Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, chtěla bych se zeptat na jednu věc, včera jsem si připravila těsto na bramboráky, ale bohužel nakonec jsem je nedělala a tak jsem těsto zasypala moukou a dala do ledničky a dnes když jsem je chtěla udělat bylo nahoře černé
nejdřív jsem to chtěla „seškrábnout“, ale pak jsem si řekla, že to přeci nevyhodím a zamíchala to a v tu chvíli mi napadlo, jestli je to vůbec jedlé??? už jsem je udělala a vypadají dobře i voní hezky, ale nevím zda je sníst… co by jste dělali vy? (vím dotaz jak od prvňáčka, ale dokud se to nepřihodí, taková blbost vás ani nenapadne že
a taky vím, že pokud je to na vyhození, tak jsem si tím zamícháním těsta zrovna nepomohla
)
Brambory na vzduchu černají, nic tomu není. Doporučuje se zalít teplým mlékem a předejít tím černání.
Ahoj, ja bych to normalne snedla..je to cerne od pusobeni vzduchu. dobro
u chut
Taky bych se nerozmýšlela a snědla…bramboráky jsou moje srdcovka, budu si je muset hned zítra udělat ![]()
Nejezte to! Radši to pošlete nám, my to okoštujem a pak vám řeknem zda je to jedlý ![]()
Nic tomu není, brambory na vzduchu černají, ale je to jen estetický problém. Příště to něčím takryj, to trochu pomůže ![]()
No mela jsi to zalit vodou nebo mlekem, ale myslim, ze i po tom zamichani se nikdo neotravi.
Je to ok, zrovna včera jsem taky takové černé těsto míchala a jsem naživu a pošmákli jsme si. ![]()
Jéééé moc vám děkuju, já už se lekla, jestli to náhodou není třeba plíseň, ale říkala jsem si, že to snad jen zčernalo na vzduchu
tak to je dobře, že tomu nic není, mám na ně totiž strááááášnou chuť
a kdo má také chuť, není problém - přijďte, za dobrou radu vám vošouch ráda dám ![]()
Musím se tomu teď smát
co vše se v dnešní době dá řešit na netu, ale na druhou stranu je to dobré, pomohlo mi to, akorát si teď připadám jako trubka
![]()
Je to v pořádku. Včerejší vodu z bramboráku vylij a zamíchej těsto, na pánvi se barva ztratí
to je jen jakoby oschlé. Když nejsou brambory namočené, tak zčernaj. Tomu nic není ![]()
@Elis22 píše:
Musím se tomu teď smátco vše se v dnešní době dá řešit na netu, ale na druhou stranu je to dobré, pomohlo mi to, akorát si teď připadám jako trubka
![]()
![]()
Myslím, že se tak cítit vůbec nemusíš. Ono se řeší na netu i mnohem horší věci.
@Elis22 píše:
Musím se tomu teď smátco vše se v dnešní době dá řešit na netu, ale na druhou stranu je to dobré, pomohlo mi to, akorát si teď připadám jako trubka
![]()
![]()