Testování srpen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
327
19.8.13 10:48
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak mám obrovskou radost, držím všem palce ať vám to také vyjde :hug: :dance: :dance:
M.

Gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
19.8.13 11:39

@blackladies a kdy čekáš MS? Jaké teploty míváš jiné měsíce před MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.13 12:19

@saramo jiné měsíce jsem se nedostala ani na 36,8 a lítalo to nahoru a dolu jak se tomu chtělo, tohle je první měsíc kdy je to takhle vysoko, nikdy jindy to takhle nebylo. A MS čekám jako že nevím, protože jsem měla nepravidelné cykly a to dost, od 36 - 59 dnů. Takže těžko říct právě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
19.8.13 12:21
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak mám obrovskou radost, držím všem palce ať vám to také vyjde :hug: :dance: :dance:
M.

Superní… :potlesk: Tenhle měsíc to vypadá na slušnou úrodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
19.8.13 12:32

@blackladies tak to je zvláštní, protože podle těch teplot to opravdu vypadá, že jsi těhotná, obecně ale platí, že těhotenství se podle teploty pozná pokud vysoké teploty trvají 18 a více dní od ovulace. Tak zkus ještě vydržet a testnout pak znovu, někomu se ukáže čárka později ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.13 13:44

@saramo Právě, že nebýt těch teplot tak si myslím, že nic, ale nikdy jsem jí neměla takhle vysokou. Asi se mi všechno zbláznilo :D Počkám a uvidím, nic jiného nezbývá, hold jsou třeba testy na mě krátké :D A nechci si dělat plané naděje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
19.8.13 14:36

Ahoj holky, přidávám se k Vám:-), 11.8. v neděli jsem měla ovulaci, s manželem jsme se tento cyklus opravdu poctivě snažili:-). V sobou mě trochu bolel podbřišek, včera a dnes už hodně intenzivně, tlak, píchání, spíš na pravé straně. Trochu cítím i prsa. Mám pocit, že by to třeba konečně mohlo vyjít, ale na druhou stranu si říkám, že se asi už hlásí MS.
Jinak gratulace těm, co mají // :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
22.8.13 17:13

@Claire7 Tak držím palce, ať to vyjde. Já měla ovulaci 15.8. a žádné změny teda nepociťuju, takže ani nic neočekávám :nevim: Krom toho díky pracovnímu vytížení jsme stihli sex čtyři dny před ovulací a pak až po, takže spíše nedoufám. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
22.8.13 18:59

@baracudas Moc děkuji, moc si přeju, aby to vyšlo, snažíme se od prosince 2012. Zatím jsem netestovala, zítra by (ne)měla přijít MS (40 DC), nechávám si zatím malou naději. Jinak tento cyklus poprvé na Utrogestanu - 31-35 DC. Když to nevyjde, tak snad příště:-)
Tobě také držím palce, ať máš brzy // :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
22.8.13 19:07

@Claire7 Tak my zkoušíme tenhle měsíc teprve podruhé, tak to nějak nehrotím. Ale manžel byl z neúspěšného prvního pokusu mírně nervozní. Nevím, co čekal :nevim: Napoprvé by to byla docela „haluz“ :mrgreen: Ale připadá mi, že začíná o sobě pochybovat :lol: Máš docela dlouhé cykly, ne? Doufám, že ti Utrogestan pomůže a budem na sebe mávat // obě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
22.8.13 19:20

@baracudas Tak můj manžel má oblíbenou hlášku: všechno bude…:-) Zatím to nijak nehrotí, on je optimista, spíš já, myslela jsem, jak to půjde hladce a ono nic, další měsíc nic, znovu nic a poslední cykly každou MS obrečím. Hlídám ovu (testy), BT neměřím, na to ráno nemám síly:-), beru listovku a mamavit s prefolinem a dha, od prosince, piju kontryhel a čaj na plodnost od Grešíka. Cykly mám dlouhé, paradoxně od doby, kdy jsme si řekli, že chceme počít mimčo, do té doby jako hodinky 30 dnů. Teď 36-40, březen duben 48 dní a vyvolávačka…Z toho UTR. mám dobrý pocit, celkově mám pocit, že se to mohlo povést, no uvidím zítra, jestli budu :dance: nebo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
22.8.13 19:27

@Claire7 Moc ti budu držet pěsti. Už si to skutečně zasloužíte :pankac: Já jsem jen na doporučení holek tady začala brát listovku, ale beru ji jako lempl, dva dny vemu, dva dny ne :roll: Věřím a doufám, že budeš :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
22.8.13 19:30

@baracudas Díky, díky, díky, dám vědět. Držím Ti palce… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
23.8.13 07:24

Tak já hlásím příchod MS :-( No nic jdeme na třetí pokus..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
23.8.13 07:43

@Petruszka Na třetí pokus se určitě podaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie