Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak u nás už také probíhá MS, sice vyvolaná, ale je a náš krásný graf byl stejně anovulační, protože vajíčko zůstalo ve vaječníku podle UZ. Takže jsem byla na krvi a uvidí se jak to dopadlo a příští týden pro výsledky a nějaké hormony
Aspoň se něco po sedmi měsících začne dít. Jinak gratuluji Těm co mají // a držím palečky těm co jdou do dalšího měsíce jako my. ![]()
@Werna Ahoj, moc děkuju za odpověď! Mno testovala jsem brzy
Dnes špiním, ale ms má přijít až příští pátek, tak doufám, že jde o nidační krvácení. Takže testovat budu za týden v pátek a tímto se k Vám přidávám, pokud mě vezmete do party ![]()
Ahoj holky, hlásím // (testování dnes odpoledne)a mám velkou radost, nějak tomu nemůž uvěřit, ale je to tam ![]()
@Claire7
Mám velkou radost. Včera jsem na tebe myslela. Moooooc gratuluju ![]()
@baracudas Moc děkuju
Včera MS nepřišla, tak jsemm dnes koupila testy, s tím, že ještě počkám, protože jsem brala Utr., tak jestli to není tím. No ale nevydržela jsem to a výsledek je tu:-))
Ahoj holky, gratuluji k // a držím palce ostatním testujícím ![]()
já jsem si podle kalkulačky vypočítala TP na 27.4.2014 ![]()
a chtěla jsem se zeptat, budete brát nějaké vitamíny?, já uvažuji, že si něco koupím, nejím ovoce a jogurty, tak bych si občas (nepravidelně, aby mimi moc nenabíralo) něco zobla…nemáte zkušenosti s vitamíny chytré miminko?
M.
@Claire7 jé supeer, já mám úplně stejné, ještě testnu zítra a s testováním končím.
Jinak já zase začla s kys. listovou a jinak nic neberu, zatím není třeba.
zdravím Vás, mohu se přidat? ![]()
Já budu testovat ve čtvrtek, ale úplně nejraději bych to zkusila dřív ![]()
@Kaca720 Pokud můžu radit, netestuj dříve, než ti vynechá MS. Jednak to poukazuje na to, že se „to“ mohlo skutečně povést a pak dříve se málokomu povede, aby vyšel jasně pozitivní test. Budeš chytat duchy a jako já skoro vypadneš z balkonu kvůli dobrému světlu
![]()
@baracudas
no furt se tomu nějak bráním:-) Ale v pondělí už jdu do práce, začíná přípravný týden a já už nebudu mít čas se sledovat:-D
Ahoj všem!
Včera jsem dotestovala ke //. ![]()
Po roce snazení!!!
Jak se citite vy, co mate //?
Me boli bricho -píchá me a prsa.
Kdy jdete na potrvzení? Jsem 30 DC
@Lane Noooo, gratuluju
Tak po roce se vám podařilo? Tak to musí být kopa radosti
Já budu testovat v pátek…teda pokud mě ve čtvrtek nenavštíví „nezvaná návštěva“
Cítím se normálně, žádné příznaky, nic nebolí, nic nepíchá, takže víceméně, čekám spíš tu nezvanou návštěvu ![]()