Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem
chtěla bych se zeptat jestli má někdo tetovani z boku na prstu na ruce, chtěla bych si tam nechat vytetovat jméno dcery ale někteří me odrazují ze se to používáním zničí. Můžete sem hodit i fotky, děkuji Zuzka
@zuzana.vincurova nezničí, ale počítej s tím, že budeš mít problémy v práci atd.. bo je to vidět. a zmodrá to, to je fakt.
Kdysi jsme si s manželem chtěli nechat vytetovat snubáky a tatér nás od toho odrazoval. Už si ale nepamatuju proč, ale byl přesvědčivý, tak jsme do toho nešli
.
Nemyslím že by v práci někomu vadilo jemný napiš Nela mezi prsty
a i kvalitní tetování zmodra?
@zuzana.vincurova píše:
Nemyslím že by v práci někomu vadilo jemný napiš Nela mezi prstya i kvalitní tetování zmodra?
věř, že i taková kravina může vadit, počítej s tim. Jinak ano, na prstech a celkově na vrchní části ruky to má tendenci modrat.
Taky jsem to moc chtěla a můj tatér mě od toho taky odradil.. Prý je to blbé místo, loupe se to, barva modrá a odpadává… Kamarádka má z boku prstu a je pravda, že to má místama vypadlé a nevypadá to moc hezky… Ale ze začátku to bylo krásný!!!
@zuzana.vincurova píše:
Ach jo a Já se do toho tak zamilovala
jsou lepší místa, kam to dát ![]()
To právě nevim
strašně se mi to libi mezi ty prsty a nevím kam jinam ![]()
@zuzana.vincurova píše:
To právě nevimstrašně se mi to libi mezi ty prsty a nevím kam jinam
máš celé tělo.. najdeš na něm x mnohem lepších míst, kde kéra netrpí.
Nám nechtěli skoro nikde vytetovat ani snubní prstýnky, protože se to brzy zničí a nebude to hezké… navíc se to prý dělá jinou technikou… zkus vymyslet něco jiného ![]()
@zuzana.vincurova píše:
Nemyslím že by v práci někomu vadilo jemný napiš Nela mezi prstya i kvalitní tetování zmodra?
V tvé současné práci možná ne, ale kde máš jistotu, že v ní budeš až do důchodu?
Každý druhý má tetovani na ruce a mají práci
na toto jsem se neptala ![]()
@zuzana.vincurova už ho máš? Já jdu příští týden a není pravda, že by se tetování na prstě či ruce vymazalo…to je nesmysl je to pod kůží a exfoliace kůže se běžně
denně odsrranujeje to běžný proces aniž by odstranila tertování…mám jich celkem dost a i jinde na těle a stejně barva nikdy nezůstane úplně černá…
a já pracuji ve zdravotnictví a nemela jsem problém…není lékař s tetováním o nic horší než ten co ho nemá
![]()