Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@magdík123 píše:
Ahoj holky, tak jsem tady, a jdeme do dalšiho mesice. Kdo bude testovat v květnu?? My se pokusime uz 4 mesic o miminko a zatim nic…A co vy, jak jde snazeni??
ahojky, taky se snazime 4 mesice. Mynuly mesic se zadarilo, ale nekonec z toho bylo biochemicke tehotenstvi, takze tak za 5 dni budu testovat znovu. Ale myslim, ze tentokrat to jeste nevyslo. Ale tobe drzim palce at obevis // ;0))
my se snažíme už půl roku, ale zatím nic. Teď jsem měla ducha, ale přišla ms…tak jedeme dál ![]()
snažíme se přes rok a nikdy jsem nic na testu neměla…asi proto, že ani netestuju, nač se stresovat duchama.
........jinak slovo UŽ 4 měsíce, je docela směšný ![]()
@eseta píše:
snažíme se přes rok a nikdy jsem nic na testu neměla…asi proto, že ani netestuju, nač se stresovat duchama.........jinak slovo UŽ 4 měsíce, je docela směšný
To víš, jak pro koho ![]()
Ahoj,taky se přidávám,my se teď taky snažíme 4.měsíc,tak doufám,že třeba dojde i na to testování,minulý měsíc přišla MS o čtyři dny dřív,takže na to nedošlo.
Před půl rokem jsme přišli o chlapečka ve 22tt kvůli DS,takže po miminku moc toužíme ![]()
@Simulka77 píše:
Ahoj,taky se přidávám,my se teď taky snažíme 4.měsíc,tak doufám,že třeba dojde i na to testování,minulý měsíc přišla MS o čtyři dny dřív,takže na to nedošlo.
Před půl rokem jsme přišli o chlapečka ve 22tt kvůli DS,takže po miminku moc toužíme
to je mi moc lito a drzim palce at se co nejdrive zadari ;0)
@Simulka77 píše:
Před půl rokem jsme přišli o chlapečka ve 22tt kvůli DS,takže po miminku moc toužíme
Taky mě to moc mrzí, ale teď se to určitě podaří a budete mít zdravé miminko!!!
@RencaVlkova ,díky,jasně,všechny teď budeme mít zdravá miminka a to co nejdřív,no ne??? ![]()
no ja mela minuly mesic take //, ale pak prisla MS…A ted jsem ji dostala take, takze hned jak skonci jdeme na to dal…A uz bych to mimco tak hodne chtela…:(Berete neco? myslim gynex nebo tak…hodne o tom jsem ted cetla, ja nic bereru, ale prave premislim, jestli treba pomuze..
Magdí,já beru jenom Kyselinu listovou a piju čaj na plodnost z „bylinek od Venuše“
Jo a jeden měsíc jsem taky měla positivní test,ale pak přišla MS se zpožděním ![]()
Gynex je celkem dobrý, lahvička vydrží tak na ten jeden cyklus a stojí okolo 340,– já ho brala, ale přišlo mi to celkem drahý a tak jsem přešla na jeřáb ptačí-tinktura. Je to stejný jako gynex, ale stojí cca 70,– Cyklus se mi upravil za 60dnů tak na 32-34dní, což už je pěkný. Takže za mě jednoznačně ano, buď ten a nebo ten ![]()
@magdík123 píše:
no ja mela minuly mesic take //, ale pak prisla MS…A ted jsem ji dostala take, takze hned jak skonci jdeme na to dal…A uz bych to mimco tak hodne chtela…:(Berete neco? myslim gynex nebo tak…hodne o tom jsem ted cetla, ja nic bereru, ale prave premislim, jestli treba pomuze..
Já neberu nic. Jeden měsíc jsem pila ten kontryhel, ale měla jsem po něm moc bolavou ms, takže jsem se na to vyprdla
Ahoj holky, tak jsem tady, a jdeme do dalšiho mesice. Kdo bude testovat v květnu?? My se pokusime uz 4 mesic o miminko a zatim nic…A co vy, jak jde snazeni??