Svatební chůva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2436
1.7.15 15:30

Tak pokud je to ofiko, tak si dej dobrý pozor co bude ve smlouvě, aby tam nebylo, že přebíráš plnou zodpovědnost po dobu konání akce.
Nevím kolik je těch maličkých, ale zažila jsem už situaci, kdy jsem měla sama na starost skupinu šesti dětí ve věku 8 -15 měsíců a pokud se jeden pokakal musela jsem do umývárky se všemi, protože samotné v herně prostě nebylo možné je nechat ani na pár minut. A to šlo o pár hodin než dorazí kolegyně, nechtěla bych to znovu zažít, za jakýkoliv úraz bych nesla právně odpovědnost já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
1.7.15 15:36

Princess

Nejsem si jistá, jestli bude jakoby smlouva úplně to se tedy ještě raději zeptám, možná jestli to nebudou řešit tou ústní dohodou, že ano, raději se zeptám? Můžu se zeptat, kdy mi ty peníze vyplatí, jestli si mám o to říct nebo v průběhu mi to nějak dají? Jelikož je zde problém, že od dvou chlápců, kteří tam zůstávájí na hotelu přes noc, rodiče požaduji, abych tam s nimi byla na pokoji do rána a pak mě dovezou domů oni a nebo novomanželé, ještě se prý domluvíme. Ty děti jsem zmínila v předchozím v příspěvku, kolik jich bude zhruba? Raději se tedy na podmínky zeptám, abych si byla jistá a pokud to bude tak jak jsi psala, tak budu hold muset brát ta malé sebou! Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
1.7.15 15:43

@Kamila17 Tak to já nevím, kdy a jak ti dají peníze. Na jednu stranu píšeš, že je to oficiální na druhou že asi nebude smlouva, tak to pak asi bude tak jak si domluvíte.
Pro mně oficiální znamená, že budeš mít DPP, ve které bude vše smluveno včetně výplaty nebo že to děláš na ŽL a tak si smlouvu navrhneš sama a zákazníkům po skončení akce vystavíš fakturu nebo si necháš zaplatit hotově oproti příjmovému pokladnímu dokladu. Pokud je to nějak jinak, tak asi nepůjde o oficiální práci, ale o hlídání na černo. To pak asi bude vše ústně včetně toho kdy a jak ti dají peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
1.7.15 15:46

Princess

Dobře, děkuji. Většinou jsem takhle byla na narozeninových oslavách a takhle :-) takže svatba první, ale snad úspěšná :-) a děkuji za vysvětlení :-) jsi moc hodná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
1.7.15 19:11

Kdyby měl někdo ještě nějaký dobrý názor, radu, nápad či tipy k mému příspěvku, budu ráda když se vyjádříte semn nebo do vzkazu. Díky moc. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
4.8.15 12:52

@Kamila17
Tak jak to proběhlo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
28.8.15 20:24
@Princess píše:
@Kamila17
Tak jak to proběhlo? :)

taktez me to zajima ;)

• Citovat
  • Upravit
24392
30.8.15 17:01

To je nás víc, myslím, že slíbila, že napíše jak dopadla. Ale asi nic moc, když se neozvala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová