Tesco - pořád problémy!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17521
30.8.11 08:42
kattkka píše:
Evik178 : stalo ti to za to takhle si vymyslet?? :cert: :cert:

Jo někdo ví,jak se ztrapnit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.8.11 09:16
Babe007 píše:
kattkka píše:
Evik178 : stalo ti to za to takhle si vymyslet?? :cert: :cert:
Jo někdo ví,jak se ztrapnit :-)

No ta tomu nasadila poradnou korunu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
30.8.11 09:34

Počkejte, ted jsme z toho jelen, pochopila jsem to tak, že Evik či jak se jmenuje, může manžela zaměstnat…že má pravděpodobně s.r.o.

• Citovat
  • Upravit
Holma
30.8.11 18:08
evik178 píše:
Me je fuk co si o me kdo mysli, ja se mam dobre jsem bohata a nemusim kazdej den pocitac koruny a kupovat prosly jidlo ve sleve.A jestli mi to tady nekdo veri nebo neveri to je mi uz uple u p…

„jsem bohatá“…ale duši a srdce si za to nekoupíš, tady je to všem ukradený, kolik máš peněz, tenhle web je především o dětech a mateřství, tak to sem furt necpi, hoď nás všechny do jednoho pytle s nápisem „Závistivci“-ať si spokojená a dej už pokoj, umíš jen urážet, už né jen prodavače v Tescu, ale i uživatelky fóra!!

• Citovat
  • Upravit
20296
30.8.11 20:30
Holma píše:
evik178 píše:
Me je fuk co si o me kdo mysli, ja se mam dobre jsem bohata a nemusim kazdej den pocitac koruny a kupovat prosly jidlo ve sleve.A jestli mi to tady nekdo veri nebo neveri to je mi uz uple u p…
„jsem bohatá“…ale duši a srdce si za to nekoupíš, tady je to všem ukradený, kolik máš peněz, tenhle web je především o dětech a mateřství, tak to sem furt necpi, hoď nás všechny do jednoho pytle s nápisem „Závistivci“-ať si spokojená a dej už pokoj, umíš jen urážet, už né jen prodavače v Tescu, ale i uživatelky fóra!!

Ono to tak bývá…kdo nemá zapotřebí něco světu ukazovat nedělá to, kdo k tomu přišel jako slepý k houslím…nebo komu chybí něco dalšího asi důležitějšího si to holt kompenzuje těmito proslovy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nakupující
31.8.11 14:55

známé fígle

:mrgreen: staré známé fígle těchto velkých.Plno lidí si nákupy a účtenky nekontroluje a na to oni sází,ve větším se dají schovat docela vysoké částky.Chodím u nás už s kalkulačkou po krámě a běda,když platba na kase je jiná!A když mají výmluvy-před platbou jim tam nechám celý vozík i s nákupem a jdu nakupovat k jiné pokladní znovu.Jak jsou pak miloučký! :dance:

• Citovat
  • Upravit
4880
31.8.11 19:02

Pozor!! Já nechápu uvažování lidí, co vymýšlí ceny na regály! Dnes jsem byla v JIP obchodě v Brně. Zastavila jsem se u zákusků a měli tam něco jako medovník. Byly to 4 trojuhelníčky v průsvitné krabičce…pod tím cena 23,50,– Zdálo se mi to levné, tak jsem si zkontrolovala název a i kód.

U pokadny mi bylo naúčtováno 73,– !!!!!!!!!!
Jdu na informace a žádám o vrácení, paní se mi ptá na důvod a já jí říkám rozdíl ceny. Tak se jí ptám, proč na regále měli cenu 23,50,– ..a ona na to…to je asi cena za jeden kousek.(krabička byla zalepená ze všech stran a na tom etiketa 4 ks). Tak se jí ptám…a prodala byste mi jeden kousek?? (myšleno ironicky)

Ne to se nesmí po kuse, ale musí se koupit všechny 4.. Chápete to??!! :cert: :cert: :cert:

To mě dnes vytočilo..a ještě jedna cena nesouhlasila…sirup za 73,– byl naúčtován za 89,–!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
31.8.11 19:08
Sumaya píše:
Pozor!! Já nechápu uvažování lidí, co vymýšlí ceny na regály! Dnes jsem byla v JIP obchodě v Brně. Zastavila jsem se u zákusků a měli tam něco jako medovník. Byly to 4 trojuhelníčky v průsvitné krabičce…pod tím cena 23,50,– Zdálo se mi to levné, tak jsem si zkontrolovala název a i kód.

Jdu na informace a žádám o vrácení, paní se mi ptá na důvod a já jí říkám rozdíl ceny. Tak se jí ptám, proč na regále měli cenu 23,50,– ..a ona na to…to je asi cena za jeden kousek.(krabička byla zalepená ze všech stran a na tom etiketa 4 ks). Tak se jí ptám…a prodala byste mi jeden kousek?? (myšleno ironicky)

Ne to se nesmí po kuse, ale musí se koupit všechny 4.. Chápete to??!! :cert: :cert: :cert:

To mě dnes vytočilo..a ještě jedna cena nesouhlasila…sirup za 73,– byl naúčtován za 89,–!!

Hele a to víš,že 23,5×4 je 94 kc? To nemohlo být za 1 kus,to ti normalně lhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
31.8.11 19:12

Pozor Jip ma uvedene dve ceny s dph a bez dph a cena to je za jeden kus tam se to musi cist cele.Kazdy vyrobek to ma jinak.takze v Jipu se divat na celou regalovku.Takze to meli dobre to se jich zastanu.Ja tam chodim dost casto.Teda ten sirup mi vychazi ten dort ne.Spis mam pocit ze bal ve sleve takze za apr dni eml projit a ta cen abyla ze spod nalepena??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
1.9.11 16:23
Babe007 píše:
Sumaya píše:

To mě dnes vytočilo..a ještě jedna cena nesouhlasila…sirup za 73,– byl naúčtován za 89,–!!
Hele a to víš,že 23,5×4 je 94 kc? To nemohlo být za 1 kus,to ti normalně lhala.

To vím, to jsem si říkala, že to nesedí, tak jsem se jí ironicky zeptala, jestli by mi prodala 1 kus. :mrgreen: A to hned kroutila hlavou, že ne, jako kdybych já byla idiot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
1.9.11 16:33
kattkka píše:
Pozor Jip ma uvedene dve ceny s dph a bez dph a cena to je za jeden kus tam se to musi cist cele.Kazdy vyrobek to ma jinak.takze v Jipu se divat na celou regalovku.Takze to meli dobre to se jich zastanu.Ja tam chodim dost casto.Teda ten sirup mi vychazi ten dort ne.Spis mam pocit ze bal ve sleve takze za apr dni eml projit a ta cen abyla ze spod nalepena??

Neměli to dobře. Já vím, že mají ceny s dph a bez dph…ale to by nebyl takový rozdíl v ceně. Za jeden kus to také být nemohlo, to by neodpovídalo a navíc mi ta ženská řekla, že to neprodávají po 1 kuse a na regálu také nebylo napsané za 1 kus. Ten zákusek právě nebyl ve slevě, jinak název seděl a čárový kód taky. Prostě spoléhají na to, že tam podnikatel udělá velký nákup a toho rozdílu si nevšimne.
MY jsme brali asi jenn 4 věci a vždy se dívám na cenu s DPH.
Já vím, že pokud je tam něco ve slevě, tak to napíšou přímo na výrobek nebo tam nalepí křiklavou nálepku.

A pokud už něco mají ve slevě, tak to je většinou už po spotřební lhůtě.

Včera jsem tam řekla nahlas „to si dělají srandu?“ Kolem zrovna procházel zaměstnanec.
Já držím v ruce Aquilu, která je z půlky vypitá!!! Místo 1 litru tam bylo pouze půl a oni to prodávají za 10,– Kč!!! Proč to nehodí do háje a nezaúčtují to? Mě by hanba fackovala prodávat polovypitý nápoj.

Já tam nic nekupuju po prošlé lhůtě, to by bylo tak na posrání a salmonelu. Já se tam podívám spíš pro pobavení, co jsou schopni opravdu prodávat!! :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zaměstnanec Tesca
17.10.11 09:45

Taky by mě štvalo, kdybych zjistila, že mi účet nesedí, ale musíte si uvědomit, že pokladní za to většinou nemůže(ale vedení, které špatně přecenilo zboží) a ještě musí být v klidu a omluvit se zákazníkovi za něco, co není její chyba, i když zákazník jí přede všemi nadává… je to smutné, ale většina zák. si neumí představit, co obnáší pracovat (nejen) pod tescem, jako prodavač. Každodenní buzerace, vyhrožování vytýkačkami, množství práce, která se nedá vůbec stihnout.A je to vše o tom, že vedení nechce přibírat více brigádníků natož zaměstnanců.A těch pár stálých, jelikož musí dělat práci za ostatní, nestíhají udělat ani tu svou. Pracují v neustálém stresu a pod tlakem a ještě musí být milí a nápomocní některým protivným zákazníkům. Mimochodem, nepracuji jako pokladní.
Zkuste být, prosím, tolerantnější k ´obyčejným´ prodavačkám.
:mavam:

• Citovat
  • Upravit
1392
17.10.11 09:53
Zaměstnanec Tesca píše:
Taky by mě štvalo, kdybych zjistila, že mi účet nesedí, ale musíte si uvědomit, že pokladní za to většinou nemůže(ale vedení, které špatně přecenilo zboží) a ještě musí být v klidu a omluvit se zákazníkovi za něco, co není její chyba, i když zákazník jí přede všemi nadává… je to smutné, ale většina zák. si neumí představit, co obnáší pracovat (nejen) pod tescem, jako prodavač. Každodenní buzerace, vyhrožování vytýkačkami, množství práce, která se nedá vůbec stihnout.A je to vše o tom, že vedení nechce přibírat více brigádníků natož zaměstnanců.A těch pár stálých, jelikož musí dělat práci za ostatní, nestíhají udělat ani tu svou. Pracují v neustálém stresu a pod tlakem a ještě musí být milí a nápomocní některým protivným zákazníkům. Mimochodem, nepracuji jako pokladní.
Zkuste být, prosím, tolerantnější k ´obyčejným´ prodavačkám. :mavam:

Moje slova pracovala jsem jako prodavačka a byla jsem jen pro lidi blbec co nemá žádné slušné zboží a že pořád něco nemáme jako kdybych za to mohla spousta lidí to nechápe, že za zboží odpovídá majitel ne prodavačka s minimálním platem, spousta těch protivných lidí by si to měla jít zkusit jaké to je nechat se urážet atd. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
17.10.11 10:21

Ono to není jenom Tesco.Jasně, předesílám, že tam nemusím chodit, když se mi to nelíbí jak by dokázalo napsat x z vás. Ale celkem často jezdíme do Letňan, zdejší Tesco nonstop, 45 pokladen, z nichž jich funguje cca 6 u kterých se řadí fronty. Nerada, ale občas se tam zajdeme podívat a vím, že budu odcházet protivná a nas.aná. Pominu padesátileté brigádnice, které by mohly při práci trochu zrychlit, opravdu nemám čas trčet deset minut ve frontě než vyložím věci na pás, ale když se člověk v úseku elektra zeptá na parametry dvou věcí ( nejen v Tescu ale i např. Datart .. ), tak obsluha čumí a říká, že zajde pro kolegu, max. si vezme informační papírek, který je u zboží a čte mi parametry z něj, když se ptám na konkrétní info ( HDMI, AMD, HD, velikost GB HDD …), tak zírá a neví … a na to opravdu nejsem zvědavá.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák