Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobry den, prosim je v hypermaketu Tesco otevreno oddeleni s oblecenim a obuvi FF? Dekuji za odpoved
U nas ano ( Praha 10 ) i hracky a cely tesco tak jak je, je otevreny
Ano, vím, že dcera si i zkoušela oblečení. Hlavně že Vojtěch nechce otevřít obchody s oblečením a až se otevřou, tak nedovolí lidem si ho zkoušet.
No ja jsem nikde nebyla uz mesic, tak nevim. Bohuzel deti vyrostli, tak potrebuju neco nejnutnejsi koupit a nic jinyho me nenapadlo, kdyz je vsechno zavreny. ![]()
@vrbule
Dekuji a maji toho v Plzni dost? Treba i boty? Pojedu prave taky do Plzne, mam to 30km, navic v 8 mesici tehotenstvi, tak bych tam nerada hela zbytecne. ![]()
Ty jo, tak to se přiznám, že boty vůbec netuším
Já šla cílene do dětského, pro dospelaky tam toho bylo dost i nějaké akce, ale bot jsem si vůbec nevšimla. Ty jsem teď objednávala online u Bati a přišli celkem rychle. Ale taky dětské, pro sebe bych to asi netrefila. Jinak jsem tam byla v šest ráno a lidí celkem dost na tak brzkou dobu
Navíc nešla žádná kasa, jen samoobsluha, a já dělala velký nákup, než jsem si to sama namarkovala, byla jsem zpocena až na…
Navíc to bylo dost vyzrane. Takže doporučuju fakt jen na ty hadříky.
Já nakupovala oblečení v Plzni na Borech cca před 3 týdny a bylo tam toho opravdu hodně pro deti i dospělé. Normálně nová jarní kolekce. Boty měli taky. ![]()
@Issabell28
Byla jsem dnes v Plzni na Borech a mají všeho dost
Také jsem už musela koupit malému pyžama a tak. Ze všeho vyrostl. ![]()