Testy před ivf

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
45685
16.2.20 15:59

@Pap949 Ano. Ale asi az na 6. pokus. Jako bonus ale mame uz i druhou, ktera se naopak zadarila prirozene, a to necekane bez jakehokoliv snazeni. Priroda je nevyzpytatelna. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
16.2.20 16:02

@veria to s manžela spermiogramem asi nevyjde 😆 😆 😆 😏 jinak já jsem zřejmě zdravá 😆 😆 jinak moc gratuluji 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45685
16.2.20 16:06

@Pap949 Dekuju. Nikdy nevis. Spermio se muze zlepsit, vzdyt se mu uz ted strasne zlepsil. Nejdriv 9 ks a pak milion? Drzim palce at vyjde 1. pokus. Pokud jsi zdrava, jsou sance velke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.2.20 16:06

@Pap949 Určitě si budeme připlácet ICSI a prodlouženou kultivaci a vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
16.2.20 16:10

@Cebinka
Ano ICSI nám bylo doporučeno kvůli špatnému spermio a prodlouženou kultivaci taky 😆 😊 pak jen když bude více embryí, tak to zamražení :) jinak nic jiného. Nějak jsem četla o tom asistovaném hatchingu nebo embryoglue či co… Nechci to nějak přehánět a zkusíme to ze začátku jen takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.2.20 16:12

@Pap949 Přesně taky to nechci přehánět…no přítel má taky špatný spermiogram :( já jsem v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45685
16.2.20 16:13

@Pap949 to je rozumny. AH a embryoglue jsou podle mne uz jen tahani penez. Naopak ICSI i PK skoro nutne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
16.2.20 16:14

@veria no taky jsme koukali, jak se to zlepšilo, začal brát vitamíny a tak trochu změnil životosprávu, hlavně co se týče cocacoly a čokolád. Mně nic zásadního neříkali, tak snad zdravá jsem a podaří se to 😊 sice máme ještě čas, co se týče věku. Ale přece jen napoprvé to bude nejlepší 😆 mohu se ještě zeptat ohledně nějakého toho protokolu? Co jsem četla, je krátký a dlouhý. To se určuje podle čeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
16.2.20 16:17

@Cebinka tak jsme na tom stejně, jak tak koukám 😆 😊 si pak můžeme psát ohledně stimulace :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45685
16.2.20 18:37

@Pap949 podle mne se to urcuje od oka :mrgreen: No, nejdriv mi davali dlouhy, pak kratky, nevim no, uvidis jak budes reagovat. Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7486
16.2.20 18:53

@Kyslíková
STd je zkratka pro pohlavni choroby, takze ty zakladatelka ma - delaji se povinne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.20 19:54

@Pap949 jaké vitamíny jste prosím nasadili po tom prvním spermiogramu? Sice neměl tabulkové výsledky, ale zlepšení to je fakt skokové. :palec: Můj bere selzink plus, koenzym Q10 s biotinem, macu a vit. E. SPG žádný zázrak, zatím zkoušíme IUI, ale dr. tlačej do IVF a na to se moc necejtim a pořád doufáme v lepší spg. Díky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
16.2.20 20:24

@veria aha, takže to je ve hvězdách 😆 😆 😆 uvidíme tedy 😊 25 mi je

Příspěvek upraven 16.02.20 v 20:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
16.2.20 20:25

@Toluma já myslela, že nám teprve budou dělat. Ale koukala jsem, co std znamená 😆 takže to máme negativní 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
16.2.20 20:32

@jahodova.limonada nejdřív bral ráno jeden prášek fertilan a večer druhý prášek fertilan a selzink plus. A od 20.ledna bere navíc folandrol. Hlavně hodně omezil coly, dřív měl vážně klidně jednu denne :think: teď si dá max jednu za měsíc, čokoládu musel mít taky každý den a to už také nemá, skoro každý den měl horké vany, teď se jen sprchuje, spí bez trenek a do práce začal chodit pěšky… Nevím, čím se to zlepšilo, ale jsme rádi. Stačí nám ke každému vajíčku jedna spermie 😆 😆 😆 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.