlídaná na endo..Akorát já mám s váhou opačný problém, čím víc sedím a jím tím víc jsem hubená :D což mi vždycky vadilo, terčem blbých řečí a teď to dost vítám, ale zatím mám pouze 2 kila nahoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
27.2.19 12:26

@Tyncam tak to ti závidim! mně kafe chybí denně, někdy v noci se vzbudim a mam pocit,že ho cejtim, prostě halušky :lol: a ne že bych si myslela,že to malýmu nějak ublíží,ale jednou ráno před UZ jsem si to neuvědomila,vypila ho a doktor ho pak nemohl změřit,že prej tam úplně tancuje a co že jsem snídala,že to vypadá na tabulku čokolády :lol: tak od tý doby jsem cukr a kofein vymazala,aby bylo v klidu a pěkně rostlo a nepořádalo párty :lol:
a po 15 letech už to asi tolik nevnímáš, já to mam čerstvý, o první jsme přišli před rokem a nakynula jsem 10 kilo a nebylo mi dobře, po půl roce už mi to přišlo divný,tak jsem koukala na internet a našla,že by to mohlo bejt tohle,že se mi to rozjelo s prvním těhotenstvím a proto jsem potratila,tak jsem šla na krev a bylo to tam…
Myslim,že kontroly na štítku by se měly dělat hned po zjištění těhotenství, spousta maminek by tak o mimča nemusela vůbec přijít… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
27.2.19 12:37

@Polykarpa7
No tak já bez sladkýho nevydržím, to zas obdivuju já, že ti to jde se držet.. K snídani jsem zvyklá na rohlík s medem nebo nějaký kolač a během dne pořád něco mlsám a zatím teda prcek netancoval :D asi toho mám v sobě tolik celý život, že si prostě od „uchycení“zvykl :mrgreen: jo, to říkala doktorka, že bohužel v česku není zvykem dělat v těhotenství atomaticky testy na štítnou žlázu, ale mělo by se to. No tak držím palce ať je to teď už v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
27.2.19 20:29

Ahoj holky, my máme screening 14.3., :lol: jinak zatím vše v pořádku, na začátku 10.tt. 2,3 cm, přeju všem ať rychle utíká čas do kontroly :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
1.3.19 11:23

@KáťaStř díky:-)
Tak mám po další kontrole, dnes 10+0, podle ultrazvuku 9+5, maličké má 2,8 cm. Dostala jsem průkazku A zavolala jsem si i na screening, tak jdu 14.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.3.19 10:20

@Mimisek135 super! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
5.3.19 12:38

Ahoj holky,tak jsem strávila 4 dny v nemocnici, ve čtvrtek jsem začala krvácet… Nezjistili proč,podle ultrazvuku i krve je všechno v pořádku,tak mě poslali po víkendu domu. Po propuštění jsem rovnou šla na screening a vypadá všechno v pořádku…
13+4 a 7 cm
Ale vyděsila jsem se… uffff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
6.3.19 10:52

@Polykarpa7
Tak jestli to nebyl jen nějaký hematom? to na druhé diskuzi řešily holky, že to měli často jako příčinu krvácení.. Hlavně že je všechno s mimčem v pořádku, to jedůležitý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.19 13:41

@Polykarpa7 tak hlavně že je vše v pořádku :palec:. My jsme byli dnes na screeningu, vše je v poradku :andel:. Předpokládané pohlaví je chlapeček a termín porodu na 16.9. Tak se smiřuji s tím, že nebude žádná culikata holka, ale raubir. Snad to vyjde podruhé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.19 13:46

Bože, to je tak úžasný vidět to mrně, jak se tam protahuje a zvedá ručičky :srdce:. Jsem z toho úplně hotová, sedím doma, koukám na fotku a bulim štěstím jak želva, hormony se mnou cloumaji ostosest :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
6.3.19 14:36

@Tyncam nebyl to hematom,ultrazvuk byl pokazdy v poradku,zadnej hematom tam nebyl… O to vic jsem porad trochu vystrasena kdyz nevi co to bylo. 3 dny me tam zkoumali :D Bojim se chodit do prace nebo sportovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
6.3.19 20:14

@Polykarpa7
Tak asi bych rozhodně nesportovala zatím, ale zas bych věřila, že ty ultrazvuky jsou dobrý a prostě takový nevysvetlitelny anomalie se dějí :D hlavne se nestresovat..mě stresují lidi kolem mě, který mi pořád říkají, že nemůžu být těhotná, že nemám vůbec břicho :roll: tak jsem z toho nervni, zda ten mrnous roste a na další UZ jdu až 1.4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
7.3.19 09:13

@Tyncam No tak to jsme na tom podobně, jsem ve 13. týdnu, čekám dvojčata a rozhodně to není zatím nijak znatelné :-D Ale neboj, ještě se vyrýsujeme :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
7.3.19 15:52

@Kač23 taky mám screening 14.3. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
7.3.19 15:56

@Tyncam mě doktorka testy na štítnou žlázu automaticky dělala v 8. týdnu, když mi brala krev na krevní skupinu a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny