Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak já jsem dneska 23.DC,takže budu testovat začátkem příštího týdne,mám cyklus 28dní
Ja mam dve dcerky - 5 a 6 a pul roku stare. Vzdycky jsem si prala tri deti, ale manzela se mi podarilo premluvit az ted. Je mi 36, tak mam strach, ze nam to bude trvat dlouho. Uz ted jsem ve stresu - to teda fakt nejsou idealni podminky pro poceti. Musim se vzpamatovat. Jak jste na tom vy?
Ahoj holky můžu se přidat! Já budu testovat asi v úterý a doufám, že tam // budou! Včera jsem byla na ET tak se modlím , aby to vyšlo!
A vám všem přeji to samé ![]()
@Kiara77 My máme dva kluky 15 a 10 let,je mi 35,takže taky žádná sláva ![]()
Ale vloni jsem otěhotněla na čtvrtý pokus,akorát to nedopadlo
,ale jinak si myslím,že u mě je to spíš o psychice.Takže žádný stres,užívej hezkého počasí a ono se zadaří,uvidíš ![]()
@Kiara77 my se snazime o prvni a je mi 28. vzdy jsem si rikala, ze do 30 chci prvni tak je nacase, ne.. ![]()
ahoj můžu se k vám přídat? potřebovala bych poradit od někoho zkušenějšího tak snad mi pomůžete. HA jsem vysadila v únoru, to MS dorazila, ale jak jsem prášky nenasalidla tak jsem to dostala až po injekci 5.den. měla jsem to zhruba 5 dní, pak chvilku klid a pak jsem pár dní nepartně špinila, ale to jsem poznala až podle papíru, jinak bych o tom ani nevěděla. Teď očekám zítra, ale už 2 dny mě hrozně bolí bradavky, v životě jsem to nezažila. Navíc je mám vpáčený a doktorka řekla že to řešit budem až budu těhotná a ted sami od sebe vylejzají a nedá se na ně ani šáhnout. Vzhledem k tomu, že tenhle měsíc jsme dost s přítelem zanedbávali se snažením tak nevím jestli testovat nebo ne..Děkuji za radu
Holky jak se odreagovavate od vecneho sebepozorovani? Me to fakt nejde, jsem zasekla.
Ahoj Katko, myslím, že se nemusíš stresovat. Kamarádka má také zvýšené riziko DS. Zvýšené riziko znamená, že je to riziko třeba 1:300. Takže zcela zanedbatelné. Všechna ta vyšetření jsou jen pro jistotu…
@Kiara77 Ja take jsem prvni 3 mesice blaznila, a ten posledni jsme zacali rekonstruovat domecek, tak nebyl moc cas, ale stejne se to nepovedlo…
Tak doufam, ze tento mesic konecne se to povede, proto, kdyz ne, tak asi vypadneme mimu CR na mesic dva a mozna to pomuze..
Ale recept na to jak nemyslet asi neni ![]()
@Kiara77 ,teď je to jednodušší,když je venku hezky,chodíme na kolo,koupila jsem si brusle a učím se na nich,jezdíme plavat,po výletech.Taky jdeme s manželem častěji ven,sami,bez dětí,zkrátka se snažím jakkloliv se zabavit.Neříkám,že to pomáhá na 100%,ale trochu jo.
Ahoj holky, smím se přidat? Snažíme se o miminko 7. měsíc, jsem dnes 12DC, ovulace by měla nastat 16.-17.DC, zrovna tyto dny mám s přítelem naplánovaný víkend v Krušných horách, tak doufám, že už by to mohlo vyjít ![]()
Děkuju a nápodobně
No a necháváš snažení zatím na přírodě, nebo na to jdeš „vědecky“ , myslím tím měření BT,ovu testy,různé bylinky atd.. ![]()