Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky nevěště hlavu! Vím, že všechny bysme to chtěly nejlépe hned, ale tak to prostě nejde. Věřím, že se vám všem brzy zadaří, kord když máte MS i ovu pravidelně. Někdy to chce jen chvíli čas ![]()
Ahoj holky, dlouho jsme nepsaly…tak jsem zvedava jak se dari…Ja jsem uz dobrala antibiotika, ted mam MS…takze pristy tyden jdeme do toho zase, a doufam ze tento krat se povede…
u mě nic nového, asi ani v červnu nebudu mít tu šanci testovat
Ahoj
u mě taky nic nového…snažení pokračuje ![]()
@eseta proč nebudeš mit šanci testovat? ![]()
@magdík123 držím palec ať se daří ![]()
Drzim nam vsem palecky, a snad to brzy prijde. Ja jsem byla minuly tyden u doktorky, a pry mame pockat do podzimu a pokud se nezadari tak to budeme resit dal…ale to se mi teda chce cekat… ![]()
@magdík123 jojo věty typu …ste mladí a není to tak dlouho ještě! počkejte dejte tomu ještě čas…opravdu miluju ![]()
@24kačkač
protože netestuju, nejsem testovací typ. Navíc jsem měla ovulaci zase 26DC a dneska jsem asi 7DPO a začíná mě bolet břicho, takže MS je už asi na cestě.
No ja si davam tento mesic na snazeni, a pokud se to nepovede tak pojedeme nekam do zahranici na dyl…zmenit misto, treba se pak povede…Znami snazili se o mimi pres rok a pak odjeli do USA a tam se to povedlo… ![]()