Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, chtěla jsem Vás poprosit, v srpnu budu mít brigádu - svatbu na svatbě budu pro děti jako svatební chůva, rodina mě bude brát jako hosta také jako ostatní svatebčané. O děti se budu starat a věnovat se jim, budu mít různě staré věkové děti. V rozmezí staří 2 měsíce až 14 let. Zábavu mám samozřejmě přichystanou. Jenom dotaz mimo je nutné v mém případě koupit a brát nevěstě a ženichovi nějaký svatební dárek, když tam budu jako svatební chůva, nejsem si jistá právě, co si o tom myslíte vy? Zkušenosti s dětmi a mládeži mám, reference vždy každému dodám! Pracuji brigádně v dětských organizacích určené pro děti a mladež, nemocnice, instruktorka na dětských táborech,… Pokud Vás napadají, nějaké hry nebo zábava pro děti, kterou jste měli vy nebo někde zažili, budu ráda, když poradíte. Díky moc za rady, tipy a nápady ![]()
@Kamila17 to je krásný svatební chůva to jsem nikdy neslyšela
pokud půjdeš na jednu svatbu tak bych vzala jen malou drobnost pro radost, jestli budeš chodit na svatby pravidelně tak bych jen popřála ![]()
A ty jsi jejich příbuzná, kamaradka? Byla bys hostem, i kdybys nehlidala? Pokud ano, dárek bych dala. Jinak asi ne.
Já bych dala víno. Já zase hrávám na svatbách s kapelou a dáváme pokaždé lahev a popřejeme.
Rodina si právě dala inzerát na internet, že hledá pro děti svatební chůvu, aby ostatní rodiče a dospěláci se mohli bavit a nemuseli pobíhat po těch nejmenších dětech. Můžete mi popřípadě dát tipy, co svatebčanům popřípadě za dárek holky dát? Mají pravě hodně dětí, takže možná skrz toto hledali někoho, kdo se jim o děti postará, hlavně těch menších! Hostem bych nebyla, kdybych nehlídala, nemám s rodinou nic společného právě, ale rodina je celkem v pohodě a moc fajn! Kdyžtak mi dejte tipy co rodině jako dárek dát, prosím? Díky moc. ![]()
Dobře, takže jako svatební chůva můžu dát dobré víno a třeba přání, takže to bohatě stačí, jako pozornost! Děkuji mockrát za tip. Jsi velmi hodná.
Pokud to je jako brigáda, tak bych asi nic nedávala, maximálně lahvinku. Btw. jak přesvědčíš 14 letýho puberťáky, aby se účastnil aktivit? ![]()
Na to se těším také právě
ale budou muset, jedna holčina je v pohodě úplně a ostatní mi psala paní, že s nimi mlatí puberta a to prý hodně, takže snad to bude v pohodě. Na dětských táborech mám takhle staré děti a starší normálně, takže si myslím, že si s nimi poradím. ![]()
2 měsíce az 14 let…my na svatbě hlídali naše 18 měsíční dítě. Hrůza des.
přejí, at vše klapne
No, děkuji moc
pak dám určitě vědět, 2 měsíce jsem zvědavá, ale snad to zvládneme
a co si myslíš o dárku nějakém ty? Ano, brigáda!
Nedala bych nic, ty budeš zaplacená, takže jsi „služba“. Normálně jim pogratuluj a nazdar. ![]()
V podstatě jseš tam pracovně, takže bych popřála a věnovala se své práci, budeš jí mít nad hlavu.
Dobře, děkuji takže ani přání by jste nedávali, já se právě raději ptám, abych nepřišla s prázdnou a nebylo to třeba blbé? Takže zvažuji jestli, ano nebo ne. A pokud ano tak co? Díky. ![]()
Klobouk dolu pred tebou, jsi odvazna, je tam velke vekove rozlozeni deti… kazdopadne bych se pridala k holkam, co radi, ze ty jsi sluzba, budes placena, takze bych podala ruku… ja bych na sve svatbe byla rada, ze jsem nejakou chuvu sehnala.. kolik deti ti tam sveri?
14 - 15 dětí, ale kdyby to bylo alespoň nějak ten věk podobný, ale rozmezí dětí je tam od 2 měsíců do 14 let ![]()