Testujeme v květnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16939
17.5.12 09:34

Holky nevěště hlavu! Vím, že všechny bysme to chtěly nejlépe hned, ale tak to prostě nejde. Věřím, že se vám všem brzy zadaří, kord když máte MS i ovu pravidelně. Někdy to chce jen chvíli čas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
6.6.12 15:42

Ahoj holky, dlouho jsme nepsaly…tak jsem zvedava jak se dari…Ja jsem uz dobrala antibiotika, ted mam MS…takze pristy tyden jdeme do toho zase, a doufam ze tento krat se povede…

• Citovat
  • Upravit
16939
6.6.12 21:39

u mě nic nového, asi ani v červnu nebudu mít tu šanci testovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
7.6.12 07:13

Ahoj :-) u mě taky nic nového…snažení pokračuje :-)
@eseta proč nebudeš mit šanci testovat? :think:
@magdík123 držím palec ať se daří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
7.6.12 08:24

Drzim nam vsem palecky, a snad to brzy prijde. Ja jsem byla minuly tyden u doktorky, a pry mame pockat do podzimu a pokud se nezadari tak to budeme resit dal…ale to se mi teda chce cekat… :twisted:

• Citovat
  • Upravit
5313
7.6.12 08:46

@magdík123 jojo věty typu …ste mladí a není to tak dlouho ještě! počkejte dejte tomu ještě čas…opravdu miluju :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
7.6.12 11:36

@24kačkač
protože netestuju, nejsem testovací typ. Navíc jsem měla ovulaci zase 26DC a dneska jsem asi 7DPO a začíná mě bolet břicho, takže MS je už asi na cestě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
7.6.12 12:45

No ja si davam tento mesic na snazeni, a pokud se to nepovede tak pojedeme nekam do zahranici na dyl…zmenit misto, treba se pak povede…Znami snazili se o mimi pres rok a pak odjeli do USA a tam se to povedlo… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex