Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Boudice23 To máš pravdu:-) Zkusím vydřet do pátku, ale jsem nervózní už od minulýho týdne
Všude se píše, neupínat se na to, nemyslet na to, ale JAK NA TO???
Ale tvoje testy vypadají nadějně! Druhá čárka tam je! ![]()
@miiisha2 já bych netestovala ani takhle brzy…čekal bych na vynechání MS, ale 9DPO jsem byla obejdnaná na alergologii na testy a ty se v těhu nesmí, tak sem si řekla, než abych něco pohnojila tak testnu, stejně tam bude prd..no a nestačila sem se divit!
Ahoj holky…psala sem anonymne a poslala fotku testiku…chci se zeptat…jeste nez mi ukazal testik dve carky jsem mela alkohol…nejakyho panacka i pivo…priznaky sem nemela tak sem to netusila…snad se nic vaznyho nestane…mate taky nejakou zkusenost?
@laugher ne neboj nestane…mimi si teprve tvoří placentu a je vyživovaný ze žloutkového vaku na začátku..teď je to teda jen shluk buněk..já byla po početí dcery na Votvíráku, že je v bříšku jsem nevěděla, selhaly mi prašky..byla to slušná pařba a žádné následky nemá, tak se neboooooooooooj ![]()
Příspěvek upraven 12.08.13 v 20:07
@laugher Já bych to taky neřešila, kamarádka byla necelý měsíc těhotná, nevěděla o tom a naprosto se „zmrtvila“ na narozeninách a má krásné zdravé dítě ![]()
Když mě to vychází už na pátý týden…jestli se to teda počítá od prvního týdne MS…a je to pár dní co jsem pila…zpoždění sem měla chvilku…to sem si řekla že se mi protáhl po antiko cyklus z 28 dní třeba na 30-35 dní..to sem mívala dříve
Kdy se mimi napojuje na…nevím jak to napsat…dejme tomu na „tělo matky“?
![]()
Ahoj, gratuluju ke //.
Bych ms mela dorazit 20,ale spise to vidim, ze z toho nic nebude…nezaznamenala jsem ovu..takze snad dalsi mesic s uz konecne zadari
A já budu testovat po 15té, bože, když si spočítám ty prachy co sem nacpala do testů ![]()
@Boudice23 no už mám zpoždění
do CARu mám jet 3dc, jenže to by ta mrška musela přijít ![]()
Ja jsem ovu pocitala a stejnak sem ji mela jindy…trosku sem si vsimla priznaku jako hlen ale tak malo ze sem si rekla to nevim nevim a citlive bradavky…nebuj vyjde to
@saramo jéé to je super tak snad budem mít obě štěstí
kolikátý DPO jsi?