Testování srpen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2811
13.8.13 11:31

@Petruszka jsem buď druhý nebo třetí, takže jako ty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.13 12:23

Ahoj, přidám se k Vám, budeme testovat teď o víkendu, sice už jsem to nevydržela a zkoušela to 8den po ovulce, ale zatím nám teplota přeje tak snad to vyjde. Co myslíte? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
13.8.13 23:31

Mě ještě 12 DPO ukazovala teplota 37 stupnu rano pod jazyk…večer jsem měla pozitivní testík…ale den předtím jsem měla bílo…tak snad ti to vyjde :potlesk: :mavam: držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.13 06:12

@laugher No já dneska jsem taky už na 37°C a jsem 10DPO tak uvidím zkoušela jsem testík, ale jen ze zvědavosti. Gratuluju ke // :kytka: Snad tam o víkendu také budou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
14.8.13 08:37

@blackladies A testík ještě nic neukazuje? Já už jsem taky zkoušela a nic, ale mně je jasné, že to opět nedopadne. Ale teplota je pěkná. Já už neměřím, ovulku poznám, to mi stačí. Stejně většinou chodíme kolem ovulky k dr. a máme to sledované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.13 11:07

@ajleenka Nene dneska jsem ho zkoušela a ani ťuk, ale pro mě je pokrok i tohle, dřív nebyla ani ovulka nic, teplota lítala jak se jí chtělo a cykly byli dlouhé i 59Dní. Beru Nosifol první měsíc a najednou tohle :) Tak z toho mám radost i kdyby přišla mrcha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
14.8.13 11:34

@blackladies Tak alespoň vidíš, že Nosifol funguje, to je super. Já to taky už moc nehrotím. Klidně ať dorazí, už máme domluvený ket na příští cyklus, tak alespoň budu o krok blíže další naději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.13 11:54

@ajleenka Dost mě překvapil, že měl takový vliv hned vlastně první balení. Tak uvidíš třeba nebude KET potřeba :) Ale i tak držím palečky. Já zkusím počkat do víkendu to budu 13-14DPO to už by něco mohlo být :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
14.8.13 12:39

@blackladies Díky, myslím, že by to byl velký zázrak a nijak tomu nevěřím. Ale já si klidně počkám na toho našeho bobánka z mrazáčku, aby mu tam nebylo smutno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
14.8.13 13:58

Ahoj holky,
I mě čeká testování příští týden, už ani nepočítám kolikáté… a přeji si zázrak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
14.8.13 20:28

Holky, berete při snažení o miminko nějaké speciální výživové doplňky? Několikrát jsem tady narazila na kyselinu listovou například. Mě teda ani nenapadlo nějak si speciálně upravit jídelníček a teď nevím, jestli nejsem „flink“ :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
15.8.13 07:02
@baracudas píše:
Holky, berete při snažení o miminko nějaké speciální výživové doplňky? Několikrát jsem tady narazila na kyselinu listovou například. Mě teda ani nenapadlo nějak si speciálně upravit jídelníček a teď nevím, jestli nejsem „flink“ :roll: :oops:

Já teda beru tak měsíc a půl takovej mixík: hořčík, kyselinu listovou a vitamín C každý den ve stejnou dobu a asi to vyšlo a jsem těhotná, včera jsem našla ducha, který sílí a mám zpoždění ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
15.8.13 07:29

Já beru kyselinu listovou má se brát 3 měsíce před otěhotněním kvůli vývoji plodu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.8.13 07:56

@baracudas Já jsem do minulého měsíce nebrala nic, před měsícem jsem taky začala s kyselinou listovou a používat lubri gel na podporu početí. Uvidíme, jestli to pomohlo… Pokud ne, tak mám ještě v zásobě na příště kontryhel a čaj od Mojžíšové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.8.13 07:57

@Werna Gratuluju!!! Tak snad odstartuješ pozitivní období pro nás všechny!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí